Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
EQMontoya #42151 üzenetére
Ha nem az egész lépcsőházat bünteted, csak az alsó szomszédodat így, az még szerintem sem suttyóság. Na jó, nem feltétlenül az.
Btw, mellénk kisgyerekes család költözött úgy három hónapja, az erkèlyre járnak ki dohányozni, ami közvetlen szomszédságban van a mi hálószoba-ablakunkkal. Árad be rendesen a cigifüst, ami engem kifejezetten zavar úgy, hogy négy éve leszoktam (és sosem dohányoztam itthon).
-
FehérHolló
veterán
-
Poctar
senior tag
válasz
EQMontoya #42087 üzenetére
A kérdésre a válasz: Nem!
Valóban optimistán számoltam a költségeket. Havi 50e-es kiadásnál már nem járnék jobban A helyen sem. Persze maradhatnék a tömegközlekedésnél, ami jóval olcsóbb vagy tényleg a motor lenne a nyerő.
Mindenesetre így már inkább a B hely a nyerő.Lortech:
C hely jelenleg nincs. Persze azért reggelig még bármi lehet.
A pénzt így mondanám: 140e és 200e közt.
Úgy látom B hely jobban segítene a távoli célom elérésében, mivel több lenne a szabadidőm, stb, stb...Köszönöm a válaszokat!
Reggelig még alszok egyet, hogy tiszta fejjel mondhassak áment a döntésre. -
Poctar
senior tag
válasz
EQMontoya #42081 üzenetére
Km-ben nézve napi 65-70 km-ert kellene levezetnem kezdő sofőrként.
Az autós költségeket havi 20-30e Ft-nak látom (nem számolva az autó árát).
És ebben az esetben ~15eFt-al (+-) lenne csak több a pénzem A helyen B-hez képest. Persze több lenne az időm.
Plusz vezetés közben pl nem olvashatnék... -
-
fokukac
nagyúr
válasz
EQMontoya #41748 üzenetére
szerintem ezek a kétüléses izék semmire nem jók a való életben, max arra, hogy szétveresd a segged a szar utakon és fekvőrendőrökön. bár ha már ilyen, akkor egy mx-5, de tényleg semmire se jó, csak egy esernyő meg egy szőkenő fér bele, azt ennyi.
én 3 millából egy pár éves civic sedan-t vennék, azt' csókolom. Az sportos, és használható. Esetleg egy mazda 6-ost.
A bécsi szórakozóhelyeken lévő, felvágást igénylő csajok meg bekaphassák
Szerintem.Ui. amúgy nemtom', figyeled-e, hogy két hónapja költözött ki Bécsbe, de már 3 millás autót keres, azért ez gyors volt.
-
FehérHolló
veterán
válasz
EQMontoya #41740 üzenetére
hmmm.
Találtam ma reggel használtautón egy 2009-es darabot. Jól emlékszem, hogy 2009-ben már nem gyártották?
A szerkre: hogy ne egyen sokat. Az esetek 95%-ában egyedül utazom, és 99%-ában legfeljebb egy utasom van. Így kézenfekvő megoldás erre, ha csak kétszemélyes, vagy 5, de hátulra igazából ember nem fér be.
-
ladybug
őstag
-
-
Integra
titán
válasz
EQMontoya #41543 üzenetére
akkor nyújtsd be a számlát, ha kapó rá. báááár, aztán nehogy csak ügyesen csavarjon az ujja köré a viselkedésével, hogy ingyen dolgoztassa a körülötte lévőket, amiket ő nem tud megoldani.
én ilyen kábelesdire meg hasonló dolgokra már rég azt mondom minden nőnek, vegyél másikat, ujjam sem vagyok haljandó megmozdítani -
Tim82
félisten
válasz
EQMontoya #41516 üzenetére
Az hagyján, de friss (másfél héten belüli -> Nyírő) tapasztalat alapján rohadtul nem takarítanak a WC-ben/fürdőszobában. Legalább tiszta lenne... a kórteremben az egyik delikvens éjjelente telefosta a WC/fürdőszobapadlót (szegény nem jutott el a WC-csészéig), délután 4-5 óra körül meg még érződött a szag, meg láthatóak voltak a nyomok.
DeFranco, inkább ide se figyelj.
-
Tim82
félisten
válasz
EQMontoya #41468 üzenetére
Akkor nem minden éjjel megcsinálná ezt?
Nekem még sosem ébredt fel notim amiatt, mert átváltott sleep-ből hibernate-be. Vagy én nem ébredtem fel rá (bezzeg az ütemezett Win Update frissítésre igen). (Ettől még simán lehet, hogy igazad van, én csak arra emlékszem, hogy nálam mi okozta.)
-
fokukac
nagyúr
válasz
EQMontoya #41450 üzenetére
Bennem is egy világ omlott össze...
Könyörgöm, kötözzük meg, és rakjuk ki a Napra..!Az hagyján, de 25 fokra veszi fel, amikor fázik...
Amúgy mennyin van, 22-őn? Az légkondinál elég hideg.Nálam alapból van 26-on, és úgy tök jó. És a legmelegebb napok kivételével lehűti a nagyszobából az egész lakást.
-
bobsys
veterán
válasz
EQMontoya #41402 üzenetére
Nem nott a fizetesem, sot felesegnek meg bevetele sincs megis az $500 limitet megemeltek $2000 neki a kartyan, pedig nincs co-signer meg semmi, semmi kozom nincs ahhoz a kartyahoz. Mert hasznaljuk a kartyat, tobbet mint a $500 keret volt es mindig idoben van fizetve.
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
EQMontoya #41280 üzenetére
Az én lakásom két irányba nyílik, így nálam ez sokkal egyszerűbb.
Amúgy 2 óra körül lett egy kis szélvihar, de a leghűvösebb órákban se ment a kinti hőmérséklet 22 fok alá, úgy pedig elég nehéz kihűteni a házat. Bele se merek gondolni, mi lesz itt a hét második felében, valószínűleg már hajnalban se megyünk 25 fok alá.Bleki: Te kabbe ott a hegyekben. 17, mi?
Itt nem volt 20 alatt legalább 2 hete.
Amúgy én tudod mit számolok? Hogy mennyi van még hátra belőle. Szerencsére már csak 3 hét. Utána végre jó lesz. Aztán, ha majd nagyon fázom, elmegyek a mediterránumba.
Amúgy meg a f.szom a 38 fokba, most nézem, már 28 fokos a Balaton, hát, az biztos nagyon hűsítő lehet, pláne a szélén, ahol valószínűleg 30.Tobey: a keringésed, remélem, azért rendben van...
én is úúúúgy szeretnék már fázni. -
gaborbol
őstag
válasz
EQMontoya #41193 üzenetére
Calvin Klein, Tommy Hilfiger, es kicsit olcsobban Levis Gap vagy Old Navy ezen kivul mast nezni sem szoktam.
Magyar arakhoz kepes fele arban van minden, outlet plazaban vagy csak siman akciosan harmada esetleg negyede. Ha jonnek haverok-csald latogatni, mindig mondom nekik, hogy ne hozzanak ruhat jobban jarnak ha itt megveszik.
-
Tim82
félisten
válasz
EQMontoya #41191 üzenetére
Tekintve, hogy július 22. óta az egész országra kiterjedő tűzgyújtási tilalom van, egy szabadtéri fesztivál, ahol nem tudják mindenre kiterjedően ellenőrizni, hogy ki gyújt tüzet, dob el száraz növényzetre égő cigarettát, valószínűleg elég komoly tűzvédelmi problémának van számon tartva hatósági oldalról.
Ettől függetlenül szerintem is ürügy, csak épp ezúttal kevésbé támadható alapot találtak...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
EQMontoya #41182 üzenetére
gondolom nem volt véletlen... olyan antiheteróságok miatt szoktak ilyet csinálni, mint nem megfelelő tűzvédelmi intézkedések, meg elégtelen menekülési útvonal, meg némi közitsztasági deficit...
tudod, ami miatt ha baj van, akkor mennek az utcára inget tépni, hogy dehámáéengetteahataósáág... West Balkán, ilyesmi...
-
saelin
veterán
-
saelin
veterán
-
FehérHolló
veterán
válasz
EQMontoya #41107 üzenetére
EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya EQMontoya
Elégedett-e már montoja?
-
Dumas
csendes tag
válasz
EQMontoya #41063 üzenetére
Ezzel én úgy vagyok, hogy ajándékot úgy is illendő adni, szóval azt nem számolom, a menyasszonytánc meg ilyenek dettó, mivel támogatni kell, ha jó ismerős (Márpedig, ha meghív akkor jó ismerős az biztos
) Az utazás meg.... minden kajához kell utazni valamennyit, ha mást nem a boltba az alapanyagért, vagy egy kajáldáig (Házhozszállításnál pedig borravaló
) Szóval én ingyen kajának veszem
Remélem érthető a gondolatmenetem.
-
fokukac
nagyúr
válasz
EQMontoya #41063 üzenetére
hát ja, tiszta anyagi ráfizetés egy esküvő.
Általában vidéken tartja mindenki, mert ott olcsóbb.
Odamész kocsival, attól függ, hogy milyen messze van, 6-8-15 ezer Ft. Aludni is kell valahol (ezt csak néha biztosítja az ifjú pár), az még 15 ezer.
Menyasszonytánc, 20 ezer.
Valami speckó ajándék még 10 ezer.
És utána a másnaposság és az elment hang: priceless. mindenre másra ott a mászterkard.-----------------
NEduddki!
Csak nem meghívott a kis Ráhel a csűrdöngölőbe...?SZegény lány...
napirajz -
Tim82
félisten
-
fokukac
nagyúr
válasz
EQMontoya #41048 üzenetére
felvág ő, ilyen pici darabokra...
elvégre asztalos..!
-
Integra
titán
válasz
EQMontoya #41003 üzenetére
eszemben sincsen átautózni oda, egyszerűen csak most jól esett volna egy hideg heineken. pont útba esett, megálltam, erre tessék. elegem van abból, hogy úton-útfélen mindenki okoskodik bele az életembe. nem olyan fontos nekem a sör, nem ez a lényeg, van itthon alkohol dögivel, mégsem nyúlok hozzá.
és akkor nem értik miért élünk ennyien külföldön vagy ott is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Opel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Napelem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest