- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
Integra #55234 üzenetére
Mult heten voltam az eves altalanos egeszsegi felmeresemen ami semmi extra csak vizelet es ver vizsgalat meg a szokasos vernyomas, suly ellenorzes. Reggel 8-ra volt idopontom, odaertem es mivel uj beteg voltam kezembe nyomtak egy tabletet amim ki kelett tolteni a szokasos dolgokat ugymint kortortenet, csaladban elfofordulo betegsegetk stb. Kitoltes utan 5 percel behivtak, 15 perc alatt vegesztunk es elkoszontunk egymastol. Holnap reggel 9-re pedig megyek az eredmenyekert.
Gyerekorvosnal viszont meg nemtudtunk 1 oranal hamarabb vegezni hiaba megyunk idopontra -
concret_hp
addikt
válasz
Integra #55234 üzenetére
amúgy múltkor kaptam vmi levelet, hoyg "A Triatlon Szövetség határozata (http://www.triatlon.hu/hirek/2014-03-21/versenyengedelyek-es-regisztracio-magyar-triatlon-szovetseg-versenyein) szerint az amatőr versenyengedély kiváltásához nem kötelező a sportorvosi engedély. A szokásos űrlepot (csatolva) kell kitölteni, amin továbbra is van helye a sportorvosi pecsétnek. A sportorvosi vizsgálaton való részvételt továbbra is szorgalmazzuk és ajánljuk mindenkinek, de idéntől ez nem kötelező eleme a versenyengedély kiváltásának."
lehet hogy máshol is enyhítenek. bár nyilván nem árt néha megnézetni magad az is biztos
-
fokukac
nagyúr
válasz
Integra #55120 üzenetére
hát, nálunk még lenne mit seperni az utcán, de mondom, ahhoz képest, hogy mi volt itt 3-4 éve, nálunk most nagyon moderált volt a lomtalanítás. Nem voltak nagy kupacok, így nem nagyon tudták széttúrni, és bandaháború sem volt a lomokért.
Régen idejöttek 3-4-5 nappal előtte területet foglalni, és itt aludtak a kocsikban, ahhoz képest most nagyon nyugodt volt.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Integra #55073 üzenetére
hello,
nem tűnt fel, hogy ne vitték volna, de én nemigen találkozom a szemetessel, azon kívül, hogy hetente egyszer kiviszem a sajátomat a szemétledobóba.PErsze a lomtalanítást se szeretem, de most egész kultúrált, alig raktak ki anyagot az emberek, sokkal kisebb volt most a felfordulás, mint a korábbi években.
Mondjuk, azt azért továbbra sem értem, hogy miért mindig hétvégére kell rakni a lomtalanítást, illetve hogy miért mindig az első igazi tavaszi hétvégére, amikor már nyitva kell, hogy legyen az ablak, különben megsülsz a távfűtéses lakásban...
-
tbs
addikt
válasz
Integra #54866 üzenetére
Hát, kicsit egyet kell értsek a fejétől bűzlikkel, és kicsit meg nem.
Mert addig, amíg a rendőrség Bp. autós életem 20 éve alatt 1szer állított meg rutinellenőrzésre és 2szer kaptam gyorshajtós csekket, nem hiszem hogy bárki is komolyan venné őket. Pedig sztem nem kéne sok - csak minden fontosabb kereszteződésbe jól láthatóan egy tucatmókust kéne állítani...
És ez csak egy példa, hogy mennyire beteg módon van használva az állami infrastruktúra... -
fokukac
nagyúr
válasz
Integra #54819 üzenetére
mobilon az a sáv őrjítő.
Na és persze az, hogy ninc smár m.index.hu, hanem mindenhol rádömlik a teljes adatmennyiség.
Chrome-mal még nem próbáltam, majd megnézem azt is. De alapvetően az a bajom a chrome-mal, hogy sokkal többet fogyaszt (gyorsabban merül a telefon), és az adatforgalmi keretemet is jobban meríti.Az operát mondjuk már a 444 is meghülyítette.
Tudom, hogy őskonzervatív vagyok, de szerintem egy mobilos felületen ne legyenek legördülő bizbaszok. Legyen ott a lényeg, a szöveg, és semmi sallang. Bazzeg, olvasni akarok, nem csúszkákat nézegetni.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Integra #54817 üzenetére
az én esetem trükkös, mert lejárt a hűségem legalább 2 éve, és ez azóta is így van. Közben az eredeti 60 megabites csomagom asszem meg is szűnt (lett helyette 50 megabites), nekem meg megemelték a csomagomat 60-ról 120 Megabitra, grátisz.
De hogy miért írnék alá 2 évre akár még ugyanannyiért is, vagy, mi több, drágábban??
Tök mindegy, hülyék, és kész.
Ja, mióta megújult az index, azóta nem olvasom.
Halálra idegesít ez a dizájn, meg hogy az opera mobile classic-on becsúszik az a k. csík minden egyes csúsztatás után. Az édes anyjukat.
Tudod, mit csinálok újabban? Elküldöm a cikkeket a kindle-ömre, aztán este elolvasom az e-book olvasón. -
concret_hp
addikt
-
FehérHolló
veterán
válasz
Integra #54780 üzenetére
Abban igazad van, hogy számok és karakterek alapján dobta ki a kereső, mert nem fogad el olyan kulcsokat, hogy csinibini, vagy puncinedvesítő.
De megfontolom a tanácsod, indulok is egy szuzuki márkakereskedésbe egy új szviftért. Biztos tökéletes állapotban lesz, és nem bontóból kapott "új" motort.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Integra #54754 üzenetére
Az egyetlen ok, amiért nem vettem még Celicát, hogy nem tudom legyőzni azt a felét az énemnek, amit azt mondja, hogy öreg, egy csomó előre láthatatlan baj lesz vele.
Ezen sajnos nem segít, ha egy 15 évvel idősebb autót ajánlgatsz, bármennyire legyen az az épp aktuális tulaj (vagy a te) kedvence(d). Nem vagyok ennyire fanatikus.
Félre ne érts, az értékét felmértem az MR2-nek, becsülöm is a gazdáját így látatlanban, de nem kívánom magamévá tenni a kocsit.EQMontoya: Köszi az infot!
-
NoLF
veterán
válasz
Integra #54753 üzenetére
Ez fenomenalis, kell!
Ugyanakkor herotom van ezektol a honlapoktol (cink, 444 stb), egyszeruen nem hiszem el, hogy egy word helyesirasellenorzot nem kepesek futtatni a dokumentumon, cikk publikalasa elott. A hatamon all fel a szor a sok elirastol es helyesirasi hibatol...
-
válasz
Integra #54508 üzenetére
Ezek konvertalhatok egymasba. Mindenki szamara nyilvanvalo, hogy a penz konvertalhato pinara. A pina eleg trivialis modokon konvertalhato penzre (ez ugyanannyira gyakori, mint az elozo, mert amit valaki megvesz, azt valaki mas el is adja.) A palinka helyett a hatalmat szoktak harmadik konvertibilis eszkozkent emliteni, de valojaban ha palinka van, akkor az elso kettore nincs szukseg.
-
NoLF
veterán
válasz
Integra #54282 üzenetére
Mar voltam, csak akkor tobb poziciot toltottem be es nem tudtam az igazan fontos dolgokra koncentralni, valamint nem is kaptam traininget - mindenesetre kozben az eesz vezetoseget lecsereltek es kiestem a zsakbol, mert persze mindenki a sajat brancsat akarja bedobni ide
mint latszik, egyelore keves sikerrel.
Nem aggodom mert kevesebb feleloseggel jar a melo es tobbet lehet kaparni. Nem ajanlottam fel, de nem is hoztak meg senki ujat - tehat mindent en csinalok ismet
-
NoLF
veterán
válasz
Integra #54212 üzenetére
Ilyesmivel csak magat egetne, az ertelmes vendeg ervekkel fejezi ki nemtetszeset, az (ha foldon jaro vezetoseg van a helyen) talan megofontoljak. Persze a jolelku felszolgalo meg szol az ilyen esetben, hogy ez es ez lesz akkor szamlazva - megadva az opciot a vendegnek, hogy atgondolja a dontest.
-
degu
senior tag
válasz
Integra #54080 üzenetére
Az is a probléma,hogy az egész koncepció - hibás!
Téves,vagy valótlan feltételezésen alapul./Hogy el fogjuk tudni adni az áramot a környező országoknak - akik hasonlóan lépnek,mint most,Mi !/ Ráadásul ebben a kritikus gazdasági krízishelyzetben ijesztően megnöveli az adósságunkat,és a függőségünket,méghozzá az orosz cár felé !/
Most akkor szeretjük,vagy utáljuk Őket?Vagy az utálásukat /akarom mondani az UTALÁSUKAT/ szeretik a *méhecskéink*? -
NoLF
veterán
válasz
Integra #53833 üzenetére
No igen, annak idejen a sportorvosi nalunk ugy ment, hogy bekuldtuk az sztkba alairatni es pecsetelni az igazolasokat, nagy ritkan (2 evente kb) el is mentunk egy jo 6 perces vizsgalatra
Persze akkoriban Tong-Li cipoben jatszottunk es akinek Adidas nadragja volt, maskent neztunk ra.
Nyilvan a remek sporteszkozoknek es az abszolut tehabilitaciotol mentes seruleseknek koszonheto az is, hogy tobbunknek a krisztusi kort elerve eleg kemeny izuleti problemai vannak...
-
pohár
félisten
válasz
Integra #53535 üzenetére
ezekkel lövöldöznek a sniperek, lőtt képet inkább nem teszek be... egy 21 éves önkéntes ápoló kiscsajt is nyakonlőttek (és nem véletlenük), éppen csak túlélte a műtétet
-
parandroid
félisten
válasz
Integra #53519 üzenetére
Hú, jó hogy eszembe juttattad, le is viszek egy kábelt a kocsiba, hogy az externalon végre rá tudjam dugni a mobilt kipróbálásként. Ha normálisan szól, akkor a tartalék i3GS lesz az autós médialejátszó. Onnét kezdve már csak az fog érdekelni egy autóban, hogy legyen external bemenet, a fejegységet meg simán csak erősítőnek használom. Navigálni meg úgyis telefonról szoktam, éljen a telekom által adott ingyenes navigon!
Illetve újabb autók állítólag BT-on keresztül is le tudnak játszani zenét a csatlakoztatott telefonokról (miközben persze kihangosítóként is működnek), erre majd mindenféleképpen ránézek, ha esedékes lesz az autóvásárlás.
p
-
lorcsi
veterán
válasz
Integra #53500 üzenetére
érdekes amúgy, mert picit arrébb a rezső tér már sokkal barátságosabb ..meg ott a ftc utánpótlás centrumnál is új építésű lakópart..pucc stb..picit lentebb meg a gettó..gyors váltások
mondjuk a népliget sem volt túl bizalomgerjesztő...tavaszias időben picit le akartam ülni egyik padra..hát ami körülötte volt..elment a gusztusom. visszaültem inkább az autóban megvártam a párom. még jó hogy találtunk ingyenes parkolót -
lorcsi
veterán
válasz
Integra #53494 üzenetére
nem semmi ez a kínai cucc
egyik héten voltam fent..volt egy kevés időm és császkáltam a népliget környékén...kilyukadtam az Orcy térnél és elindultam fel a kőbányai úton..aztán csak pislogtam, hogy már egy ideje megyek, de még mindig kis kínai boltok..plusz benéztem az egyik udvarba is..nem nagyon mertem bentébb menni..eltűnök az egyik dobozoszloprendszer mögött és az életben nem kerülök előmeg aztán nem csak sárga bőrszín volt a jellemző..
-
parandroid
félisten
válasz
Integra #53446 üzenetére
"Az egészség nem üzlet!"
Na, megvan, a kontextus?
Amúgy itt a németeknél a labor úgy működik, hogy a háziorvosnál kérsz egy időpontot, az asszisztens leveszi a vért 2 perc alatt, onnét kezdve nem a te dolgod, másnap mehetsz az eredményért, vagy ha ő utal még szakrendelésre, akkor többniyre küldi is át annak, akihez utalt, mire odaérsz, ott is van az eredmény is.
Monduk itt mindenhez kell időpontot kérni, előzetesen, telefonon, legfeljebb ha te reggelre kellve beteg lettél, és mindenképpen még ma mennél rendelési időben, akkor természetesen mehetsz, de felhívják a figyelmed, hogy várnod kell - egy óránál többet még sosem vártam, beleértve a gyerekorvoshoz járást is.
p
-
brownus
veterán
válasz
Integra #53443 üzenetére
én ma kaptam koponya MRI-re időpontot, május 23:d a máv kórházban csak júniusra tudtak volna adni, a többit már fel se hívtam...
ez durva, kibasztt 3 hónap!?!?
(#53411) Integra, arra nem gondolnak, hogy esetleg miattuk baja lesz az autónak, és ha más segge alatt nem is, lehet alatta fog egyszer megállni! idióták...
-
FehérHolló
veterán
válasz
Integra #53411 üzenetére
Azért kicsit más a helyzet, ha egy cég 40%-os kedvezménnyel napi 200 euroért bérli egy másik cégtől.
Nem véletlenül kerül ennyibe, és nem az autó élettartama, hanem a német forgalom ritmusa lesz a mérvadó szempont vezetés közben.bandus: Általában X év, vagy Y km a kritérium a selejtezésre. Az meg teljesen más, ha személyre szabottan kapsz egy céges autót, hogy nesze-használd pár évig. A pool autóknál teljesen más a leányzó fekvése.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Integra #53277 üzenetére
végignézted, ahogy sétál a fjord fölött a kötélen, majd szaltózik egyet, és fejjel lefele lóg a lábujjával tartva magát? majd körülnéz, és leugrik?
de van olyan is, hogy biztosítás nélkül sétálgat a kötélen a szakadék felett.
nem tudom, ezek a trailer-ben benne vannak-e, én a hosszú verziót láttam. -
fokukac
nagyúr
válasz
Integra #53234 üzenetére
Ezzel a hozzáállással az a baj, hogy pont ezért tartunk itt. Ne félj, a békemenetes birkák el fognak menni szavazni, pont a közöny miatt kaptak kétharmadot, biankó csekkel. Most már láttuk, hogy mit kezdenek a biankó csekkel, és ne legyenek illúzióid, ez csak az ízelítő volt, hogy mi jön, ha másodszorra is tarolnak.
Ha nem élsz a szavazati jogoddal, a nemnormálisokat támogatod, és azt, hogy minden így menjen tovább.
Tök mindegy, hogy kire szavazol, csak menj el. Nem kell, hogy a régiekre szavazz, ha belőlük is eleged van. SZavazz a Bokrosra, úgyis esélytelen, de legalább normális.
-
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
válasz
Integra #53228 üzenetére
De persze, nem kattogok mar azon csak pakolasztam a papirokat a dobozban es a kezembe akadt. El is felejtettem, hogy mikor veglegesen kijelentkeztunk kuldtek egy ilyet, mert regisztraltattuk az itteni cimunket es viccesnek talalom, hogy kikuldik kvazi a lakhely cime nelkul
-
7
addikt
-
fokukac
nagyúr
válasz
Integra #52954 üzenetére
csak neked, remélem, ez tetszeni fog
-
tildy
nagyúr
-
pohár
félisten
válasz
Integra #53160 üzenetére
hopsz, azt már valahogy nem láttam ott legalul...
ez már majdnem olyan, de ez is összesítve szedi le a pénzt, meg élő előfizetés kell hozzánálunk volt egy sima stick, töltöttél rá pénzt, aztán bírta valameddig... se szerződéskötés, se semmi nem kellett
de úgy látom, hogy ez a fajta mobilinternet megszűnt, mert semmi ilyet nem látok a T oldalán már
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- iPhone topik
- ASUS routerek
- A HMD visszalép az USA piacáról
- EAFC 25
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest