Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Magisk
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
Nem tudom hogyan működik, eddig még így nem kaptam csomagot, hogy 3 különböző azonosító alatt fusson a rendszerben. Mellesleg tekintve, hogy mit és mennyit rendeltem, az lenne a furcsa, hogy ha egybe lenne csomagolva...
Csaknem 13 éve vagyok az oldalon, hányszor is csaltam? A gyanúsítgatásodat tartsd meg magadnak. Mellesleg ha már itt tartunk jogilag nem lenne csalás, erkölcsileg lenne max aggályos. Tanácsot nem adtam senkinek, sőt oda is írtam, hogy poén lenne + smiley. Egyébként keresd elő, hogy mitől lenne csalás egy csomag átvétele, és mitől lenne csalás egy másik csomag át nem vétele... nem az, (különösképpen ha tényleg nem egyszerre szállítják le aminek külön örülni fogok, hiszen 1,5 hete csúsznak vele...) Főleg, hogy ha hozzáteszem, hogy a webshop és a vásárló között a szerződés az árufizetés során jön létre, árufizetéses kötelezettség pedig csak az egyik csomag esetén áll fent. Pont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest