- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Felkészült a Redmi 15C
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BlacKSouL
addikt
Ne sírj a munkahelyed miatt. Nálunk nemhogy nem kötelező szabadság, de a kötelező szabadságokat mint szabadnapokat is alig akarják kiadni.
Volt 10 munkanapom. 3 kötelező leállás Karácsony környéke. 3-at beírtam suli miatt, maradt 4. Mire a főnök elkezd akadékoskodni, hogy de akkor ezeket én ki akarom venni, mert akkor miért, és mikor, és mi célból, és miért nem vettem már ki, és írjak napi ütemtervet dec 31-ig hogy mikor jövök mikor nem.
Termelésvezető értekezleten szólt, hogy következő kedden nem lesz, mert szabadságot vesz ki. Mire főnök megkérdezte: csak azért vesz ki szabadságot, hogy fogyjanak a napjai?
Sales-es kollegina nyelvvizsgázott szombaton, és péntekre a maradék sok szabadsága közül 1 napot ki akart venni. Főnök kérdezte miért? Elmondta hogy jó lenne még rápihenni, rákészülni, kicsit rátanulni. Mire ő hogy nem most kell megtanulni, minek pihenni, meg különbenis, mondja meg hogy akkor még mikor akar szabadságra menni. És miért éppen akkor.Szóval úgy tűnik hogy ez a legnagyobb világfájdalom, hogyha az évi 22-23 törvényileg előírt kötelező szabadságot valaki véletlenül merészeli magáncélra kivenni.
Kötelező szabadság...
-
-
-
Mawyx
őstag
Dehogyis! még mindig ugyanazzal vagyok, akitől annyit szenvedek, de hűséges vagyok, kitartok, amíg bele nem döglök, mégis csak vádaskodik összevissza, pedig semmi alapja. Nálam visszahúzódóbb ember nem is létezik, pont ezért nem értem a vádaskodásait, nem érdemlem meg.
Mit melózik kint?
-
BlacKSouL
addikt
Tényleg nagyon péntek van. Nem szag...
De a szagról én viszont tudok nyilatkozni, mert 11 ember van egy 15 x 16 x 2,2 méteres irodában, meg ugyanennyi gép, meg 1 fénymásoló.
Ehhez képest van 4 kivezetéses elszívó szellőztető, amit lezárattak a 'hölgyek', mert szerintük jött belőlük a hideg és a büdös (ismétlem, központi ELSZÍVÓ berendezés) van egy irodaajtó, amit legtöbbször be kell zárni, mivel a szomszéd ajtó az üzemé, ami mindig nyitva van, és a gépek zaja kissé elnyom mindent. És van 2 azaz kettő darab 10 centire billenthető ablak a 11-ből (a többi fix), ami ha a legnagyobb szélviharban nyitva vannak is, körülbelül tőlük 1 méterre még érezhető a fuvallat, beljebb már áll a levegő (15 x 16 méteres iroda)
A levegőt (értsd 21%-nyi oxigént) semmi nem juttatja be, se a széndioxidot ki, tehát kb. ilyenkorra (11-12 óra) elfogy minden ami belélegezhető, ráadásul a reggeliknek, meg a diákmunkásoknak rendszeresen szállított, irodában tárolt rántotthúsos szendvicseknek a szaga egész nap itt áll. Délután 2-3 körül, mikor a nap is besüt, már kellemes dögszag van, pedig minden irodista kulturált ami a tisztálkodást illeti. Ekkor, nagy félve, nehogy a japánok lebasszanak miatta, kb. 28-29 fokban bekapcsoljuk a légkondit 1-2 órára, ami oxigént és friss levegőt ugyan nem juttat be, de legalább a konstans izzadást megakadályozza.Na ilyen egy 21. századi, európai, japán cég adminisztrációs(központi) irodája. Büdös, meleg, oxigénhiányos. És mindenki üveges szemmel (vagy lehunyttal) mered maga elé, meg a monitorra.
Vagyis jobb, mint bármelyik nehézipari termelőüzem mint munkahely, de szarabb, mint az irodai nagyátlag. -
Na ezt is sikerült túlélni.
Pénteken fogadott 1 asztalnyi pálinka, amiből 4-5 félét sikerült is megkostólni, majd ennek örömére le a borospincébe. Ott is vagy 4-5 bor után felfele jövet kissé megcsapta a társaságot a levegő, szóval utána már csak óvatosan az alkohollal partiba ment át.
-
NoLF
veterán
angliában a mcdonalds az egyik legjobb munkahely egy bevándorlónak, olyan tisztelet övez, hogy el nem tudod képzelni. oltári juttatások, olyasmik, amit alig hinnék el, ha az albinkban nem lakna egy srác, aki ott melózik, s látom, mi mindent kap. egy perc túlóra máris 150%-os órabérrel számolódik, hogy csak a legalapvetőbbet mondjam. ha nem mész el a törvény által szabott fél óra szünet/5 óra munka pihenőidődre, rendesen lehordanak. stb stb stb.
de ez sajnos nem otthon van, onnan is vannak tapasztalatok, nem ilyenek...
-
lujó55
addikt
nekem is jó lenne már a hétvége. ma végig abban a tudatban voltam, hogy péntek van.
fáj a fogam, vagyis fogínysorvadásom lett és szabadon van a fogtő. ha csak hozzáér valami bepisilek a fájdalomtól. nem tudom mitől alakult ki, se fogkő, se szuvasodás, se semmi. holnap estére megbeszéltem egy találkozót a rendkívül kedves és csinos fogorvos nénivel. talán segít rajtam -
lujó55
addikt
ha nem félreb@szásról van szó és a részéről már korábban is ért a gondolat, hogy szakítsatok, akkor az visszafordíthatatlan. ne bánkódj, más is túlélt már ilyet.
Amúgy az avatarod alapján majdnem felköszöntöttelek nőnapra.(#25576) tope: nekem megvan a dobozos verziója, minden nap kint van az asztalon a munkahelyen
-
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux kezdőknek
- MIUI / HyperOS topik
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Anime filmek és sorozatok
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest