Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mephi666

    nagyúr

    válasz diablo1984 #28622 üzenetére

    innentől csak a biztosítón múlik, hogy mit ítélnek meg neki... meg szerencsére ott voltunk 4en, akik körbenéztük a kocsiját: ha hazafelé becélozta az összes kátyút és tönkrevágta a másik 3 kerekét is, tudjuk tanúsítani, hogy a baleset után még azok teljesen rendben voltak :K egyébként sem arról híresek a biztosítók, hogy azonnal kifizetnek mindent az utolsó fillérig (meg ki mondja meg, hogy melyik sérüléseket szerezte a balesettel a leírtakon kívül? akár előtte-utána is szétveretheti pl kátyúkkal) ...lehetséges amúgy, hogy kijönnek hozzánk is megnézni az astra-t és miután nem találnak rajta kb semmi sérülést, elküldik a figurát a fenébe és ráfogják a balesetet az ő hülyeségére?

    helyileg itt volt az eset: mi a belső sávban, ő meg mögülünk ugrott ki a külsőbe és kezdte el nyomni neki, miután már rég indexeltem... meg ott az az ominózus padka is (ahova a lámpa az árnyékot veti, onnan balra pár méterrel), ami egyáltalán nem nagy, mégis odavert a felninek úgy, hogy kicsípte a gumit ...nem lehet, hogy a guminyomás is alacsonyabb volt jóval a kerekében a normálisnál?

    [ Szerkesztve ]

    "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák