- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
zolikaDB
üzenetére
En is amikor megvettem az elsö utam az autokozmetikaba vezetett, a szerelö utan. Baromira jo dolog. Nekem nem volt koszos igazabol, de igy is meggyözö volt a különbseg, az illat, minden. Allitolag az üleseket kiszedi, karpitot le es ugy pucolja ki....el is hiszem az eredmeny lattan
(nem a linkelt emberke)(#71563) Digital ha egy szep H t szeretnel vasarolni, szerintem felejsd el a hahut es inkabb a mobile.de n nezelödj ( [link] )
Az 1,6 os helyett, meg ha 1,8 ast talalsz, azzal jarnal a legjobban. Nagyon jo motor hireben all. Valami hasonlo pl:
[link](#71571) Digital A fenntartasa dragabb, több rizikot jelent a megvasarlasa. Plussz a piac tele van olyan autokkal, amiknek tekertek az orajat, van benne 500k km, de 140k val van hirdetve. Aztan megy a csodalkozas, hogy ezt kell cserelni meg azt. Dizelt akkor eri meg venni, ha sokat mesz (20-25k km re mar siman megeri)
Ezen kivül a konstrukcio sem mind1 persze. A H astrabol az 1,7 dizel nagyon jo, nekem is az van. Par szeria betegsege ennek is van, de amugy megbizhato. En 150k km körül vettem, most van benne 240k körül es teljes a megelegedes
6 liter atlagot produkal, sokszor par km varos, sokszor 1000+km egybefüggö palya minimum 140km/h tempomattal, de sokszor a nemeteknel ennel gyorsabbal.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi haladó szinten
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Star Trek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(nem a linkelt emberke)
6 liter atlagot produkal, sokszor par km varos, sokszor 1000+km egybefüggö palya minimum 140km/h tempomattal, de sokszor a nemeteknel ennel gyorsabbal.