- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
Poctar #42075 üzenetére
Én C-re voksolnék. Napi 3-5 óra utazásra rengeteg, persze ki lehet bírni egy ideig.
Pénz nyilván nem mindegy, hogy 150-nél vagy 300-nál +/- 25-30k.
Mivel úgy tűnik, egyik hely sem az ideális, hosszútávú hely számodra, A/B között nálam is az döntene (+1 Integra), hogy a hosszú távú célomat hol tudom jobban elérni, aztán amint lehet dobbantani másik helyre.
Ranglétrán való feljebb lépdelés "elviekben" egy leendő pozícióban az olyan, mintha nem is lenne. Ne legyen szempont, mert vagy süketelés vagy nem. Ugyanez esetleges fizetéselemelésre is. Amit szerződéskor ki tudsz harcolni az a tiéd.
Az állami cég se mindegy, hogy melyik.szerk: autóhoz: ne csak benzint számolj, egyrészt meg kell szerezni az autót (meg előbb a jogsit
), mellé számolj bőven fenntartásra, teljesítményadó, biztosítás. (Ma csengettem ki 100k-t a szervizben
műszaki előtt)
-
EQMontoya
veterán
válasz
Poctar #42084 üzenetére
Az mondjuk annyira nem sok, de a becslésed optimista:
napi 70km, az havi 1500. Csak benzinben min. 80l, ha nagyon keveset fogyaszt az autód, az már 35e.
Éves biztosítás kezdőként: legyen 35e.
Súlyadó egy évre: 15e.
Évente minimum egy olajcsere, de inkább 2: legyen 20e.
És akkor jönnek a hosszabb távú költségek, hogy 5 év alatt leamortizálsz két garnitúra (nyári-téli) gumi és egy szett féket. Ez mondjuk 200e, tehát évi 40.
Legyen egy megbízható autód, amire alig kell műszakilag költeni, évi 50e. (Ennyi futóműalkatrészekre tuti elmegy itthon).A benzinen felül éves szinten ott tartunk, hogy 140e, ami még havi 12. És akkor nem volt egy komolyabb műszaki hibád, nincs cascod, nem karcoltad meg egyszer sem az autót. Szóval a havi 50 egy abszolút konzervatív becslés. Tapasztalat.
Jah, és nem számoltunk az amortizációval...
Ma pl. ezzel az elmért tolatással csináltam vagy 20e kárt.
Ismét megkérdem: akarod Te ezt?
Ilyen távra vegyél egy 250-es motort. Márciustól októberig simán jó, fogyaszt 3 litert...
-
EQMontoya
veterán
válasz
Poctar #42080 üzenetére
Az az Isten mondjuk nem lenne, hogy napi 2 órát vezessek... Illetve ez azt jelenti, hogy naponta alsó hangon 100km. És a legolcsóbb (kis fogyasztású, megbízható) autó költsége is van 50ft egy km-re. Mert nem csak benzin van ám, hanem súlyadó, biztosítás, karbantartás, amortizáció, stb. Akarod Te ezt? Szerintem nem. Gyanítom, többet keresek, mint amit az általad említett pozíciókban adnak, szerintem a kétszeresénél is. Mégis "fáj" azért az autó, pedig nem is megyek ennyit.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest