- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
válasz
zolikaDB
üzenetére
Anya munkatársának az astráját próbáltam ki amikor elkezdtem keresgetni. Abban van ilyen ülés. 1 darabot tudott venni mert nem volt több a bontóban és 20.000 volt. Nagyon nehéz találni már de a fb-os csoportban felszokott bukkanni néha 1-1 szett.
Elhiszem hogy akkora magassággal már hosszabb távon kényelmetlen de nekem még pont jó. Az viszont vicc hogy múltkor ültem F10-es 5-ös bmw-ben és miután beállítottam az ülést magamra mögém már csak egy 10 éves fért volna be.
Armstert néztem ki én is és egy másikat. Nem tudom ez mennyire lehet jobb vagy rosszabb attól.haddent: Van ezekből oldallégzsákos is de olyat még csak bőröset láttam. Pl ezt itt. H-ba nem tudom milyen megy, ezek g coupe ülések.
Új hozzászólás Aktív témák
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest