Új hozzászólás Aktív témák
-
-
parandroid
félisten
válasz
Phvhun #42824 üzenetére
“The History of every major Galactic Civilization tends to pass through three distinct and recognizable phases, those of Survival, Inquiry and Sophistication, otherwise known as the How, Why, and Where phases. For instance, the first phase is characterized by the question 'How can we eat?' the second by the question 'Why do we eat?' and the third by the question 'Where shall we have lunch?” - Douglas Adams, The Restaurant at the End of the Universe
p
-
beast27
senior tag
válasz
Phvhun #42776 üzenetére
Az angolról jut eszembe
Régebben mikor még 4. osztályba jártam és új angol tanárt kaptunk (akiben már az első órán sikerült "jó benyomást keltenem"). A tanár olvasott egy "történetet" amiben szerepelt a "fast" szó, amikor a tanárnő felovasta én szóltam neki (idézem magam) tanárnő lehet hogy magának "f@szt" de nekem "feszt" (mivel fater mindig így ejtette és én így tanultam meg), persze a tanár félre értette és egy szaktanári intővel díjazott engem -
parandroid
félisten
válasz
Phvhun #42624 üzenetére
A youtube azok közé az informatikai hulladékok közé tartozik, amikor valami fantasztikus dolgot elképesztően gány módon, direkt a felhasználók elrettentésére próbálnak meg megvalósítani, félretéve minden ésszerűséget, ergonómiát, és józan észt. Lásd még: facebook, skype, sőt talán még az imdb-t is idesorolnám. Talán a wikipedia az üdítő kivétel. Korszakalkotó találmány mindahány, de egyszerűen borzalom az ergonómiájuk. Ha nekem ennyi pénzem lenne, mint ezek kitalálóinak/üzemeltetőinek van, akkor páros lábbal rúgnám ki a user interface-ért felelős teljes gárdát - az alatta dohogó szoftverhez nem értek, hogy mennyire bonyolult, a kifogások sem érdekelnek, ha már ilyet csinálnak, oldják meg ezt is.
p
-
Integra
titán
válasz
Phvhun #42548 üzenetére
szépen összemosod a kettőt.. bravo.
legalább legyél következetes, ha a személyem akarod ekézni és kikezdeni akkor pontosan erre törekedj, de azzal, hogy hülyeséggel akarod kikezdeni a személyem, csak magadból csinálsz bohócot.
szóval döntsd el mit akarsz, mert ez így sehogy sem áll össze.
szedd már össze magad, ha kötekedni akarsz és személyeskedni. -
Integra
titán
válasz
Phvhun #42501 üzenetére
nézd, ez azért ennél jóval bonyolultabb és összetettebb. te is a szétdrogozott tetemekhez hasonlítod kapásból. itt a hiba. az élelmiszeripar, az emeri kapzsiság, a multik a felelősek azért, hogy a minél nagyobb profitért elkezdték orvosilag széttenyészteni az állatokat, hogy egy darab állatból minél nagyobb profitot tehessenek zsebre. és akkor jön a kurva okos amerikai, jól megmagyarázza számokkal, csak a fasz azt felejti el megjegyezni, hogy jaaaa, amúgy a gyógyszerekre, a drogokra azért van szükség, mert más különben nem tudjuk tartani az idei profit előrejelzéseket.. cserébe mérget adunk az embereknek, jó az nekik, csak zabáljanak és vegyenek minél többet, ha nem lennénk ilyen kapzsik, akkor lehet, hogy az állatok sem lennének mutánsok.. csak erről mélyen hallgat.
gyönyörűen látni azt, hogy a modern társadalmakban az élelmiszeripar, hogyan igyekszik lelakni a lakosságot, egyre silányabb, ócska élelmiszerekkel, az olcsóbb megoldásokkal kiváltani a magas költséggel járó igazi, tiszta élelmiszereket, mert csak így lehet még nagyobb profitot elérni. a visszamaradtottabb országokban sokkal tisztábbak még az élelmiszerek, mert a multik még nem tudtak oda betörni, hogy lelakják azokat a piacokat, nem tudják a vegyszereikkel még tönkretenni a mezőgazdaságot. majd fogják, csak idő kérdése.
nézd meg miket teszel be a kosaradba, mesterséges anyagokat, színezékeket, meg ízfokozókat.
ma már ez az elfogadott, erre neveltek, ebben nőttél fel, a legtöbb ember a zöldségek, gyümölcsök, a hús eredeti ízére sem emlékszik, illetve ha az orra alá teszik, már meg sem eszi, mert annyira idegen számára.
szerencsére úgy tűnik, van egy szűk réteg, amelyik egyre tudatosabban zárkózik el ettől a világtól és keresi a tiszta, organikus élelmiszereket, melyeknek a teljes előállításában, körforgásában nincsenek kőolajszármazékok és orvosi szerek. te eszed majd ezt labor húst, én pedig maradok a hagyományos, házi gazdálkodásnál, már amúgy is csak ilyenből szerzek szinte mindent be. megfér a kettő egymás mellett, mindenki megtalálja azt, ami számára fontos és jó -
Winner_hun
félisten
válasz
Phvhun #42491 üzenetére
Mesterséges hús? Abból is ugyanilyen undorító kemikália lesz?
-
Integra
titán
válasz
Phvhun #42491 üzenetére
hatásvadász video és helyenként álszent is. píár anyag. azt nem mondom, hogy sokak számára nem lehet alternatíva. de ez élelmiszer ipar, és csak a profit a lényeg, így ez a gumihús is erről szól. a belefeccölt sok milliót, százmilliót etc majd visszakell termelje.
ezt a gumit egyék meg ők, én maradok a tiszta húsnál, amiben nincsen hormon, gyógyszer meg nyugtató, mert ilyen is van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- AliExpress tapasztalatok
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest