- Felkészült a Redmi 15C
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FehérHolló #11396 üzenetére
Szerencsére itt nem, néha süt a nap is, azelőtt meg esett az eső, szóval az elmúlt héten változatos volt.
Én is így vagyok, de 350km-t mentem már vele és még néha meg-megnyikkan, persze csak fékezések után, lehet ha csak bemelegszik, majd még kitapasztalom, csak azért nem szoktam erősen megjáratni, de lehet az kellene neki.
Pontosan, macskabenzinnel mennek.
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #11391 üzenetére
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
FehérHolló #11373 üzenetére
Régi szép idők...
Amúgy köszi a zene címét, akkoriban asszem kedvencem volt
mp
-
ClayMore
aktív tag
válasz
FehérHolló #11373 üzenetére
váltott hideg meleg zuhany és ha még í]y is eszedbe jut a szám akkor pofozd magad minden alkalommal amikor rá gondolsz. egy idő után a tudatalattid inkább nem fog rá gondolni.
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #11195 üzenetére
Az unalmas, de hasznos.
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #11207 üzenetére
MKB-s
nem neten vásárolnék, ott tudom hogy megy a móka, csak nem mindegy hogy előtte el kell menjek a bankba kivenni a pénzt, vagy fizethetek a kártyával, mert nem kér kódot
ugyanis ügyesen elfelejtettem a pin kódját, a bankos papírt meg nem találom -
bnss
veterán
válasz
FehérHolló #11170 üzenetére
Emlékeim szerint járható minőségű (sajnos nem annyira, mint a Fehérvári elkerülő) az út, hogy pénteki napokon hogyan alakul a forgalom, azt nem tudom megmondani.
---
Szép napot!
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #11170 üzenetére
Ahogy nézem, nem, nem szokott.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #11150 üzenetére
azért, mert az nem közterület, hanem magánterület, az irodaház parkolója
ettől függetlenül ritka tahó volt, aki így rakta ki azt a táblát, de ebben az országban én ezen sem lepődöm meg már. -
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #11144 üzenetére
hát ez kurvajó lesz, már alig várom...
-
bnss
veterán
válasz
FehérHolló #11146 üzenetére
A gyártókat emlegették, abba bele sem merek gondolni, mi lenne, ha a kiskereket nyakába varnák...
-
Lortech
addikt
válasz
FehérHolló #11146 üzenetére
Éppen azért problémás, mert a szintkülönbség miatt valószínűleg a közterületesek (és a hatóság, aki kirakta a táblát) nem tekintik útkereszteződésnek. Különben nem oda tették volna, mondjuk olyan jó helyre került ettől függetlenül, nehogy lássa már a hátlapját az, akire vonatkozik. Én másik irányból jöttem, úgyhogy pont nem volt esélyem látni.
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #11141 üzenetére
ez igen, minden elismerésem az övék...
és azt mi, vagy a gyártól fizetik? gondolom a gyártók...
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #11130 üzenetére
segond, inkább feküdj le aludni, ahogy nolfi javasolta
tobey... miért, mi lett vele? bezárták??
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #11121 üzenetére
ezek után sztem csak nagyon óvatosan fürödj és feküdj le mihamarabb
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #11123 üzenetére
gumipók + tető?
ablakot hátul leengedni, ééés szépen lehet körbetekerni a tetőn -
kételkedem
addikt
válasz
Ha WC-re mész nehogy megfogd, inkább ülj le és úgy vizelj, nehogy elromoljon!
-
válasz
Még jó hogy a büntetéseket kidumáltad. Ez nagyot ütött.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Rá se ránts, ez egy ilyen nap...
Mennyi volt cucc? Nekem is van amúgy egy elekrtomos zongorám, bár nagyon keveset használom, van mellette még két gitárom is...Ui. Intenzíven figyelemmel kísérem a kiskereskedelmi ingatlanpiac alakulását.
Az imént behaladtam a Jászain a Rotschildbe, hogy vegyek tejet meg kenyeret, és ahogy beléptem az ajtón, egyből átváltozott Rossmanná!
Ki érti ezt?
Sajnos tejet nem árulnak... -
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #11061 üzenetére
Érdekesebbek a tapasztalt nők, de azért ne vidd túlzásba...
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #11061 üzenetére
Mária Teréziának ehhez egy élet munkája kellett...! -
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #11054 üzenetére
Hány gyereke van a barátnődnek?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
FehérHolló #11054 üzenetére
Ilyet a sulinkban is csináltak, márc. 15-én asszem
mp
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #11007 üzenetére
Ááá, úgy is elzavarnám magamat...!
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #10991 üzenetére
Átállsz valami keményebb anyagra..?
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #11003 üzenetére
Na, miután mi ketten ezt így ügyesen kitárgyaltuk, már csak az kell, hogy az érintettek elolvassák a kommentjeinket!
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #11001 üzenetére
Ez azoknak lehet jó, akik konkrétan az éhhalál szélén vannak. Akinek a havi törlesztője csökken mondjuk 15000-al, az tényleg csak annyit nyer, hogy talán marad egy kis parizerre pénz. Akik elveszítették a munkájukat és teljesen fizetésképtelenek azokon ez sem segít, hiszen nem csak a 90000 Ft-ot, hanem a 75000 Ft-ot sem tudják kifizetni.
A következő óriási gond az, hogy senki sem tudja garantálni, hogy 3 év múlva kedvezőbb lesz a HUF/CHF árfolyam, vagy azt, hogy az adósnak addigra lesz jól fizető állása, amiből könnyedén fizetni tudja a korábbi deviza hitelének aktuális árfolyamon számolt törlesztőjét plusz a frissen nyakába vett forint hitelének a törlesztőjét egyszerre.
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #10998 üzenetére
Ne feledd el, hogy aki igénybe veszi az árfolyam rögzítését, az a valós és a törvényben megállapított árfolyam különbözetére forint alapú hitelt vesz fel, amit 3 év múlva el kell kezdeni törleszteni a már meglévő deviza hitelének törlesztése mellett. Tehát a kormány nem fizet pénzt az eladósodott devizahitelesnek, hanem a bankot kötelezi arra, hogy a fizetésképtelen, vagy rosszul fizető adósnak újabb hitelt nyújtson, ha ezt az adós kéri. Korábban még vadabb számok, 150-160 HUF/CHF árfolyam is szerepelt a tervekben.
-
kételkedem
addikt
válasz
Dehogy nem!
Winner_hun: Nekem a Shellel van tele a tkm. Bár látszólag semmi köze az Invitelhez, de a magatartás hasonló, egyre rosszabb a Shell kúton tankolni! Tegnap is beállok a tök üres kútra, szalad a benzinkutas. Legalább 5 percig próbált győzködni, hogy a prémium árú naftát had töltse a tankba. Nehezen, de mégis az én akaratom érvényesült, ment a sima 95-ös. Bementem fizetni, itt először katalógust kellett volna vásárolnom, majd üdítőt. Ismét hosszas küzdelem csupán azért, hogy ne sózzanak rám olyasmit, amire a világon semmi szükségem.
-
venember83
nagyúr
válasz
Soha többet? De azért kevesebbet se.
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #10967 üzenetére
mi?
új gomb talán? -
molnarpeter
nagyúr
válasz
FehérHolló #10967 üzenetére
Mindent figyelünk.
mp
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #10948 üzenetére
Nincs is azzal semmi baj, én is szeretem. De csak kisebb mennyiségben, mivel hajlamos gyomorsavtúltengést okozni.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #10926 üzenetére
ó, az én igényeim mindig is véresen komolyak... Kell az irányzék, hogy merre lőjek
)
-
ToBeY
nagyúr
válasz
FehérHolló #10946 üzenetére
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #10946 üzenetére
Furcsa, vagy nem, de sok mindennel kapcsolatban ugyanaz vagy rendkívül hasonló az álláspontunk.
-
frame>24
addikt
válasz
FehérHolló #10917 üzenetére
mindig érdekes dolgokat olvas itt az ember random éjjel.
A katonaságot érdekelné
Amúgy a USA-ban kifejlesztettek egy olyan mikrofont, amelyet főleg Humveek-ra szerelnek fel ÉS képes egy valahonnan jövő lövés irányának pontos meghatározására, amolyan "sniper-védelemként." (GunPACS) -
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #10933 üzenetére
Amúgy egy magyarországi versenyző győzött a teljes távon. Sajnos a román legjobb idén csak féltávon indulhatott, mivel elég fontos versenyek lesznek pár héten belül, és nem volt szabad kihajtania magát. Pedig minden bizonnyal parázs csata lett volna.
Amúgy nem hivatalos Ironman, csak a távok azonosak az Ironman versenyek távjával. Sajnos levédték az Ironman nevet, így csak triatlon név alatt futhatott az esemény. De így legalább a megkötés is kevesebb.
10935: Itt a biciklizés is lényegesen kevésbé felkapott, mint Magyarországon, következésképp csak az vesz magának biciklit, főleg komolyabb országútit, aki ki is tudja és ki is akarja használni. Ez is ok lehet, amiért inkább olyanok neveznek be erre a versenyre, akik valószínűleg teljesíteni is tudják. Vagy csak egyszerűen még nem vált tömegsporttá itt az Ironman. Tudtommal pl. Nagyatádon valami kétezer versenyző indul, ami már azért elég komoly.
Görcsölő talp? Az se jó, de én meg csak karból úszok, azért is nagyon korlátozott a távolság, amit képes vagyok leúszni. Technika kérdése az egész, szerintem.
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #10933 üzenetére
Hát, az igazság az, hogy eléggé gyerekcipőben jár az egész, idén lett másodjára megszervezve. Volt féltáv és teljes táv, valamint volt teljes táv csapatban is, akár váltóban is, hogy minél több embert mozgassunk meg. Egyéniben tudtommal kb. ötven ember indult a féltávon, és kb. 20-25 a teljes ironman távon. Ezen kívül voltak csapatok, ahol 1 ember úszott, 1 biciklizett, 1 futott. Valamint volt a céges kategória is, ott többen futottak, többen bicikliztek, s tán többen úsztak is. Teljesíteni azt mondom, hogy kb. nyolcvan százalékban teljesítették az indulók. Ez betudható valószínűleg annak is, hogy kevesen indulnak ilyen versenyen, és azok eléggé tisztában vannak a korlátaikkal.
Nem, még nem teljesítettem ilyet, egyedül az úszás az, ami visszatart. A bringázást és futást minden bizonnyal bírnám. Legalábbis külön-külön.
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #10931 üzenetére
Részben. Nagyváradi Ironman.
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #10929 üzenetére
Októberben volt három hét, amikor se fűtés se meleg víz. Inkább csak az utóbbi zavart, 18-19 fokban simán elvagyok. Most meg két hete nincs meleg víz. Vagyis ma már van. Felújítják a város hőközpontját, a csöveket, több évig elhúzódó munkálat, természetesen bankhitelből, hogy utána drágább legyen a meleg víz és a fűtés, de ez már csak ilyen.
Amúgy a reggel volt zuhanyzás, de ma versenyszervező voltam, egész nap rohangáltam, meg is lett az érezhető eredménye.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #10919 üzenetére
Miért, mennyibe kerül egy ilyen cucc?
Mekkora királyság lenne, lokalizálni tudnám, hogy ma melyik szomszéd/ margitszigeti kocsma nem hagy aludni... -
Verus
senior tag
válasz
Olyan kincskeresős cucc?
-
MmDorian
őstag
válasz
magándetektív
-
MmDorian
őstag
válasz
FehérHolló #10911 üzenetére
jó, kitaláltam. nem kérnek személyit és kész
-
MmDorian
őstag
válasz
FehérHolló #10909 üzenetére
és utána letépem ?
-
MmDorian
őstag
válasz
FehérHolló #10904 üzenetére
eddig tőlem se kértek sehol, de nem vagyok még 18, zöldkártya meg nincs.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #10906 üzenetére
16 éves koromban se kértek...
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #10904 üzenetére
tőlem még sose kértek személyit, csak amerikában...
-
válasz
FehérHolló #10860 üzenetére
hmhm, logikus és van benen ráció. sőt, a refresh gomb nem is igazánműködik. ennek ellenére igen kényelmes egér, ennyit megért talán
úgyis kellett mégegy egér.. és legalább volt egy kis szerencse-élményem is
-
válasz
FehérHolló #10855 üzenetére
foggalmam sincs
de ez végülis nem zsákbamacska, nem? ahogy az általános iskolás zsákbamacskára emlékszem, ott kb bármi lehetett benne. itt meg csak 3 valami. meg szerintem azért sem büntetendő, mert csak jól járhatsz úgymond. vagyis a csomag a legolcsóbb, legkisebb tudású egér árába kerül, tehát kizárólag pozitív meglepetés érhet
-
Z0C!
őstag
válasz
FehérHolló #10834 üzenetére
egy apró megjegyzés.
selejtes Grippenek mellett működő Tankunk is van
tisztára bolondok háza ez a mai nap
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #10831 üzenetére
láttam én is, de nem javítgattam, csak egy az egybe bemásoltam
na akkor rakott krumplira fel
a rendőrösre reagálva: ha tényleg az lesz amit az utolsó mondatodban írtál, kő kövön nem marad, megint lesz egy október 23. Pesten...
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #10826 üzenetére
igen, a hangsúly a színvonalon van
Tobey... elég sok benne marad a zsebükben, hidd el
a VV-sek meg tényleg semmit nem csinálnak, csak enyelegnek-vigyorognak, egyesek táncolnak, énekelnek, blána de hogy akkor teljes legyen a kép:
Előadók/együttesek '90-es Classic:
UFO - 170.000 HUF - helyett 150.000 HUF utival - 40 perces műsor, Fusion UFO-k ajándékba
Retro Show a HipHopBoyz sztárjaival - 150.000 HUF + 50Ft/km - 35-40 perces műsor
Ámokfutók - 205.000 HUF utival - 30-50 perces műsor igény szerint
Animal Cannibals - 150.000 HUF utival - 30-35 perces műsor
Sipos F. Tamás - 140.000 HUF + 50Ft/km
Csillag születik sztárjai:
MC-DC ( Veress Robi ) - 160.000 HUF + 80 Ft/km
Bad Boyz DanceShow - 5 fő - 220.000 HUF + 90 Ft/km - 25-30 perc ( 5 x 5 méteres szípad szükséges )
Bad Boyz DanceShow - 10 fő - 360.000 HUF+ 90 Ft/km - 25-30 perc ( 5 x 5 méteres szípad szükséges )
Csikó Szabi ( néptánc show ) - 100.000 HUF + 90 Ft/km - 25-30 perc
ÉLŐ ZENEKAR:
Cozombolis - 135.000 HUF utival - 35-40 perces műsor
Retro School Band VIVA Zolával - 130.000 HUF + 110 Ft/km ( 1-1,5 órás élő koncert, élő hangosítás szükséges )
DJ-k, lemezlovasok:
DJ Edgár Videodisco - 60.000 - 90.000 HUF utival ( egész este, 25.000 db videoklip, a Neo Terasz rezidense )
DJ Patkós rockdisco - 40.000 - 70.000 HUF utival ( ár rugalmas egész este, a szegedi Rádió88 lemezlovas-műsorvezetője )
Műsorvezetők:
Kardos Eszter ( Barátok közt Vanda ) + Mára Krisztián - 100.000 HUF ( 3-5 órás műsorvezetés ) -1 hónappal előtte le kell kötni.
Zimány Linda + Mára Krisztián - 140.000 HUF ( 3 órás műsorvezetés ) - 1 hónappal előtte le kell kötni.
ALEKOSZ :
Július 29, Augusztus 5, 12, 19, 26-27 és utánna
200 + utiBÉCI :
Május 1, Június 3, 17-18 24, 25 (éjjel csak), valamint utánna
(MC/DC -vel (ex Csillag Születik Rapper) 240 + út költsége! Béci önálló 2 óra 150 + uti.)GIGI:
Április : 22-23, Május 1, 7, 13, 20-21 és utánna
(150 + uti)GOMBI:
Április 23-24, Május 1, 6-7, 14, 20, 27-28 és utánna
(80 + uti a közönség találkozó és ha műsort is kell adni, akkor 135 + uti)OLIVÉR:
Április - Május hónapra, csak ha a környéken jár (a forgatások miatt), Június 18, 24,
(150 + uti)SZANDIKA:
Április 29, Május 27, Június 3, 17-18, 24-25
(150 + uti)mind áprilisi árak
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
FehérHolló #10786 üzenetére
Víííjjűűűűűűűűűűűűűűhűhűhhhűűűűűűűű
mp
-
Kassadin
addikt
válasz
Jó játék, nyomom neki.
-
kételkedem
addikt
válasz
A szemem! A szemem!
-
venember83
nagyúr
válasz
Ahhoz képest, hogy nem kívánsz gyilkolni, azért mindent elkövetsz.
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #10784 üzenetére
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #10783 üzenetére
Na, nem akarom megölni! NEEE!
Beszélgessünk unikornisokról, tündérmanókról, vagy szivárványon ugráló pegazusokról. -
válasz
FehérHolló #10546 üzenetére
Előbb-utóbb igen
. Ez nagyon bölcs volt
.
-
bnss
veterán
válasz
FehérHolló #10430 üzenetére
Nem a PH!-hoz kapcsolódik a "visszaszámlálás". Elengedni? Magam? Azt nem lehet.
-
Dylen
senior tag
válasz
FehérHolló #10409 üzenetére
Mert én nem cica vagyok, hanem vérmacska!
Egyébként meg nemtudom. Kinek a műköröm, kinek a lóerő -
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #10254 üzenetére
A jobb munkakörülmény és a piacképes fizetés pénzbe kerülne, ha az elvándorlóktól utólag tandíjat szedünk az pedig pénzt hoz...
#10255) Verus mostanában elég gyakran kerültem kapcsolatba az egészségügy különböző ágazataival. Összességében szerencsére semleges vagy pozitív élményünk volt. Negatív a tájékoztatás hiánya, illetve a gépek elromlása volt. MRI pont akkor nyiffant ki, mikor a nejemet vizsgálták!
Aztán volt egy hosszan elhúzódó kezelés a sugárterápiás gép miatt.
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #10252 üzenetére
Igen, én is hallottam, hogy valami okosat ki fognak találni az elvándorlás megfékezésére! Kíváncsi vagyok az új közoktatási törvényre!
-
Mawyx
őstag
válasz
FehérHolló #10219 üzenetére
Én ezért húzom fel mindig az órát, mert tudom, hogy a jajj csak egy kicsit lerakom a fejem, úgysem alszom el azt jelenti, hogy tuti elalszok
csak az a baj, hogy a telefonkinyomási technikámat úgy felfejlesztettem, hogy átalában arra se emlékszem, hogy csörgött az óra
nem szabad az ágy mellé tenni, hanem távolabb, hogy ki kelljen kelni hozzá az ágyból.
(#10216) tope : ha van hol hűsölni, az már más egyből
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #10133 üzenetére
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #10120 üzenetére
ennyi, itt is az kéne
-
7
addikt
válasz
FehérHolló #10115 üzenetére
-
válasz
FehérHolló #10094 üzenetére
Abban a helyzetben/pillanatban lehet én is azt csináltam volna
. A barnák nem
? A lóf@szt, úgy szaladgálnak ki az útra hogy csak na, majd az anyjuk utánuk kiabál hogy: "A rák egyeki a beledet, gyere' már vissza hülye puja"
! Szóval azok a szerencsétlen gyerekek normálisan nevelve sincsenek, ha meg elb@ssza őket egy arra jövő autó akkor meglincselik a sofőrt, mert biztos direkt ütötte el, mert utálja őket
!
-
válasz
FehérHolló #10089 üzenetére
Gondolom ment a vigyorgás az ablakban, persze szigorúan csak répamajszolás közben
. Persze vannak olyan emberek akiknek az IQ-ja alulról súrolja a minimálisat, amit talán egy emberszabású is felülír, de hogy két ház között egy harmadikat autós térképen akarnak megkeresni
. Eszem megáll
. A körbeállós játékot mi is játszottuk, csak más szabályok szerint, vagyis bukakke-ban
. Amúgy ma én is érdekes jelenséget láttam, szóval voltam motorozni és épp a Family Frost zenélő sárga kisteherautóját látom megállni, erre megrohamozta vagy 20-30 gyerek, persze szép kis barnák, szóval az utat elállták, úgy hogy motorral alig fértem el
. Ezzel semmi gond nem lenne, csak egy főútról beszélünk, ahol néha elég sok autó közlekedik és nem tartják be az 50km/h-s sebességkorlátokat, tehát ha nem tud megállni akkor bowlingozik pár gyerekkel, ami nem olyan szép látvány
.
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #10086 üzenetére
Elárultad-e neki, hogy a 8 és 12 közötti épület régen a 10-es volt?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
FehérHolló #10058 üzenetére
Valaki rátolta a széket a lábadra mi?
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #10058 üzenetére
Aha! Látom alakulnak a dolgok!
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #10052 üzenetére
A munkájukból adódóan vevőkkel foglalkozó emberek közül:
- egyesek tudatlanok
- egyesek udvariatlanok, mogorvák, sértődöttek, beképzeltek, érdektelenek
- egyesek szándékosan próbálnak becsapniHa mindez egy eladóban megtalálható, akkor nem egyszerű a helyzet!
-
válasz
FehérHolló #10052 üzenetére
Olyan nagy volumenű eszmei gondolatok repkedtek itt tőled, hogy meg is állt az ON Totyikban az élet (
) egyébként meg jogos
Szép napot mindenkinek
-
sekli
addikt
válasz
FehérHolló #10050 üzenetére
A válaszod második felét köszönöm...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #10004 üzenetére
Aki egy vonatnak képes nekimenni a tilos jelzés ellenére, az egy óvodáscsoportnak is nekimenne a zebra ellenére? Azt hiszem igen. De jó rosta a vasút. Ne bántsátok. Ha másra nem is jó, hát pusztítja a balfasz férgesét.
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #10004 üzenetére
több a baj ezzel a kurva vasúttal mint egy 90 éves öregemberrel -
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #10002 üzenetére
huh, de ilyenkor mitől késik? azt ne mondják hogy a melegtől
-
ToBeY
nagyúr
válasz
FehérHolló #9962 üzenetére
Szerintem a citrmos tuborg finom (a narancsos soproni finomabb) és az új burn-nek is elég jó íze van.Bennem van a hiba?
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #9928 üzenetére
öömm, ne felejts el valami gyúlékonyat magaddal vinni
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #9920 üzenetére
Pénteken kaptuk meg, ráadásul a 16 éves fiam is kapott!
Ha tényleg nem kapsz, akkor dobj egy privit a címeddel, akár több példányban is el tudom küldeni az áhított kérdőívet!
-
NoLF
veterán
válasz
nemtom miről lehet szó, de hogy én nem kaptam semmit sehova, az tuti.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Én az elsőt nem kaptam, a második egy ideje megjött. Legalábbis azt hiszem az jött meg, még nem bontottam fel a levelet.
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #9897 üzenetére
Kérdés, hogy kell-e bizonyítani az erőszakot vagy 14 év alatt automatikusan ez a vád. Mert ugye ha erőszakot is bizonyítani kell, akkor már kicsit más a helyzet... Mondjuk a családja (bátyja, a nagyapával vérrokonságban nem lévők) is igazán agyonverhette volna, kár ilyesmivel az ügyészséget terhelni.
-
vikvuk
senior tag
válasz
FehérHolló #9879 üzenetére
májusban is minden lehet, széles a skála
-
válasz
FehérHolló #9826 üzenetére
Ezzel én is teljesen egyetértek. Viszont azt vettem észre, hogy azok a cigányok akik kiemelkedtek a putriból és azóta normális munkahelyük van (a kétkezi segédmunkás is) inkább próbálja titkolni cigány származását, vagy szinte utálja a cigányokat. Igazság szerint én sem kedvelem őket, de amit leművel nagy részük, az borzasztó, szóval ez egyértelmű. Viszont tisztelem és becsülöm a cigány embert aki becsületes munkát végez főállásban (és nem a gyerekgyártásból él), legyen az szemételtakarító vagy utcaseprő, de legalább dolgozik.
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #9826 üzenetére
Még annyi, hogy él mellettünk olyan 20-30 család. Ebből állandó jelleggel 2 csinál balhét. Mivel a többiekről nem hallani semmit, nincs ellenkező tapasztalat. Így túlzottan is könnyű általánosítani, hogy a romák így rosszak, a romák úgy kerülik a munkát, stb. Bullshit.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #9820 üzenetére
államosított, magánnyugdíjból és különadóból finanszírozott, fiatal demokrata polgári kapitalizmus
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #9817 üzenetére
HI!
de kivacsi lennek, hany kulfonom dogozo szakember valasztana a Klados eset utan:- (
udv
neduddki
-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló #9735 üzenetére
-
ToBeY
nagyúr
válasz
FehérHolló #9735 üzenetére
Igen létezik egy ilyen színskála, és azt mutatja hogy mennyire fehérek a fogaid.
-
Des1gnR
őstag
válasz
FehérHolló #9596 üzenetére
Köszi a választ. És én úgy alkalmazhatom magam?
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #9598 üzenetére
köszi szépen
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #9596 üzenetére
az eladónak sem kell eladói végzettség már?
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #9340 üzenetére
A dalszöveg amúgyis borzasztó.
ToBeY: biztosan az, tekintve, hogy Moldovának kevert román-ukrán-orosz eredetű lakossága van, igaz, román ajkú többséggel...
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #9335 üzenetére
Kétségtelenül hasonlít rá, de szerintem nem annyira, hogy másolná az olasz számot.
Alig ért vége az RTL Klub tehetségkutató műsora, melyben Wolf Kati csodálatos hangjával és rá jellemző közvetlen stílusával, igazi dívaként hétről hétre lopta be magát milliók szívébe.
Első saját dala a szerelemről, Szerelem, miért múlsz? szól , vidámságot áraszt mint maga az énekesnő. A dal zenéjét Rakonczai Viktor és Rácz Gergő szerezte, a szöveget az X-Faktor mentora, Geszti Peter írta, aki beváltotta Katinak egykor tett ígéretét! A slágert hamarosan követi Kati első saját albuma is. [link]
Itt összeszedték a korábbi indulókat. A legjobb eredményt Bayer Friderika érte el 1994-ben. Kinek mondjam el vétkeimet? című dalával a negyedik helyen végzett
Személy szerint az egész dalfesztivált nem tartom sokra. A nyertesek sem tudnak igazán ismertek lenni. Egy kicsit nekem a szépségversenyekre hasonlít. Sok benne a politika és a szubjektivitás.
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #9335 üzenetére
Én tippeltem volna, hogy valami Celine Dion szám és Madonna: Frozen van összekalapálva. Mindenesetre a seggnyalás a kereskedelmi rádiók részéről már idejekorán beindult
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android játékok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest