Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Most hogy van ez emberek? Gyönyörű és jó lett a K Astra, tesztvezettem tudom tetszik és nagy siker lesz, ebben biztos vagyok. De mostanság az 1240kg már a jó/Könnyű kategória? Mert a H még talán ici-picit kevesebb is. A J volt egy nagyon szerencsétlen széria ebből a szempontból, az Opel magához képest igazából csak visszahozta a H állapotot (persze gondolom több extrával bár nem biztos).
Szóval jogos így kampányolni? Hogy milyen könnyű lett?
tboy93 az még elmegy, mert égő ritkán ég ki a trafó meg nagyon szerencsétlen eset kell szvsz. De amikor egy ici-pici kocc, akár bevásárlókocsival, ésa kell a xenonos lámpatest..
Na meg majd ugyanez a lednél, mert le merném fogadni, hogy gyárilag lámpatesttel együtt kell cserélni, hacsak egy kőfelverődés is van az üvegben. És akkor már egyszerre a két oldalt, mert azért a ledek is változnak élettartamuk alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Na meg majd ugyanez a lednél, mert le merném fogadni, hogy gyárilag lámpatesttel együtt kell cserélni, hacsak egy kőfelverődés is van az üvegben. És akkor már egyszerre a két oldalt, mert azért a ledek is változnak élettartamuk alatt.