Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
mohabá 007
üzenetére
Nálam is ilyen. A vezérlés burkolt cucc, és kinnt van egy (keskenyebb?) kis szíj (hosszában bordázott), és szerintem ott van kinnt a vízpumpa is, és szerintem ezektől jön a hang. Ez síkban egy szinttel kijjebb van (vagy feljebb ha úgytetszik) mint a vezérlés, tehát kizárt dolog, hogy egy szíj hajtaná keresztben X alakzatban a kettőt
Na, és én egész pontosan innen kinntről hallom a siralmat. A vízpumpa egész biztosan nem ereszt, de olyan mintha vízköves lenne kívül. De mióta megvan az autó egy centiliter vizet nem töltöttem bele (fel volt töltve decemberben -40 fokos szarral
) és nem fogyott egy hangyaköpetnyi sem.De majd lefotózom akkor hogy biztosan segítsetek beazonosítani én még csak "most tanulom a szakmát"

diablo1984 boccs ha hülye kérdés de akkor az enyém mi? Z16XER, hát az opel kőne legyen nem? Vagy benzin más tészta?
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Robotporszívók
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- PLC programozás
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Na, és én egész pontosan innen kinntről hallom a siralmat. A vízpumpa egész biztosan nem ereszt, de olyan mintha vízköves lenne kívül. De mióta megvan az autó egy centiliter vizet nem töltöttem bele (fel volt töltve decemberben -40 fokos szarral