Hirdetés
- iPhone topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
neduddki
üzenetére
idézet az egyik általatok linkelt webről: "Egy akkumulátor átlagos élettartama használattól függően 2-3 év." az enyémek közül az, amelyiket rendesen kezeltem, 5 évig bírta, amelyik ridegtartáson volt, 4.5 évig. Mit kellene még tennem, hogy az általatok preferált szakma szerinti üzemidő duplája után valami történjen? az öt éves akksit akkor is kidobom, ha még nincs látható jele a leépülésnek, következésképpen minden plusz ráfordítás felesleges pazarlás.
az pedig, hogy az akkumulátort áruló szakma véleményét ignorálom a fizikus szakma véleményével szemben, ha nem egyeznek, szerintem normális. de én meggyőzhető vagyok, ha olyan érveket hoztok fel, ami legalább az anyagmegmaradás törvényét nem sérti, optimális esetben Kirchoffnak vagy Maxwellnek is megfelel. Sajnos azokat az érveknek látszó mondatokat, ahol például eltűnik az anyag, nem áll módomban elfogadni, ha ezért lebunkózol, tedd azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Trollok komolyan
- Xbox tulajok OFF topicja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Formula-1
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple Watch Series 11 46mm GPS+Cellular , Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest