- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
bandus #53044 üzenetére
Az itteni gyemant arakhoz kepest Magyarorszagon olcsobb, raadasul az elozot is csinaltattam ekszeresszel es nagyon szep lett, boltban nem talaltam olyat amilyet szeretnek.
(#53042) Kalandor: hogy ha 30 év alatt nem verték agyon - jo meglatas
(#53043) lenox: tudom csak mar nem emlekszem az elozo milyen volt a princess cuton kivul
-
EQMontoya
veterán
válasz
bandus #53018 üzenetére
Nekem külföldről is vannak innen-onnan lesújtó céges tapasztalataim.
Japánoknál megvan az akarás jól beszélni az angolt, de annyira más a gondolkodásuk és a saját nyelvük felépítése, hogy sokszor nagyon furcsa mondatok jönnek ki belőle.
Inidiaiak jááájjj, az katasztrófa írásban és szóban is.
Spanyoloknál voltam kint pár hónapot, van néhány ember, aki jól beszél, de a legtöbb katasztrofálisan. Pont ezért nem is szeret, és frusztrálja, ha kell, szóval nem egy élmény velük dolgozni külföldiként. Portugálok hasonlóan, ott mondjuk kisebb volt a minta, de abban több volt, aki normálisan beszélt.Németekkel nagy általánosságban pozitív tapasztalatom van, tudtak angolul és meg is tudtak szólalni. Az más kérdés, hogy ha köztük élsz, tehát nem a külföldi céges kontakt/ügyfél vagy, akkor nagy eséllyel elvárják, hogy szenvedj a némettel.
A fentiek egyébként úgy értendők, hogy én sem jártam soha anyanyelvi területen, egy CAE-m van össz-vissz.
-
parandroid
félisten
válasz
bandus #52937 üzenetére
Na jó, de aki hazaviszi havonta a 100k HUF-ját, annak sincs betervezve ilyesmi, a fogfájás viszont nem válogat. Nem is beszélve arról, hogy mennyivel egyszerűbb, és hosszú távon mennyivel hasznosabb lenne a megelőzés, mint a húzás, vagy gyökérkezelés, de mibe is kerül egy fogorvosi kontroll, fogkőtlenítés, vagy akár a tömések? Meg az összes többi vizsgálat, amire legalább párévente érdemes lenne elmenni, nem csak fogorvoshoz...
Arról meg ne is beszéljünk, hogy hosszú távon mennyivel célszerűbb mindenből jó minőséget vásárolni, és itt nem csak a műszaki cikkekre, vagy a ruhákra gondolok, hanem ha már az egészségnél tartunk, akár az élelmiszerre is.
Szóval, persze, összeszedhetitek, hogy ebben a hónapban milyen keveset költöttetek, csak aztán nehogy egyszer majd havonta fixen ennyiből kelljen megélni, mert bukni fog a rendszer.
p
-
parandroid
félisten
válasz
bandus #52914 üzenetére
Főleg, ha összeadod, hogy mondjuk 2013-ban mennyit költöttél ruházkodásra, kultúrára, lakásfelszerelésekre, kütyükre, esetleg nyaralásra, hétvégi kirándulásokr, rekreációra. Esetleg még az ingyenes egészségügyből adódó egészségügyi költségeket is szedd össze. Érdemes így, kategóriánként gyűjteni, tanulságos dolgok tudnak kiderülni belőle. Ha megvan, oszdd el az egészet 12-vel, és add hozzá ahhoz a 100k-hoz, amit kaptál.
És nincs még fenntartandó autód, és nincs (esetleg több) gyereked (étkezés, ruházkodás, iskoláztatás, inkluzíve szabadidős programok, logisztika, és még kb minden, amit meg tudsz adni nekik). Lakhatást nem nem mondom, mert vagy lakáshitel, vegy a bérleti díj, nektek meg az utóbbi már bele volt kalkulálva, ahogy a rezsi is.
p
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #52927 üzenetére
Ha csak kulfolrol van beveteled, akkor talan valoban nem. De ha belfoldrol is, akkor regebben ugy volt, hogy bar otthon nem adoztathato a kulfoldon szerzett jovedelem, de beleszamitott az adoalapba, azt nyomta fentebb, ami altal az otthon szerzett jovedelem magazabban adozott.
Nomeg, nem kell felteni a navot, probalkoznak ok lelkesen.
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #52914 üzenetére
Nem tudom mennyit valtoztak az arak 2009 ota, gondolom sokat. Akkoriban havi 1-2szer sorozes , 2-szer mozi , edzes, albi +rezsi ram eso resze mind belefert 100-120-ba/kopf. Szal kb az, amit kukuc is irt.
Ami afolott maradt: na az lett szepen elpakolva, es abbol jottunk ki.
Mondjuk szo-mi szo eleg olcso alberletet fogtam ki. Rezsivel fizettem erte 35-t.
Ertem mar, miert is akarnak paran visszamenni, ha kulfoldon keresed meg a penzt ( akar tavmunkaban bedlgozva) , de otthon koltod, valoban szepen lehet elni. Bar nem lennek meglepve, ha erre is raszallna az apeh elobb utobb.
-
-
B1T3
addikt
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
válasz
bandus #52858 üzenetére
Nem a 16% a sok, hanem a még e mellett levont 18,5%-nyi munkavállalói tb-járulék.
A kettő összege 34,5%-os levonást jelent, azaz jelenleg az egykulcsos rendszerben a nettó bér a bruttó 65,5%-a. Szerintem ez egyáltalán nem kis elvonás, pláne, ha figyelembe vesszük a munkáltató által fizetett 27%-nyi "szociális hozzájárulási adót" is, akkor az jön ki, hogy a bérköltség felét lenyúlja az állam.Ettől függetlenül szerintem van létjogosultsága a több kulcsnak, de valóban nem úgy, hogy már br. 200-nál bejön egy nagyobb kulcs, hanem sokkal feljebb kéne rakni a határt, illetve az is üdvös lenne, ha egy jövedelmi kategóriában sem lenne az összesített elvonás nagyobb, mint 40-45%, mert az kontraproduktív, ha az állam a jövedelem felét elvonná.
-
válasz
bandus #52858 üzenetére
Szeretnék én annyit keresni, mint a kedves emlegetett a levélben (500.000 bruttó), éphogy nem nyomorog, hát beszarás.
Egyébként egyetértek, a sok juttatást kellene eltörölni, 3 gyerek felett csak csökkenteném, nemhogy még többet kapjon, ha szülni képes, akkor lássa is el maga. -
EQMontoya
veterán
válasz
bandus #52663 üzenetére
Ez pontosan ugyanaz, mint a kisebb fogyasztású autó, ami így milyen gazdaságos. Hát persze, ha önmagában ezért cseréled le, soha az életben nem térül meg. És még egy jóval bonyolultabb, több hibalehetőséget tartalmazó technikát is a nyakadba veszel vele.
Villamosenergia felhasználásáról pedig: ameddig a környezettudatosság jegyében nagy IT multinál ki van rakva a mosdóban, hogy "védd a környezetet, kapcsold le a villanyt", addig nekem nincs kérdésem. Igen, egy mosdó, amit használnak naponta mondjuk 200x, és fénycsöves izzókkal van világítva.
Írtam is egy levelet utána, hogy ne legyünk már sötétzöldek.
-
EQMontoya
veterán
válasz
bandus #52517 üzenetére
Hát ha forróvérű a jányzó, akkor hamar párásodik a' ótó.
Node párárul: egyrészt a sorhat fűt, tehát elég jól párátlanít magában is. Másrészt pedig az IS-ben amúgy is úgy van megcsinálva a kapcsoló, hogy ha átállítod a szellőzést, hogy csak a szélvédőre fújjon, akkor magától bekapcsolja a klímát, és 5 másodperc múlva teljesen páramentes a szélvédő.
-
FehérHolló
veterán
válasz
bandus #52376 üzenetére
értsd: eltárolták titkosítva és titkosítatlanul is a jelszavad.
tehát: a felelős érezte, hogy valamilyen módon titkosítva kellene tárolni, de fingja nem volt róla, hogyan.
személyes kötődés: a pár évvel ezelőtti itteni jelszavad ismerik a ph bennfentesek. ha a megadott emailedhez ugyanaz a jelszó, akkor cseréld le azt iziben.
-
FehérHolló
veterán
válasz
bandus #52086 üzenetére
Jelentem, nem szorultam tanácsra, csak feltettem a kérdést random módon, hátha kezdetek vele valamit.
A lasagna ráadásul nem rossz ötlet.
concret_hp: A PC már így is halott, nem kell oda moore törvény. A beágyazott rendszereket pedig főként nem ez a törvény viszi előre, hanem inkább az architektúra fejlődése.
Szerintem ha nem tudnák duplázni a tranzisztorszámot, a PC hardverek fejlesztése is eltolódna _végre_ abba az irányba, hogy optimalizálják HW-SW szinten, ami van. Szóval a kérdés valamennyire halott, de a válaszom körülbelül annyi, hogy nézz rá a konzolokra. 7 év alatt ugyanaz a hardver, 2007 óta pedig a grafika óriásit fejlődött. Tehát nem állna meg az élet. Az emberek abból főznek, ami van. -
fokukac
nagyúr
válasz
bandus #52074 üzenetére
főszezonon kívül bárhova, ami nem kiemelt turista-desztináció. (mint pl. Róma)
pl. Horvátországban voltunk már úgy nyaralni, szeptember utolsó hetében, hogy 60k-ból kijött egy hétnyi szállás, és tök jó tengerparti szállások voltak.
Jó, még 40k volt a benzin, meg étterembe is jártunk, de a lényeget érted. -
-
-
válasz
bandus #51815 üzenetére
Ez elég gyakori jelenség manapság. Egyik srác akivel gyakszizni szoktam, most vett Samsung Galaxy valahányas 120-ért, ezt úgy teremtette elő hogy félállásba dolgozik még mellette. Persze az ő pénze, meg arra költi amire akarja, de meg volt lepődve mikor mondtam hogy másfélszer ennyiből megúsztam a Dell Latitude-m, NBD garival 2016-ig.
-
concret_hp
addikt
válasz
bandus #51832 üzenetére
ja az lesz, hogy a, amikor "otthon" járok akkor kielégítem eme vágyamat, vagy b, hozok 1 kis üveggel.
mert annyira gyakran azért nem jön rám, hogy az "eláll" az tuti legyen
múltkor a citromlé is bepenészedett, pedig azt hittem az olyat nem tud
de legalább kiderült, hogy nem csak víz + műanyag
-
Integra
titán
válasz
bandus #51815 üzenetére
lemaradt:
készülök a nfl meccsekre (vasránap 21:00, hétfő 0:30), bírni kell ébren és sörrel, meg csirkeszárnnyal iskukac:
ne olvasd, megárt a szépségednek, ez nem ér ennyit
meg nézegetni a családi idillt, minden tökéletes, ahogy a nagykönyvben meg vagyon írva... ott rohad belül a legjobban mindig.. oltári hazugság. -
Integra
titán
válasz
bandus #51815 üzenetére
nekem meggyőződésem, hogy rengetegen erőn felül vásárolnak 2 éves törlesztőre ilyen készüléket, mert ennyi millió milliomos és jómódú nincsen a földön összesen- egy iphone legalább 2 havi nettó átlagfizunak felel meg magyarországon. őrület. és rengetegen aláírnak. mint egy drog. mert ad egy életstílust a kisembernek is, a szegényebbnek, hogy ha már máshol nem is, de legalább piciben van minden nap valami a kezében ami egy picit oda sorolja a rendiség felé. a legdurvább amikor ellopják a 2 évre aláírt csoda telefonod és fizetheted tovább... egyik fordrász kislány ismerősöm így járt.. 2 évig fizeti a telefont is, mert neki a fodrász fizujából mindenképpen iphone kellett. és mennyi ilyen van még.. látom, hogy a lakbérre alig jut hó végén, de iphone az kell.
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #51790 üzenetére
Ize, Kia , smart park assist.
Pohar , blackie : nem tudom, a mienket nem lehet teljesen kioblogetni. Nem full nyitott a teteje.
-
stangli
senior tag
válasz
bandus #51790 üzenetére
ez a jövő
csak az én bajom az, hogy van x márka, akik bevállalják, a többi meg várja a sült galambot, vagy a fene tudja milyen áttörést...
de a lényeg, hogy kb 10en év múlva nem azon gondolkodunk, hogy ios/andorid/ms teló, hanem azon, hogy ios/andorid/ms/nokia/éstb(?) szoftverrel ellátott autót vegyünk-e... -
stangli
senior tag
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bandus #51683 üzenetére
Nekem eddig 3-at kezeltek, a bal fölső 4-5, és a jobb alsó 6. A legelső alkalommal az injekció nagyon hasznos, én semmit nem éreztem, az égett szagon kívül a fúrásnál. A második alkalommal még kell az érzéstelenítő, de elrontottam, hogy a 3.-hoz is kértem. Mert nem a gyökér, meg az idegek fájtak, vagy gyulladtak be, hanem az ugyanoda beadott injekciók cseszték szét az állkapocs melletti idegeket, és majd felrobbant tőle a fél pofám. A második fognál már csak 2x kértem, de mivel mellette volt, már a másodiknál is gázosabb volt, mint a kezelés. Mondjuk a 3. alkalomnál toltam hátrafelé a széket rendesen, de az is csak kb. addig fájt, míg csinálta, meg még max. 30 percig lüktetett. A harmadik mondhatni rutin volt, ott viszont 3 gyökérből 2 csavart volt, így a kezelő tű nem nagyon tudott lemenni rendesen, volt hogy 5 percig kereste a doki a bemenetet.
És mivel egész odáig nekem mindössze 3 tejfogamat húzták, nem igazán volt a szívem csücske a fogászat. Azóta sem az, de legalább úgy megyek oda, hogy ami nem öl meg, az erősít. Sajnos a 2. fog már azóta letöredezett, így azt egy épített csappal kéne megcsináltatni, amire egyelőre se keret, se idő, se elhatározás. -
Integra
titán
válasz
bandus #51687 üzenetére
nem vagyok alapvetően atom ellenes, badarság lenne ilyet mondani, hogy atom fúj, jelenleg ha jól emlékszem régi írásokra, még mindig az atom a legtisztább és legolcsóbb energiaforrás (most a rizikóval és a fűtőanyag tárolással nem foglalkozunk). ennek ellenére az energiamátrix nem nagyon fog összetételében és arányaiban változni még sokáig, mert amennyivel bővül éves szinten, nem fogja tudni a megújuló energia kiváltani és a kőolaj marad a nr1 még sok-sok évig. szerintem még a gyerekeinknek is.
viszont ebben a formában amit ezek itt előadnak, ez tűrzetetlen, megalázó és arcpirító.
a plakátokkal és a töbivel nem foglalkozom, egyik kutya, másik eb, bár a mostani rezsim rekordidő alatt ismét megmutatta, hogy többszörösét tudja pusztítani annak, mint a mit a vörös gárdisták összelúzerkedtek 2x annyi idő alatt.. már 98-02 között is láttuk vitya meg a pereputtya mire képes, most ez csak annyival lett durvább, amit a 2/3 megengedett nekik. az meg ez. nyakig vagyunk a szarban
az biztos, hogy minél több kezdeményezés és megvalósuló gigaprojekt lép életbe, valamikor egy nap átfog billenni a mérleg nyelve az olcsóbb megújuló energia oldalára. de elkell kezdeni, muszáj. ha jól tudom, egyébként 2-3 kísérleti fúziós reaktort jelenleg építenek, most van meg a technikai feltétele egyáltalán annak, hogy kísérletezni lehet vele gyakorlatban is.
aztán ki tudja, itt van ugye még a szélesgabi is nekünk, lehet, hogy egyik napról a másikra megoldja a gondunkat és mi fogjuk uralni a világ energiapiacát.. lesz hozzá egy shell-nek, exxon-nak meg a kőolaj kitermelő országoknak néhány keresetlen szavuk, na de a remény hal meg utoljára
-
Integra
titán
válasz
bandus #51683 üzenetére
eléggé képben vagyok németországgal, a palával, meg energiamultinál dolgoztam, így a következő 30-40 év energia mátrix slidejai is a fejemben vannak. és azt sem mondtam, hogy az atom rossz. egy nap a fúziós energia lesz a megoldás, talán 50-100 év múlva. de ami most megy itt, az nagyon rossz.
-
Integra
titán
válasz
bandus #51659 üzenetére
"Így az oroszok pályáztatás nélkül építhetik meg a paksi atomerőmű két teljesen új blokkját, amihez 3000 milliárd forintos hitelt adnak 30 évre, ismeretlen kamatozással, nekünk ehhez még 750 milliárdot kell hozzátenni. Maga az építkezés jóval többe is kerülhet, ha a költségek elszállnak, ami egy ekkora beruházásnál nem lenne példátlan."
ilyen szerződést a világon egyetlen ép eszű ember nem ír alá és konkrétan kiröhögik azt, aki ilyet akar aláíratni. persze itt politikusokról van szó, azok meg sosem voltak ép eszűek és sosem érdekelte őket a nemzetük sorsa... -
válasz
bandus #51652 üzenetére
Foszezonban menni Romaba okorseg, tenyleg, multkor ket baratommal majus legvegen voltunk, akkor volt 39 fok. Nyaron ennel melegebb van, es oriasi tomeg. Arra a kornyekre _kifejezetten_ akkor erdemes menni, amikor ti tervezitek.
Szervezessel kapcsolatban meg annyit, hogy mi a parommal mindig spontan nyaralasokra megyunk, az oda-visszaut le van szervezve, meg az elso estere a szallas, aztan csok. Siman oda lehet ugy menni, hogy menetkozben talaltok magatoknak szallas. Roma lehet kivetel mondjuk, de Toszkanatol Del-Amerikaig mindenhol mukodott ez (az elonye, hogy olyan helyen szalltok meg, aminek ott helyben megtetszik a hangulata).
-
concret_hp
addikt
válasz
bandus #51652 üzenetére
én nov elején voltam milánóban 1-2 éve, a dóm tetején jött volna jól a széldzseki, meg (Comoban tényleg jól is jött), azon kívül úgy emlékszem 1 szál póló volt a felsőruházat
nincs annál jobb, mint úgy tanulni vizsgára, hogy tudom hogy tényleg az életben sosem fogom használni amiről szó van (és ez nem ilyen 1. féléves kezdők túlzása
)
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bandus #51634 üzenetére
Nekem Milánóról az az élményem, hogy mikor onnan 30 km-re északra volt egy üzleti tárgyalásunk, délután elterveztük, hogy bemegyünk a városba szétnézni. Megkérdeztük a partnert, hogy hova érdemes elmenni. Mondta, hogy a vasútállomáson van egy csomó túristainfó, ott lehet ilyen térképes nézelődős utazgatós programot estére tervezni. Mondtuk, hogy de nekünk van GPS, kocsival mennénk be. Erre úgy nézett, mint aki szellemet lát. Mondta, hogy ő itt lakik 40 éve, de autóval még sosem volt Milánóban. Csak vonattal. Mi meg erősködtünk, hogy de jó nekünk a kocsi is. Annyit mondott: Good Luck.
A 30 km alatt átmentünk 5 azaz öt db autópálya fizetőkapun, kifizettünk kb. 29 €-t egy irányban, beértünk a körgyűrűn belülre, és onnantól kezdve 1 órán keresztül sehol, de értsd úgy: SEHOL nem tudtunk megállni. Parkolni teljesen esélytelen volt, megállni meg maximum a lámpáknál. Egyszer féloldalasan megálltunk egy parkolóház bejáratánál, de 25 €-t nem akartunk kifizetni 1-2 órára. Az 1 óra keringés alatt (kb. 15 km eszetlen kolbászolás) semmiféle érdekeset nem láttunk, de mondjuk igazán be a belvárosba nem is jutottunk, mert egy belső körzet még külön fizetős, már csak behajtásra is. Szóval egy óvatlan pillanatban hátraarcot nyomtunk a GPS-nek, és kievickéltünk a városból, ugyanannyiért, 5 kapun keresztül, vissza a szállásra egy kis csendes alvóvárosba.
Hozzáteszem a beút kb. 25 perc volt, vonattal 1 óra lett volna, de nyilván nem véletlenül mondták, hogy vonattal kéne menni.Cserébe másnap átmentünk Comoba, meg Luganoba.
Meg előző nap azért lefelé érkezvén Velencébe is bementünk 2 órára. -
Winner_hun
félisten
válasz
bandus #51561 üzenetére
Tegnap/ma végre én is meglettem az eBay-es ügyfélszolgálattal... komolyan mondom a méd in csájna eladók ehhez képest magyar csevejpartnerek, pedig azért közöttük is van néhány érdekes egyed. De az eBay-nél hogy 3-4 levelen keresztül ugyanazt ismétlik, cseszik elolvasni az előzményeket az azért durva. De talán vége az accountom limitálásának.. reggel nem sikerült kiakasztani ~20 termékkel, ha most este is ennyit kibír akkor juhhé.
-
válasz
bandus #51563 üzenetére
Rám még tavaly sóztak rám egy lakásmegtakarításos lekötéses történetet az otp-ben, mikor bementem átíratni a számomat az újra.. Igaz, viszonylag jól jártam én is szerintem, legalábbis a 4,5 év lejártakor majd biztos jókedvem lesz, csak lehet, hogy szabad felhasználásúként kellett volna lekötnöm
Abba a havi 5k-ba nem halok bele(#51564) concret_hp
Miért szeretnéd kitrükközni? -
fokukac
nagyúr
válasz
bandus #51151 üzenetére
nem is értem, miért akarsz külföldre menni, amikor itt az évtized biznisze.
bizonyára nemzeti érdek, ezermilliárdokat elkölteni erre mindenféle tender nélkül,
10 milliárd dollárnyi orosz hitelből.
[link]
ui. de azért remélem, a közgép legalább alvállalkozó lehet...Uui. ja, azt meg végképp nem is értem, hogy jön ez össze a "nem leszünk gyarmat" nevű szöveggel.
30 éves dollárhitel, b+.
És ez az ember mondta anno 25 éve, hogy a ruszkik menjenek haza. -
lorcsi
veterán
válasz
bandus #51509 üzenetére
ez meg amúgy is egy államközeli cég..szal' nem is értem miért ez a ge.zés
jah, mert nem neki a jó, hogy normális munkaerő szürkeállományát tudja megfelelő minőségben kiaknázni
persze a véleményünket mondjuk el,d e csak addig amíg ők akarják, utána kuss..és a változásokat tényként fogadjuk el.
ha nem tetszik el lehet menni.
kíváncsi lennék, ha felállna a 40 ember mihez kezdenének..smucig, buta és még nagyképű is
-
lenox
veterán
válasz
bandus #51484 üzenetére
http://en.wikipedia.org/wiki/Caviar
Az igazi kaviar szetolvad a szadban, teljesen egyedi elmeny. Nincs bajom a tescossal, a lanyaim is szeretik, de a 'kaviar' az mas. Persze mint mondtam, egesz rendesen elszalltak az arral, de hat ez van. Nekem a 'Royal Black' jott be. A Caviar House-ban lehet kapni tobbfelet, ha Londonon keresztul utazik az ember valahova, akkor adja magat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A HMD visszalép az USA piacáról
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest