- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phvhun
őstag
válasz
FehérHolló #43278 üzenetére
ilyen utcai vegyesből
egyébként tényleg nem rossz, bitang nagy forgalmuk van, szóval 1 pizzán eléggé minimális a hasznuk, de így is megéri nekik.
-
Phvhun
őstag
Oktogon melletti ( király utca ) templommal szembeni 200 forintért pizzaszeletet áruló pizzaszeletárus tökéletes befejezést biztosított a mai napi sörözésemnek. ( ajánlott kategória, főleg a darálthusos pizza nagyon laktato )
-
Phvhun
őstag
válasz
philoxenia #43026 üzenetére
-
Phvhun
őstag
válasz
DeFranco #42811 üzenetére
Egyébként nekem is volt ilyen szenvedős laptopom, amin a vírusirtós xp és az ubuntu is szenvedett, viszont van egy Lucid Puppy nevű linux, ami szinte repeszt mindenen, végső esetben az is ajánlható.
Ubuntus repókkal kompatibilis, szóval nem annyira gáz használni.sdforlife:
-
Phvhun
őstag
válasz
beast27 #42785 üzenetére
Áááh, általánosban konkrétan 4 angoltanár váltotta egymásután magát 1 év alatt, mert mindegyiket őrületbe kergettük. Ott ugye még nem a tanulás a prioritás. Rohangáltunk körbe a teremben órán, ki a folyosóra, meg ilyenek
Pedig az egyik legkultúráltabb suliról van szó az 5kerben.
Nekünk volt egy szilveszter nevü társunk, őt meg nem akarta szili-nek hívni, ahogy mi szólítottuk, mert hogy az milyen csúnya szó. -
Phvhun
őstag
válasz
concret_hp #42775 üzenetére
Angoltanáromból kiindulva ( nagyon profin tanított középsuliban ) az volt inkább a gond, hogy pusztán a megélhetéshez külön munkahelyen is kellett tanítania, és így milyen már az élet, hogy konkrétan annyiból áll az ember napja, hogy egész nap tanít, jobb esetben 9re hazaesik, 12-éjjel 1-ig dogákat javít, és kezdődik előről ugyanez reggel 7-kor.
Hamar ki lehet égni így. -
Phvhun
őstag
válasz
parandroid #42692 üzenetére
Ezt az utat énis bejártam csak linux-al, szülem már megőrítettek, mert körülbelül egy mappát nem tudtak benne megnyitni, és percenként hívogattak hogy segítsek, a komolyabb dolgokról ne is beszéljünk.
Ment vissza a ZikszpéSzerk: Köszi a linket.
-
Phvhun
őstag
válasz
parandroid #42685 üzenetére
Tudnál dobni erre valami konkrétumot, vagy linket, ahol lehetnek ilyenek? Épp ilyet keresek énis.
-
Phvhun
őstag
Másnak is ilyen hulladék a felhasználói élménye a youtube-on?
Előretekerek, kinyomom a reklámot, átteszem hdba, visszatekerek, elindult már a videó háromszor, felteszem fullscreenbe, elindul negyedszerre is, kiderül hogy a hd-t nem vette be, oké, akkor url végéhez csapom a &hd=1-et, ujra rámegyek, elkezdem az előretekerős reklám kilövést, átteszem a 720p-t 1080-ra, mert ugye olyan lehetőség nem kell hogy legyen, hogy fullhdban indulhassun a cucc, akkor kirakom fullhdba, elindul előről a videó mégegyszer, és utána imádkozhatok, hogy le akadjon meg a videó a felénél pufferelni.Integra: Majd jobban igyekszem legközelebb.
-
Phvhun
őstag
válasz
Integra #42506 üzenetére
Azért hasonlítottam bedrogozott cuccra, mert te hoztad fel ezt a témát, és a te szemszögedhez igazítottam a mondanivalómat. Mint már mondtam ennek a felépítése/tápanyagtartalma/íze teljesen azonos az eredetivel, mivel a test természetes izomépítő sejtjei gyártják. De egyébként meg teljesen mindegy hogy hogyan készül, ha az van benne, amire a tesnek szüksége van, akkor akár alap kémiai elemekből is fel lehet építeni a napi betevőt ( Soylent, keress rá, már egyszer nekemjött a fél ph, hogy mekkora baromság, de azzal nem tudok mit csinálni, ha valaki nem képes utánaolvasni a dolgonak, ugyhogy erről mégegyszer nem akarok vitázni ). Abban viszont természetesen igazad van, hogy van sok olyan anyag az élelmiszerekben amire nem hogy nincs szükségünk, de még károsak is. Viszont azt nem tudom honnan veszed hogy kevésbé fejlett helyeken hogy lehet egészségesebb a kaja, hogyha még tiszta ivóvizük sincs, meg mocsokban élnek, mint pl az indiaiak, vagy kínaiak.
(#42504) Winner_hun: nézz utána mielőtt beleszólsz valamibe.
-
Phvhun
őstag
válasz
Integra #42498 üzenetére
De hisz épp ez a lényeg, hogy ugyanolyan állagra/ízre/tápanyagra mint a rendes hús.
Az meg még jó hogy szempont kell legyen hogy profitot termeljen, de fog is, mert kb fele annyiba fog kerülni így előállítani ugyanakkora mennyiségű húst mint a hormonozott gyógyszerezett megoldással, és adhatják ugyanannyiért is akár.
Majd a ted talk-ot is álszent hatásvadászozd le ami erről szól. -
Phvhun
őstag
(#42455) bandus: melyik ország a célpontod?
(#42463) tope: miért csészés a csészés vaj?
(#42476) Integra: épp most fejlesztik a teljesen mesterségesen növesztett húsokat, szóval hamarosan vége az állatok szenvedésének.
-
Phvhun
őstag
válasz
BlacKSouL #42436 üzenetére
Eloxálással tudsz az alunak egy nagyon kemény és ellenálló védőréteget adni.
Viszont az eddigi eloxált felületek, amikkel találkoztam, mind érdes volt, szóval valószínűleg eloxálás után políroznod kell, viszont nem tudom milyen vastag az eloxréteg, nehogy lepolírozd az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest