- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kételkedem
addikt
A vételi és az eladási ár között mindig van különbség. Azt is vegyük számításba, hogy a boltban új, fémjelezett aranyat veszel, ahol esetleg a fazont is meg kell fizetni. Az árat ráadásul az ÁFA is terheli, ami 25%. A használt arany eladási ára zálogházban kb 6500 Ft/g.
-
kételkedem
addikt
Ha eladod a felvásárlónak, akkor 85.800 Ft. (Mai árfolyamon Nyíregyházán, 14 karátos arany)
Ha zálogba adod, akkor futamidőtől függően 70.500 és 61.700 között kapsz készhez. (Mai árfolyamon Nyíregyházán, 14 karátos arany)
Ha most akarnál boltban venni egy ilyen láncot, akkor minimum 150.000 Ft-ot kellene magaddal vinned az ékszerüzletbe. -
-
tildy
nagyúr
Az eskuvoi torta az mas, azt az oromcsalad csinaltatja.
De altalaban egy- ket tortat szokas vinni a vendegeknek is. Mindenkinek. (Na jo, aki messzebbrol jon, azok nem szoktak, de a helybeliek kozul mindenki)
Hurka-kolbasz meg kb este 10kor vagy ejfelkor van.
Gondolhatod , hogy meglepodtem, mikor a nyirsegben voltam
-
lujó55
addikt
A francokat! Szerintem nem hívja senki sem, csak az ivócimborái könyvtárba. Azért neki szóltam, mert amikor a ház készült, ő vezette be az áramot a lakásban, csak tudta, hogy mit csinált. Az már más kérdés, hogy korábban mikor beköltöztünk azt mondta, hogy egy csillárt 2000-ért szerel fel és elküldtem a picsába.
-
lujó55
addikt
50000-s fogyasztás? Gondolom alkoholból és nem benzinből
A héten pont annyiért tankoltam. Mehettem volna bulizni.
Sztori: villanyszerelőnek szóltam tegnap este, nézze már meg miért nem világít a kültéri led a mi lakásunknál, a szomszédoké meg tökéletesen szuperál a szürkületi kapcsolóval. Ma reggel jött, kibontotta fali tokozást, egyetlen kábel sem volt benne. Kérdeztem, mi volt itt a koncepció. Azt mondta, nem talált 3 eres kábelt, így feltette a szerelvénydoboz fedelét és elment. Jöttek a festők, leglettelték, lefestették, kész. Mondom neki, egy kicsi igyekezetet erőltessen már magára, menjen kábelért és csinálja meg. Elment, csak nem jön, várunk. Egy óra múlva rátelefonálok, hogy melyik boltban van, mert szombaton zárnak az üzletek. Azt mondja telefonba, hazament, mert a fiának a biciklijét csinálja, meg mittudomén mit hablatyolt. Mondtam neki, ne szórakozzon, azonnal ott vagyok érte. Elmentünk Bauhausba, vettünk kábelt 4 métert amilyet kell. Vissza hozzá a lakására, mert eszébe jutott, hogy kábelbehúzó is kell hozzá. Annak le volt törve a vége, nem lehet használni. Vissza Bauhausba, venni egy olyan drótot. Hazamentünk, feleségem adott neki üdítőt, szendvicset, kávét, még meg is pisiltettük, csak csinálja már. Néha ránéztem, hogy mit csinál, mert nagyon csendben volt, de mi a kertben gyomoztunk hátul, mert volt eső mostanában és nő a dudva. Egyszer megye előre, ott ül a lépcsőn, valami kábelt kötöget egy kapcsolóra amit levett a falról, mellette a kedvenc tartalékolt Havana Club italom, amit szülinapra tartalékoltam, de ő már alig látott a tavaszi fáraccságtól. Kiszolgálta magát a nappaliban az már biztos. Megyek vissza, nyitom ki a szerszámost, veszem elő a csákányt, megyek előre megigazítani a választékot a hajában, de az asszony észrevette, hogy balhé van és leállított, Ferikét meg hazazavarta. Most kereshetek egy másik mestert aki beköti a ledlámpát és megcsinálja azt amit ez a héder elbaszott. Akkora arc: kapott tőlem kábelbehúzót, kaja, pia, munka: na az nem volt
-
lujó55
addikt
Probléma nincs, csak elmondtam a véleményem: mindenféle luvnya megfordul a partin de vannak köztük jó csajok is, viszont mind azért ment partizni, hogy valaki megdugja őket. Na. Ennyi.
Mennyé' mosd meg arcocskádat, fogadat, meg amit kell és feküdj vissza álmodni. Majd holnap elmesélem, hogyan kerültem el a börtönbejutást ma délelőtt -
-
Mawyx
őstag
Az jó lesz, hozz ha jössz Rióba, itt lakok mellette
Micsoda levelet kaptam jólesik a lelkemnek
Elkeltek cuccok vaterán, de olyan dumát nyomat mellé, hogy behalok
Másik is felhív, szét vagyok csúszva, nem értem rá foglalkozni a hirdetéseimmel, azt se tudtam miről beszél, csak hümmögtem, majd ír egy szerelmes levelet, hogy milyen jó hangom volt a telefonban és mennyire kedves voltam
Juhejj, hétvégén vásárlás, veszek pár ingetesetleg az elmaradt fizumat is megkaphatnám, egyszer már szóltam, még egyszer mondani már gáz.
-
-
-
Apollyon
Korrektor
Nem kizárólag videókból lehet tanulni, vannak cikkek is. Most tök mindegy hogy olvasom a betűket, vagy elmondják a videóban vagyis a dokumentumfilmben. Továbbá youtubeon és egyéb helyeken már minden van, ha tudásszomjas az ember akkor a tv itt vérzik el a legjobban a nettel szemben. Továbbá reklám sincs, ahol nagyon zavar blokkolom, de legalábbis sehol sem szakítanak vele félbe.
vikvuk: milyen csöves?
-
fokukac
nagyúr
lehet, hogy fogsz fázni, elvégre Rióban most tél van...
[Rio weather forecast] -
-
-
-
-
Apollyon
Korrektor
-
fokukac
nagyúr
hát bazdmeg, csukd be az ablakot... mit vársz? Ha kinyitod, bejön a meleg, és annyi...
FIZIKA.
Nappal mindent becsuk, róló lehúz, este, ha lehűlt a levegő, szellőztet. ennyire egyszerű.Nálam a panelban, a 10. emeleten sincs még csak 25-26 fok.
De holnap már lesz 29, ha így megy tovább.... -
lujó55
addikt
Annyira, hogy már két burkólót zavartam el a pi...ba, de szépen lassan elkészül a kotorék
Nem mertem belefogni egy komolyabb építkezésbe, de ez a felújítás is elég rázós, főleg úgy, hogy dolgoznom kell és csak este szembesülök azzal, hogy mit műveltek a pénzemért. A legrosszabb az, hogy próbálják megmagyarázni, hogy az miért jobb úgy ahogy ők csinálták és nem lenne jó, ha az eredeti elképzelés szerint mennének a dolgok
A vízszerelő is balf@sz, egy egész napi munkája egy vacak kád beállítása és a csövek bekötése
Szóval lassan halad, de szept.1-től nincs hol laknom Pesten, úgyhogy tető legyen, meg egy szivacs, néhány újságpapír oszt jólvan### reggelt mindenkinek ###
-
Lortech
addikt
Lehet változtatni a user agentet. Firefoxra vagy Internet explorerre maszkolás valószínűleg régebbi verziókat jelent (IE 6/7 vagy FF1.5/2).
Jobb klatty az oldalon, webhely beállításainak szerkesztése, hálózat, Böngésző azonosítása.
Vagy opera:config címsorba, és Spoof UserAgent ID -re szűrve. -
Z0C!
őstag
-
pohár
félisten
Szintén másodpercek alatt öntudatlanság érhető el a vagus (bolygóideg)-reflex fellépése esetén, amennyiben a megfelelő nyaki ütőerek elzáródása olyan, hogy az agyban a vérnyomást megnövelje. Ez egy gerincvelői reflex, ami az agyi vérnyomás megnövekedésének hatására a szívverés lassításával válaszol. Ennek hatására a felakasztott szervezet a saját szívverését állítja le.
na, csak jól emlékeztem
-
BlacKSouL
addikt
ott voltunk basszameg a mocskos jeges északisarki hidegpólusos derespofájú rohadt magyar időjárás.
Füred.
megjegyzem szombaton 17x kezdett el esni, és kb 8x kisütött a nap úgy 8-10 percekre.Emlékeztek még a régi nyarakra?
Emlékeztek rá mikor régen még volt nyár?Miakisfaszom aza hidegcsepp, és miért mindig csak és kizárólag nyáron és a kárpátmedence fölött jelenik meg?
ha nem lett volna 2 nap alatt annyi sztori ami 10 filmbe is elég lenne, akkor borzalmas lenne ez a hétvége. így viszont ül mindenki otthon az ágy szélén, és bámul maga elé, mert mindenkinek puffertúlcsordulás van.
kikapcs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest