Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
válasz
szente
üzenetére
A 700K-s kategória pont a lehet jó is és szar is kategória. Én az egy 1.4-et ajánlanám saját tapasztalataim alapján. Városban jó és városon kívül is. Úgy kell hozzáállni hogy ennyi pénzért nem kap új autót az ember, mindig lesz mit csinálni rajta. Alaktrészárak szerintem több mint barátiak, nem fog rámenni a gatyája az embernek. Lényeg hogy ne rohadjon, ne legyen leélve se belül se kívül és onnan már lehet mit kezdeni.
Amire figyelj vásárláskor szerintem:
-Ne legyen rozsda
-Ha a lámpák le vannak vakulva nem kell megijedni mert egy polír sokat segít de egy új lámpa sem heroináron megy.
-Ülések, kormány, pedálok, szoknyák állapota sejteti a valós km-t.
-Ha gyakran pakolnátok a csomagtartóba akkor az 5 ajtós jobb. Nem tűnik nagynak de rengeteg cuccot elnyel és jól pakolható.
-Klíma mindenképp legyen. Ha nem kell nem kapcsolja be az ember de ha épp kéne és nincs akkor az szenvedős lesz.
-Nagy eséllyel gumikat is venni kell alá mert nem sokan adják úgy el az autójukat hogy 1-2 szezonos gumi van alatta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- BestBuy topik
- Rendszergazda topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest