Hirdetés
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- A Moto G37, G37 Power és G47 bővíti a Motorola mindennapokra szánt szériáját
- Honor Magic V2 - origami
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mcray
senior tag
Sziasztok! Szükségem lenne egy szakira aki emberségből ( értsd egy rekesz sörért ) segítene kimászni abból a szarból amiben vagyok. Nincs pénzem szervizre, legutóbb is 55 ropit kértek el.
A kocsi munkaeszköz, nélküle utcára kerülök, ugyanakkor fölösleges alkatrészcsere is tönkre tenne, ezért lenne fontos hogy valaki hozzáértő megnézze nekem, hogy alkatrész cserés vagy csak ki kell takarítani valamit a motorban?
96'os Opel Vectra B 1.8Benzin. Imád leállni a motor, állandóan ugrál az alapjárat mintha thunderdome adná a ritmust, máskor meg kutya baja csak égett szagot érzek.
MURPY: Mindig akkor áll le a kocsi amikor előzés vagy éles kanyarban vagyok, aki vezet annak nem kell ecsetelnem milyen amikor a szervókormány és szervófék kikapcsol a szemben szabályosan és FÉLELMETESEN közeledő IFÁval...Biztos ismerős pár ember számára.
NAGYON FONTOS!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest