Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
Egyik kollégám lelkébe azt hiszem sikerült belegázolni igen keményen. G Astrája van 1.4 benzin 2004-es évjárat, 80 ezer km. Másik kollégám kocsit akar majd venni és mondta hogy ad az astráért 500-at. Erre a tulaj teljesen felszívta magát, hogy ő szalonból vette, garantált 80 ezer km, 2004-es évjárat, új szaga van stb.
Igazából a vita két dolgon ment:
egyik hogy senkit nem érdekel a km, jött nekem mindennel, de nem értette meg hiába néz ő kormányt, pedált satöbbi bármit ki lehet cserélni, vagy újra vagy olyan használtra amire azt mondod igen ez gyári.
A másik hogy hiába vette szalonból, hiába van benne 80 ezer km csak egy fapados G astra 1.4-es szívó benzin. Semmi értéke nincsen. Most ő hiába mondja hogy 1.7 milliót ér, kinevetem.
Ezzel a hülye "de ennyi km van benne" dumával meg a világból ki lehet kergetni, mert jó én ismerem tudom hogy ennyi na de ha vevő lennék? Hiába mond bárki bármit mennyi van benne, ez csak egy szám ami bármikor átírható. Láttam már éppen elég rongyá tört autót amit aztán márkakereskedések árultak 5-10 ezer km futással, holott totálkárra volt törve előtte.
Sajnos van ilyen ismerősöm nem egy, semmi mást nem nézek csak a km órát, utána jöhet a többi. Nekem van a kocsiban 350 ezer km, a motorban egy százassal kevesebb, mégsem vennék egy 100 ezret futott G astrát mert csak egy fapados, 1.4 benzin amiben ha benyomod a klímát megállt az élet.
Nyilván izlések és pofonok, elhiszem hogy amikor ő vette szalonban drága volt, de most semmi értéke nincsen. Nem arról van szó, az én autómnak sincs, és kívülről még szakadtabb is, de én legalább ezzel tisztában vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Futás, futópályák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Hardcore café
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Horgász topik
- Építő/felújító topik
- Gumi és felni topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest