Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• haddent

addikt

válasz Declare #42087 üzenetére

Szerintem azért még szívó benzinnél is lehetnek gondok, plána turbo benzin, pláne tádéji. De ez már lehet, hogy paranoia, lehet, hogy Te kalkulálsz reálisan :K

necsak 1.6 -os 8 szelepes esetleg? Annál aztán nincs igénytelenebb jószág, 70 lőerő körül van asszem ami nem elfogadhatatlan a súlályhoz képest. Ha lehet választani akkor (szerintem) 1. generációs 16 szelepes ecotechet ne, ha egy mód van rá. Bár mindennel együtt rengeteg 1.4 16v F astra jár vígan mai napig.

Declare de most az a lényeg, hogy hátbarugjon majd utánna váltassz megint hátver a péklapát váltassz és így, vagy gyorsulni akarunk? :DDD Nem akarok objektívitástól eltérni és vitázni meg összeveszni senkivel, teljesen tiszteletben tartom mindenki, Te és a többiek dízel szeretetét és őszintén megvallom, hogy kényelmesebb a dolog, de kevésbé élvezetes egyszerűen (számomra), ez van. Nekem is tetszik, és sok helyre el se fogadnék mást, mint dízelt. Na meg ha lehetne igazi smoke&charm kox brikettet fosni hátul az is poén lenne :DDD (nem viccelek tényleg tetszik :DDD )

Szóval igen, tudom, volt már téma, világos a különbség, Te/Ti pont azért szeretitek azt, én meg pont ezért szeretem ezt :C

Új hozzászólás Aktív témák