- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
válasz
zgospel
üzenetére
Nekem az bajom, hogy már csomó mindent nekem, az autótulajdonosnak kell tudnom, amit az autószerelő nem mond, vagy nem tart lényegesnek.
Szerintem az már elégge benne van a köztudatba, hogy motorolajcsere 15ezrenként kötelező. De az, hogy ez konkrétabban mit takar (pl üzemanyagszűrő, pollenszűrő csere is esetleg) az már nem adott.
A váltóolaj csere is szintén egyre elfogadottabb, de itt is megoszlanak a vélemények, hogy kézinél milyen gyakran kell (valaki szerint itt is ugyanúgy 60ezrenként, mint az autómatánál).
A fékfolyadék cserére meg konkrétan a tulajdonosnak kell rábeszélni a szerelőt, hogy ugyanmár, csinálja meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest