Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferike81
senior tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Nehéz lesz azért átülni. A jót pillanat alatt megszokja az ember. Magamból kiindulva. Pár hete az Insi helyett a régi Vectrával szoktam ide-oda elmenni, hááááát furcsa. Jó, de furcsa. Se automata váltó, se automata világítás, se automata ablaktörlés. Újra kellett tanulnom kezelni.
Jahh németül próbál kommunikálni, ez is furcsa volt először. Váltani sorozatosan elfelejtek, lassításkor kuplungot kinyomni, ilyesmi. Pedig amúgy a teherautó amit vezetek az sem automata, ott mégsem csinálok hülyeséget. Mi is gondolkoztunk tavaly, hogy a Polo, vagy az Insi menjen, de mivel nem kell rá költeni a kötelezőkön kívül, ezért inkább hagytam a biztonságosabbat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Robot fűnyírók
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jahh németül próbál kommunikálni, ez is furcsa volt először. Váltani sorozatosan elfelejtek, lassításkor kuplungot kinyomni, ilyesmi. Pedig amúgy a teherautó amit vezetek az sem automata, ott mégsem csinálok hülyeséget. Mi is gondolkoztunk tavaly, hogy a Polo, vagy az Insi menjen, de mivel nem kell rá költeni a kötelezőkön kívül, ezért inkább hagytam a biztonságosabbat.