- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeatZola
GTC-n a gyári 17" kerék a karaván 16"-os képest hangosabb, és keményebb visszajelzést produkál vezetés közben, kisebb a gumi oldalfala, ezért a magyar átlag út minőségének köszönhetően, biztosan nem választanám. ár azaz 1"-ol is rengeteget számít. Legalábbis nekem ez a véleményem. Annyit nem ér a megjelenés ,hogy vezetés közben azt a mormogó ,pattogós visszajelzést kapjam vissza hosszú-hosszú úton át. Én úgy vagyok vele, hogy a 16"-ban is szépen mutat, és legalább komfortosabb is.Bodrik & SPF
Semmilyen rossz szándék nélkül írom ,de mi indokolja hogy ilyen rövid távokra autót használtok
2-4 km? Meg akkor sem érteném meg ha gyerekeket az iskolába kell vinni. mert ennyit még egészséges sétával is könnyedén megtehető, vagy akár vállalkozó szelleműek kerékpáron teszik meg.Tothgera30
Ezért az árért inkább J astra. Maga linkelt "szépség" ,mert önmagában nem az, a kilométer futásán kívül (ha egyáltalán valós fapad.. a legnagyobb extrája a manuális klíma.
Szabonagyurral egyetértek teljesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest