- Felkészült a Redmi 15C
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
FehérHolló #45581 üzenetére
oh de rendes. ma amúgy találkoztam az én délcegemmel és abból is bőven elég egy. még jó hogy nem vagyunk együtt.
tényleg. minden okés feléd? -
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #45521 üzenetére
A varjak kár hangot adnak.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #45512 üzenetére
Welcome to social hacking!
Montoya: mindkét megnevezés helyes.
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #45515 üzenetére
Azért a Neked szánt célzáson felül vedd észre benne a kegyetlen rossz szóviccet is!
-
stranger28
addikt
válasz
FehérHolló #45512 üzenetére
Nem is azoknak találták ki ezeket, akik úgyis bejutnának.
-
Integra
titán
válasz
FehérHolló #45233 üzenetére
ezért jó a black amex card.
-
fokukac
nagyúr
válasz
állítsd át magasabbra...
Símán lehet az napi 2000 ojró is.
vagy ez céges kártya? -
DeFranco
nagyúr
válasz
FehérHolló #45260 üzenetére
true
-
concret_hp
addikt
válasz
regelj netellerre lehet kérni kártyá évi 10$ talán és 1000$ vagy 1000€ a napi limit.
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #45237 üzenetére
akkor nyiss egy másik banknál másik számlát, vezess át oda egy adott összeget, s a két kártyáról már biztosan tudod intézni az ügyeidet zökkenőmentesen. persze ha ingyenes a számla és ingyenesen tudsz rá utalni az eredetiről, másképp nyilván nem éri meg...
-
NoLF
veterán
válasz
nem tudod megemelni a limitet a banknál?
Cyrtec: a nevében is benne van!
természetesen semelyik javára nem tudnám mondani, hogy előnyösebb lenne.
Viszlát: írtam privit
Tothgera: szerintem ilyen jellegű kijelentéseket csak akkor tegyél magabiztosan, miután eltöltöttél pár évet azon a nyugaton, amit úgy istenítesz
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #45149 üzenetére
Na ennek utananezek, van-e itt. Bar most 3 hetig semmi alkohol, eleg volt...
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #45151 üzenetére
ajánlani tudsz esetleg? a Syma-ból megyünk az Arénába, ha ott van valami, szívesen meglessük
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #45089 üzenetére
kőművesek nem járnak egyetemre...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #44805 üzenetére
Érdekes lenne ezt kielemezgetni. Hogy mondjuk Miskolc inkább ipari, valamikor mi is az vótunk, deviszont Szolnok és Kecskemét meg inkább mezőgazdasági jelentőségű.
Etnikai vagy nem etnikai vonatkozásait is fölösleges elemezni, mert Miskolc és Starján érintettebb, Szolnokot mondjuk nem ismerem eléggé.
Miskolchoz és Tarjánhoz a keleti, hátrányos helyzet a társított fogalom, míg mondjuk hozzánk képest Fehérvár már erősen nyugat.
Ellenben a déli, keleti határszél is hírében rosszabb. statisztikailag mintha nem lenne ugyanaz. -
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #44277 üzenetére
azt hiszem egy ilyen minimál bakit meg tud bocsátani a fórum megértő közönsége.
-
Mawyx
őstag
válasz
FehérHolló #44219 üzenetére
Bár nem tudom mi a különbség a fogász és a fogorvos között, de én hozzá járok:
Dr. Kivovics Péter
KivoDent -
válasz
FehérHolló #44225 üzenetére
bmw-vel athajthatsz az ingolstadt tablan?
Ill. megsem tiltottak el a cegesauto vezetestol?
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #44219 üzenetére
Nagyon jó, dinasztikus figurák (apa/fia) -> Dental Harway, a Kolossy térnél. Kapcsolatunk több évtizedes múltra tekint vissza, és a családom sem csalódott még bennük.
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #44109 üzenetére
Boeingbusz (737-800) csak neha ugy erzem, mintha csak a buszra szallnek munkaba menet
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #44107 üzenetére
Pedig úgy vártam, hogy kukac beszóljon, hogy a pszichomókus nem doki.
bobsys: airbusz?
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #44097 üzenetére
3-4 éve már ez van azt vágom, de kb. mondjuk 2009 eleje óta mozgok több fele a városban, így nem tudom eldönteni, hoyg csak addig olyan környéken laktam mindig és régen is ez volt, vagy akkor körül lett ez a helyzet. szóval mondjuk a 10 évvel ezelőtti állapot érdekelne.
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #44087 üzenetére
regen is igy volt
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #44079 üzenetére
3 hónap alatt nem szokhattál el ennyire a magyar hivatalok unortodox gondolkodásától...
Nade más téma: megint költözünk egy másik irodába. Mert már majdnem 10 hónapja itt voltunk ebben. És azóta még csak két helyen ültünk az emeleten belül, a legutóbbi helyre kb. 3 hónapja költöztünk.
Egyszerűen kabaré ez a cég most már, komolyan, úgy érzem magam, mint a Hofi polgármestere a falugyűlésen. : )) -
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #44079 üzenetére
27% az afaja, es a penztarnal kifizetett osszeg * 21.26% muvelettel kapod meg az afa forint erteket
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #44053 üzenetére
Még annyi, hogy a hervisben a drágább (15k+) túracipők is úgy néznek ki, hogy bírják ennyire a vizet. Tapasztalatom csak egy olcsóbbal van, ami fél óra komoly eső után ázott át.
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #44018 üzenetére
Rudy project. De csak szombaton, 13-ig.
-
beast27
senior tag
válasz
FehérHolló #44010 üzenetére
Ha itt esene az eső én biztos kihívnám sétálni a barátnőmet és még benne is lenne, sőt... Amúgy nem azért mert ki akarnék vele b*szni vagy ilyesmi hanem azért mert itt egy évben kb 4x esik az eső
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #44007 üzenetére
you're not that kind of girl..? :-)
-
beast27
senior tag
válasz
FehérHolló #44007 üzenetére
Azért sok sikert
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #44004 üzenetére
Én már a Millenárisban voltam, nekem (meg az akkori csajomnak) bejött, de az is 4-5 éve volt már. Tudtommal egyébként 1:1-ben ugyanazok a dolgok vannak, mint voltak a Váci úton.
Más tipp múzeumra: a Természettudományi Múzeumnak szoktak egészen izgalmas és jó kiállításai lenni az utóbbi 2-3 évben, hátha most is van valami.
Egyéb: esetleg a Budavári Labirintus... Vagy a Gozsdu-udvar, ha bejön a bolhapiacnak álcázott iparművészeti vásár neki.
Bowlingra, biliárdra nincs ötletem, régen volt már és nem Pesten, hogy utoljára csináltam. Azt tudom, hogy a Mammut II-ben mindkettőre van lehetőség, de hogy jó-e amúgy a hely... Fogalmam sincs.
-
beast27
senior tag
válasz
FehérHolló #44002 üzenetére
Ágyba
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #44002 üzenetére
Schiele-kiállítás, Szépművészeti - ha kultúra. Ha meg randi és értékeli a játékosságot, szerintem a Csodák Palotája meglepően jó randihely.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #43997 üzenetére
nőuralom van midnenhol...
papucs -
válasz
FehérHolló #43991 üzenetére
egy oldallal ezelőtt lett kitárgyalva a dolog, ebben egyetértek integrával [link]
ezerszer inkább a hév, mint a robogózás.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #43979 üzenetére
mert ott, a hanyatló nyugaton nincsen csipszadó, és az embereknek nem vigyáz az állam a vonalaira!
itt levegőt adnak el, pont ez utóbbi miatt. -
válasz
FehérHolló #43979 üzenetére
De több levegőt kapsz hozzá
-
7
addikt
válasz
FehérHolló #43793 üzenetére
Akkor szerintem árulnák prémiumüzemanyagként, mert ha a vásárló reklamál hogy valami baj van az üzemanyaggal, és egy vizsgálat ezt ki is deríti, csúnya büntetést kaphat a cég.
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #43857 üzenetére
logouton teljesen olvashato az off szin is
-
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló #43852 üzenetére
Indigós tömb...
-
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló #43841 üzenetére
Szerinted online formról van szó? Te kis naiv.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #43848 üzenetére
meg ritka is
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #43846 üzenetére
És? Mondta a vicc, hogy programozásról beszélnek?
Ez olyan info-s humor, na.ui. és még azt is tudom, mi a tar. csak nem szórakoztat, mert én még normális vagyok, na.
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #43843 üzenetére
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #43841 üzenetére
Lehetőleg valami szenny módon, tehát targézába felrakva hálózati meghajtóra, emailbe csak a linket küldeni, és a doksit kizárólag odt-be.
-
válasz
FehérHolló #43752 üzenetére
Na valahol itt akadtam el én is, igen..
A végén kiderül, hogy ő maga a törökök által küldött beépített ügynök, aki valójában Orbán egyik embere
-
válasz
FehérHolló #43750 üzenetére
Miniszterelnök lányára asszociálnék, de csak tipp
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #43704 üzenetére
Ezt már ennyi IT tapasztalattal megtanultam: mindig van lejjebb.
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #43701 üzenetére
Ezek az autógyártó emberei?
-
válasz
FehérHolló #43682 üzenetére
már nagyon
év vége fele eldől, hogy van-e esélyem a kinézett pozira angliában, de akkor is csak egy év múlva indul. a másik meg, hogy jó lenne meggyőzni az asszonykát is, hogy tartson velem, de ő jelen állás szerint nem igazán hajlandó erre.
-
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló #43642 üzenetére
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #43637 üzenetére
Mondjuk nem tudom, hogy ha bármi gond lenne, hogyan nézne ki náluk a garanciális ügyintézés, de akkor is két évet kaptam egy valószínűleg saját márkás cipőre náluk.
Mi szeretünk egyébként ott vásárolni, eddig minden ott vett cucc elég tartós (lekopogom, még semmi sem ment tönkre közülük).
-
válasz
FehérHolló #43634 üzenetére
nem ismerem a márkát, de gondolom az sem az olcsóbbak közé tartozik. én is ettől tartottam, hogy ez lesz, de felettébb korrektek voltak. mondjuk az is igaz, hogy 4 éve nem veszek máshol cipőt, szóval ez úgymond azért elvérés volt a részemről
-
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló #43600 üzenetére
Ügyes próbálkozás, de nem kérdés.
Mondjuk az első reakciója kissé kibillentett, de ez ilyen ("úristen, mit fogok felvenni???").
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #43547 üzenetére
HI!
a zalkohol miatt
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #43545 üzenetére
HI!
ha ez kifogy tegyel bele 1/4 e85 + 3/4 premium es utanna uzemanyagszurocsere esetelg a greenfuel adalekot is dicsereik
udv
neduddki
-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló #43440 üzenetére
Igen hallottam róla, már tudom is hogy hogy van.
2 dolog bizonytalanított el:
- amit írtam, hogy az országba való belépésnél ki volt rakva hogy pályán 130
- 120-130-as tempóval mentem és hiányoztak a "golyók" akik nagy sebességgel elhaladtak volna mellettem.Vagy én voltam rosszkor rossz helyen vagy itt tényleg nagyon késő délután/este padlózza mindenki a kocsit, akkor érezhetően felgyorsult a tempó.
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #43432 üzenetére
HI!
rosszul emlexunk negaivla kezded poziivvla fejezed es forditve vissza monda egy esmeros
udv
neduddki
mod; ja es azert, hogy a koborlo + nehogy kasznit fogjon
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #43429 üzenetére
HI!
vmejjeik "szuper"benzint mol omv shell okmindegy alegdragab fajtabol
udv
neduddki
mod: meg utanaonthecc vmi etanol is eseelg uzemanygjavito adalekot kuakon kaphato
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #43381 üzenetére
Ez gonosz hasonlat volt, miközben tényleg szóba kerültek az autók. Jól benéztem.
De amúgy nem, nem vonzanak.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #43381 üzenetére
Nem, kb. akkor vásárolnék egyedül autót, ha vidék és Budapest között ingáznék, illetve lennének már gyerekeim, akiket vinni kellene óvodába, iskolába, mondjuk a város másik végébe. Ezt leszámítva nem tudom azt mondani, hogy bármennyire is szükségem lenne autóra. Amúgy meg a Trabantot meg a bogárhátút meg tudom különböztetni a nyugati autóktól és pontosan ennyire érdekelnek is. Tőlem akár használt is lehetne...
EQMontoya: finoman jelzem, hogy nem én használtam a kompenzálás szót, de semmi gond, tekintsünk el ettől! Biztos a tbs-sel teljesen hasonló avatarom tévesztett meg téged így kora reggel.
A munkahelyem meg pont olyan, hogy kilépek a lépcsőházból, átmegyek az úttesten, ott vár a metrómegálló, felszállok a metróra, 23-25 perc múlva leszállok, vagy sétálok 7-8 percet vagy megyek egy megállót a villamossal és ott is vagyok. Autóban, reggeli dugóban nem biztos, hogy ennyi idő el tudnék jutni a Ferencváros déli végéből az Árpád-híd pesti hídfőjéig, a munkahelyem környékén nem igazán létező ingyenes parkolási lehetőségekről nem is beszélve.
Szóval nekem jelenleg semmi szükségem autóra, soha nem is volt célom, hogy legyen, ráadásul még csak nem is szoktam magamat túl kényelmesen érezni autóban, minden második alkalommal car sick vagyok.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #43374 üzenetére
Kinek mi a célcsoport.
-
válasz
FehérHolló #43356 üzenetére
Tenyleg, Október
-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló #43334 üzenetére
Akkor ez kipipálva. Már csak GPS-t kell szerezni, ki tud kölcsönadni egyet? Meg ami eszembe jut. Azt tudom hogy osztrákiában sebességhatárt igencsak ajánlott betartani..
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FehérHolló #43318 üzenetére
mit miért?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FehérHolló #43316 üzenetére
fázott a fülem
amúgy nem mondod, hogy ilyen szemed van, hogy kiszúrtad, hogy kapott egy kis plasztikát??? ez jobban tetszett, a másik is marha jó, de ez jobban illik hozzám szerintem.
-
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló #43278 üzenetére
Egy kicsit kepzavar ez a karrierepites hullocsilag parhuzam, de ertem mire celzol.
Viszont mivel a lassu, de biztos lepkedes sem garancia arra, hogy az ember megussza a nagyon nagy es villamgyors pofara esest, teljesen felesleges ovatoskodni, mindossze annyirol lehet szo, hogy jokor voltal jo helyen es a tudasod megvan hozza, a tobbire meg tegyel magasrol. Szvsz.
-
Phvhun
őstag
válasz
FehérHolló #43278 üzenetére
ilyen utcai vegyesből
egyébként tényleg nem rossz, bitang nagy forgalmuk van, szóval 1 pizzán eléggé minimális a hasznuk, de így is megéri nekik.
-
válasz
FehérHolló #43266 üzenetére
grat, ez már karrier
-
tbs
addikt
válasz
-
bobsys
veterán
válasz
Tartsd eszben, hogy what happens in Vegas, stays in Vegas
Jo hely, tele van idiotakkal, lehet inni az utcan es bagozni a kaszinokban, eszmeletlen showkat adnak szinte minden este valamelyik kaszinoban.
Ha mar a kornyeken vagytok ugorjatok el megnezni a Hoover Damet meg a Grand Canyont es ha be akarnak fizetni egy 20 perces helikopteres Canyon turara ne utasitsd vissza -
föccer
nagyúr
válasz
Csak 18 óra melóvel el lehet ilyet érni? Nincs nálatok felvétel? Én amikor 38-at toltam 1 műszakba sem érdekelt senkit.
üdv, föccer
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #43268 üzenetére
Not bad.
-
EQMontoya
veterán
válasz
4-re mentél (tehát kamuzol), vagy kamuzol?
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #43195 üzenetére
Eleg komoly hardveres tapasztalata volt, de jogos.
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #43193 üzenetére
Na ja, csak angol oldalon rakeresve pl. FPGA-s es egyeb melokra melokra fele annyi fizus allasok vannak, mint senior java devkent... Nem kicsit lepodtem emg en is.
MArpedig valtani akar.
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #43178 üzenetére
Ezt mar multkor is kerdezni akartam. Ex menne at beagyazott rendszerekre min 8 ev (ibm) senior JAVA fejleszto tapasztalattal , de van C-s, C++-s, FPGA-s, VHDL-es tapasztalata is regebbrol + villmernoki vegzettseg automatizalas teren.
Szerinted merrefele erdemes nezelodni? Gondolom nemet nyelvu orszagok hardver teren meg mindig eleg elore jarnak. -
Mawyx
őstag
válasz
FehérHolló #43178 üzenetére
Én vettem holnapra főtt kaját, bele akartam kóstolni, aztán hopp, elfogyott
BBQ csirkeszárny volt zöldségekkel,tele volt padlizsánnal, amit imádok. -
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #43173 üzenetére
Hosszú évek munkája van abban, hogy userek számára megjegyezhetetlen (Kis- és nagybetű, szám, spec. kar.) jelszavakat használunk, amelyek géppel elég könnyen törhetőek (6-8 karakter). Dilettantizmus a köbön, az...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #43164 üzenetére
Van itt nálunk hangszigetelés hullámkarton lemezekből is, meg hangszigetelő szivacsból is. A 7 rétegű hullámkarton mögött 58%-os a hang áteresztés, a szivacs mögött <10%
Tehát nyel el belőle, (kb annyit, mint egy vastag pokróc) de nem ezt a képességét részesítik előnyben.Inkább az a lényeg, hogy az alakja miatt a hanghullámokat "megtöri", vagyis nem alakulnak ki csúcsok a visszaverődéskor. Míg a szivacs elnyeli. Tehát a hullámos felületű tojástartós szobában a hang folyamatosan hal el, vagyis visszaverődve, mindig kicsit elnyelve belőle, míg a habról nem verődik vissza, tehát a forrás megszűnésekor egyből elhal.
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #43148 üzenetére
Kulfoldon tartozkodasnal kotelezo volt iden marciusig. Most mar nem kotelezo, de be lehet jelenteni. Ellenben a TB-hez kotelezo bejelenteni, ha kulfoldon fizet az ember tb-t.
Ha otthoni ideiglenes, akkor is be kene elvileg, de eleg erdekes a dolog, marmint nem egeszen pontosan es jol szabalyozott , szerintem. Volt is belole problema valamelyik politikusnal, hogy Pesten lakott, de nyirsegi leven megis kapott tamogatast...
Merthogy ugye szamit hol el az ember eletvitelszeruen, es hol hany napot lakik. Mert ahol eletvitelszeruen el, ( es az alberlet az az) ott allando lakhelynek kene szerepelni."A polgár lakóhelye: annak a lakásnak a címe, amelyben a polgár él.” illetve „A polgár tartózkodási helye: annak a lakásnak a címe, ahol - lakóhelye végleges elhagyásának szándéka nélkül - három hónapnál hosszabb ideig tartózkodik.”."
Lehet azota "tisztitottak" a jogszabalyt, de emlekeim szerint ezt anno nekunk is felrottak, hogy nem lehet kulfoldi cim tartozkodasi cim, hanem allando lakcimnek kell lennie, ha eletvitelszeruen itt elunk.
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #43101 üzenetére
Na ilyesmire nem is gondoltam
Okos otlet volt 3ig bulizni, hisz 4kor indulni kellett a repterre... Kicsit mintha faradtkas volnek. Raadasul valamelyik igen okos hordar letorte a borondom fogantyujat... Biztos viccbol volt rajta a heavy matrica, gratulalok
Azt mar nem is emlitem hogy a szalonna-kolbasz kombo otthon maradt
-
válasz
FehérHolló #43101 üzenetére
Fránya koccintós
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #43089 üzenetére
most beszóltál..? :-)
nem. az messze van. de azért látom őket.
Már csak a kusturicásan kurjongatva intenzív családi életet élő délszlávokat küldeném néha picit odébb :-) -
válasz
FehérHolló #43084 üzenetére
Hol
? Esetleg valami ablaktisztító + textil? Mert az alsógatya magában nem elég!
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #43068 üzenetére
HI!
a havnt aegyszeri ugyis elfejti mindeki en emitt a hetit mondom mindekinek
udv
neduddki
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #43068 üzenetére
Jaja, hogy tudja mennyi anyag tud belemenni.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #43062 üzenetére
én úgy tudom, a li-ionos akksit sose szabad teljesen lemeríteni...
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #43038 üzenetére
Sutivan-ban vagyunk, csendes, nyugodt, szep hely. igaz, a szelen vagyun.
Mondjuk az arak szinvonalan azert meglepodtem...
A boltban az elelmiszerek tobbsege duplaaru,
es most vacsoraztunk, ket olcso egyszeru foetelt ettunk ket asvanyvizzel 180 kunaert.@Nolfi: rugjal, be..! :-)
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #43048 üzenetére
HJI!
rendeba de a 80kgmi cucco Te cipeld uannam amit most hozam
udv
neduddki
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #43045 üzenetére
Te is díszpolgár leszel degecen.
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #43006 üzenetére
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #43014 üzenetére
Aha. 2005-ös Opel Corsa, 2006-os VW Polo. Na ezek nem ilyenek. Biztos én vagyok a hülye, hogy 1 percnél hosszabb egyhelyben állásnál már lekapcsolom helyzetjelzőre, de nekem az autók 95%-ához hasonlóan egy 2 mm-es kattintás a bajuszkapcsolón. Persze 5 percnél már meggondolom hogy leállítsam a motort is, na van aki még álló motornál is égeti a minimum 2x55 W-os lámpát+helyzetjelzők..
Na de, ez a saját hülyeségem.. -
tildy
nagyúr
válasz
Oke, akkor nem csak itt van kavar....
Nolf: nem egeszen, mert itt kulon arra akartam celozni, hogy incl. VAT , es excl. VAT -ot is emlegetnek. Leven angol oldalrol van szo, igy nem a magyar megfelelojet hasznaltam a VAT-nak.
Nalunka desirenek az lesz a sorsa, hogy az lesz a fesztivaltelefonunk. Alig van progi rajta, apu hasznalja, megis allandoan hiszitizik a memoria miatt. Nem apukam. A telefon. Bar talan apum is egy ido utan
-
EQMontoya
veterán
válasz
Vadász-vadász...
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #42994 üzenetére
Jóvóna, de Budán közlekedek É-D irányba, ami sajnos egy fos. Így kocsival 55p volt, bkv-val szerencsés esetben lett volna 50. De mivel a Lánchídnál is állt a dugó a fenti oldalon, valszeg több lett volna.
Integra: motor tervben van már.
-
válasz
FehérHolló #42994 üzenetére
nem fér be oda autóval
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #42972 üzenetére
HI!
marhak en mar 98ban is vetkoztme ferihegyen /visszaqfle a hirszron is/ azoa is fojjamtosan mar hianyerzetem van ha a cipo rajtmamarad bezzeg kreen meg egy maraek csavar is a zsebenme vo...
udv
neduddki
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #42863 üzenetére
Cserebe jovo heten kapnek egy szabadnapot.
De komolyan, pont ez lenne a product meg projectmanagerek dolga, hogy megtervezzek a munkat, nem pedig kitalalni az utolso elotti pillanatban, hogy ja, meg ezt is kene, mikozben egy csomo business critical fejlesztes megy ki mellette. Abszolut felhotlen a boldogsagom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Tesla topik
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung LCD és LED TV-k
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest