- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FehérHolló #55642 üzenetére
Nem fel, hanem le, ma volt az 5. napom az új helyen, hát eddig főként csak ismerkedtem.
-
Lortech
addikt
válasz
FehérHolló #55645 üzenetére
Áh nem, de ránéztem a naptárra és pont jól jött volna ki. Hegesztettem egyet mintákból, de végül elnapoltam a beadást.
-
Lortech
addikt
válasz
FehérHolló #55642 üzenetére
Melegváltás.
Még bent a főnököm, az irodista lányok viszont péntek este 6 után.. óh.. már rég nem. -
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #55621 üzenetére
Elvileg minden miniszterelnöktől kér az MNM valamilyen személyesebbnek mondható/jellemzőbb tárgyat kiállítási célokra, szóval kivételesen maga a történet szokványos, a körülötte csapott hírverés nem az.
-
válasz
FehérHolló #55623 üzenetére
Hát elég igényes a pali
(öltöny és hátizsák)
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
FehérHolló #55621 üzenetére
Az új táskája se lett jobb: [link]
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #55552 üzenetére
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #55547 üzenetére
Akkor angliaban mar szinglikebnt elnek mert kb minden nap latok nem is egyet, akkor mindig egyedul vannak. Max a mama a kicsikkel, de az se suru.
Ettol meg lehet tarsas leny, csak egyedul portyazik elelemert - azt mar nem mondhatom, hogy vadasznak, mert a kukak tartalmat elokotorni nem nagy muveszet
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #55552 üzenetére
vigyázz a rókával, mert az kiénekli a csőrödből a sajtot...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #55550 üzenetére
Az nem a róka, hanem... no de mit beszélek..
Semmit, nehogy rasszizmussal vádoljanak.. -
szőröscica
addikt
válasz
Az aranysakál is olyasmi állat szerintem mint a róka.
-
tbs
addikt
válasz
Róka..? Falka..?
-
szőröscica
addikt
válasz
FehérHolló #55545 üzenetére
Én a sakálon, meg rókán gondolkodtam egy időben, de nem hiszem, hogy lehetséges.
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #55539 üzenetére
A tház udvarára rendszeresen bejár 1-2. Ropogtatják a macskakaját.
-
Tim82
félisten
válasz
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Végülis... az én adómból fizetik.
Tehát akkor: IgenUi:
-
válasz
FehérHolló #55516 üzenetére
szabalyozok <3
Ugye te nem Lantosnal tanultal?
En hozza jartam foszakiranyra, egy elmeny volt, a Lagrange matrixnal mindenki elvesztete a fonalat a szemeszter kozepen
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #55498 üzenetére
olyan gonosz vagy
-
válasz
FehérHolló #55495 üzenetére
tegnap meg ment
-
válasz
FehérHolló #55487 üzenetére
Kekec, bár van igazság abban amit mondasz, de bármi is történt, remélem mindenki tanult belőle.
UI:Világbéke
-
válasz
FehérHolló #55481 üzenetére
Ment privát üzenetet a változásokról, s benne volt, hogy ráutaló magatartással (a szolgáltatás továbbhasználatával) elfogadod.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló #55485 üzenetére
A közlönyben megejelenő összes jogszabályról és annak változásáról külön levélben értesítenek gondolom. Ez de csak is ez esetben elnézéssed kérem, legközelebb személyesen fogok privát üzenet küldeni ha változik az ászf.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló #55483 üzenetére
Mikor elindult a gépház egy kiemelt cikkben tájékoztattunk mindenkit erről. Ettől függetlenül gondolom előtted is ismert az a jogi axióma miszerint a törvény/szabály nem ismerete nem mentesít annak hatálya alól.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló #55481 üzenetére
Minden esetben tájékoztatjuk a felhasználókat a megfelelő felületen (gépház) a szabályzat változásáról, akik a változások fényében teljesen szabadon és demkoratikusan dönthetnek arról, hogy elfogadják azt vagy sem.
Elnézésed kérem, azokat is töröltem. Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem.
A fórum/topik egységessége, a töredezettsége elkerülése érdekében minden kapcsolódó hozzásólás törlésre kerül ilyen esetekben. -
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #55373 üzenetére
hát a kijelölt házassgkötő teremnél se mostanában állt ilyen sor az is biztos
mellettem levő sorban volt aki azt mondta másfél órája áll sorba és még egy 10p volt mire elfogyott a sor
és gondolom ez csak egyre hosszabb lesz. 2 néni csak azt csinálta, hogy az abc szerinti megfelelő sorba terelte az embereket... de hogy ennek mi értelme vanleghosszabb sort tutihótziher nem vártam volna ki.
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #55365 üzenetére
az enyém most kezdődik, s mivel nem dolgozom, szinte tuti hogy jó nap lesz
-
válasz
FehérHolló #55353 üzenetére
Már azt hittem hirtelen tűzoltó lettem, vagy hasonló
-
válasz
FehérHolló #55349 üzenetére
Hivatásszerűen? o.O
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #55311 üzenetére
Vagy pl. cégnév.tld/owa nem kell ext* aldomain.
Egy próbát megér, ha vki lelkes és otthonról akar céges levelekkel szopódni...
Szerk.: ja, bandusbébi, ha közneten lóg a céged, akkor nem mindegy, hogy ki a szolgáltatód otthon. Pl.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #55294 üzenetére
látni láthatott.
én is látom fogmosáskor... -
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #55217 üzenetére
Utazni jó. Ezt a dánok is tudják. Ez a videó nagyon ott van...
p
-
válasz
FehérHolló #55212 üzenetére
Pedig az egységes közösség kialakítása a célja a csapatépítésnek, hogy lehet, hogy csak az épület fele hiányolta?
-
válasz
FehérHolló #55174 üzenetére
Busojaras picit megkesve, elerheto eszkozokkel?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #55179 üzenetére
Akkor ez olyan, mint amit a japánok csináltak nálunk? Hogy a lan-kábelnek az egyik csatlakozójánál a vezetéket meg kellett jelölni sárga szigszalaggal, hogy mindenki tudja, hogy AZT a végét kell bedugni a gépbe.
Az, hogy a legtöbb, gépbe bedugható/bedugandó kábel másik vége valahol a kábelcsatorna mélyén, vagy talán a falon túl van bedugva egy switchbe, az nem számított, minden egyes kábel végét meg kellett jelölni, nehogy valaki (tehát a hülye japánok) máshogy dugják be.
Bezzeg a LAN kábel - Router - Switch kombinációban nem ám a switchből kilógó kábelt nyomdosták az IP telefonba, hanem kihúzták a routerből a bejövő kábelt, és azt dugták bele. Emiatt 3-6 laptopot használó emberke kezdett szépen lassan csodálkozni, meg anyázni, majd balhézni, de a 20. ilyennél már mindenki tudta, hol keresendő a hálózati kiesés, csak a japánok nem tudták megjegyezni. Még akkor sem nagyon, mikor 10 képből álló móricka slideshowt nyomtattam és lamináltam az egység fölé helyezve.
Sok év után már nem érzi cikinek az ember, hogy beront egy japán telefon konferenciára, és leoltja őket, mint anyu este a villanyt, hogy csinálják vissza, mert balhé lesz. Közben tudja, hogy legközelebb megint a routerből húzza majd ki az átokeszű.De nem, biztos nem olyan, mert ilyen eszetlen dolgokat csak japánok képesek konzekvensen csinálni.
-
Integra
titán
válasz
mit is mondhatnék..
ide a celica is kevés lenne... -
BlacKSouL
addikt
válasz
És a fali kábelcsatornán a baloldali dugaljak annyira titkosak, hogy ki kellett takarni?
-
válasz
jájj mitművelsz azzal a drágaszép öltönnyel
-
tbs
addikt
válasz
Hál isten, soseláttam ezt a figurát...
-
csapos2
addikt
válasz
FehérHolló #55172 üzenetére
Izgatottan várunk rá...azt hiszem mások nevében is mondhatom ezt.
-
válasz
FehérHolló #55170 üzenetére
Kép nincs róla?
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #55057 üzenetére
hi!
most csak gondsld el mi lett vona ha 3 asszony var??? hajjajjaja
udv
neduddki
p.s. azota ma KopaszVarnyu lennel/...:- )))
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #55051 üzenetére
Katica hetek óta reggel 5-kor ébredt, alig várta, hogy előre legyen állítva az óra, aztán olyankor már 6 legyen.
p
-
válasz
FehérHolló #55049 üzenetére
Ha nem áll át a gépen, észre se veszem..
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #55049 üzenetére
Majd visszakapod ősszel.
p
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #54981 üzenetére
sztem se a hasonló szavak nem meglepők, se amit az azelőtti bekezdésben írtál
-
fasyrt
őstag
válasz
FehérHolló #54984 üzenetére
De a fórumot akarom megnyitni...
peterkeT: Láttam, ezért kérdeztem vissza.
-
válasz
FehérHolló #54987 üzenetére
Nalam is figyelmeztet, csak nem a malware-re. De csak (fo)kukacoskodtam, tehat nem vitatkozni akarok.
Maskor nem irok, csak ha relevans plusz infom van, szori.
-
válasz
FehérHolló #54984 üzenetére
Has this site hosted malware?
No, this site has not hosted malicious software over the past 90 days.
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #54981 üzenetére
Miert meglepo?
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #54938 üzenetére
koszi, akkor mondanom kell holnap a dokinak, megyek TBC tesztre
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #54935 üzenetére
Könnyen vagy ott, ahol van konzulátus. Én választhatnék a Mo-i lakhelyem, és Berlin, vagy München között, mindkettő ide vagy 4-500 km. Nem mintha lenne kire szavaznom, de akkor is, az elv azért jól látható, gondolom.
Na meg persze érdekes lenne, ha Londonban ha nem is minden ott (vagy Angliában) tartózkodó, de akár pártízezer magyar megpróbálna szavazni. Hamar összeomlana a rendszer, gondolom. Tehát elvi lehetőség van, de vicces (nem az), hogy direkt úgy van kitalálva, hogy fizikailag nem biztosítható a (magyarországi lakcímmel rendelkező) külföldi magyarok szavaztatása.
p
-
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló #54929 üzenetére
Ahogy irtam, olyan szolgaltatasi felteteleket szabtak, hogy a felhozott peldaban az ugyfelnek nincs lehetosege merlegelni a mernok kihivasat. Egyszeruen nincs mas lehetoseg a jelenlegi feltetelek mellett. Igy a masodik bekezdesed teljesen okafogyott.
Es rohadjon meg a vodafone meg a mobilinternet is.
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #54929 üzenetére
szerk: asszem beneztem
-
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló #54927 üzenetére
Nem olvastal figyelmesen.
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #54923 üzenetére
Felrertesek elkerulese vegett, egyaltalan nem panaszkodom, tisztaban vagyok vele, hogy sok mast is ebbol fizetnek.
-
válasz
FehérHolló #54923 üzenetére
Angliaban a cegen keresztul kontraktorkodo emberek olyan 400 font koruli napidijat kaptak, a ceg meg kb. 800-at szamlazott utanuk, ha jol emlekszem.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #54883 üzenetére
Tehát a gyerekcsinálás tulajdonképpen nem más, mint DDOS-oljuk a petesejtet?
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #54855 üzenetére
Nyilván, de épp azért terjedhetett el, mert remekül mutatta a gondolkodásbeli különbséget a fejlett, és túltechnologizált nyugat, és a mai napig tartó 'megoldom okosba, mert keret az nincs rá' kelet között. Pedig az igazság, és az optimális megoldás is valahol a kettő között lenne.
p
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
FehérHolló #54804 üzenetére
Nem is olyan régen felosztottak pár országot körülöttünk. Hol békésen, hogy fegyverrel.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #54789 üzenetére
akkor multiplát vegyél, abban a vezrtőülés mellett dupla ülés van elöl, azon csak elfér :-)
-
parandroid
félisten
válasz
Én kövérebb vagyok, mint a nőm, kajában nincs barátság!
p
-
válasz
Astrat neked, a stift már kevés ehhez
-
Integra
titán
válasz
akkor meg valami dobozost, végszükség esetén betudod emelni targoncával raklapon, ha annyira nagy a baj...
-
Integra
titán
válasz
FehérHolló #54785 üzenetére
látom, a lényegét megfogtad a mondandómnak, de nem aggódom, biztos vagyok benne, hogy egy nap megtalálod a számodra km-re helyesen behazudott, sérülésmentes, nagyi második autóját.
főleg celicában, ami egyébként sem sport autó, de még csak sportos autó sem, a legkevésbé csinibini és/vagy puncimágnes, ellenben jól szét van ütve a maradék túlynomó többsége a piacon, ami meg tényleg gyári állapot, azt te úgysem akarod majd megfizetni - már ha valaki elakarja adni, mert amúgy összességében nagyon jó autók, így ülnek is rajtuk. celica gt4 és társai - na ezek még igazi celicák voltak, klasszikus japán iskola.. igaz, ezek már 15 éves autók, tehát nem játszanak nálad, pedig akkor is menni fognak, amikor az új celica már bontóban hever. a legjobbak voltak, de tudom, nem az állapot a fontos, hanem a számok.
neked olyan autó kellene, amiből sok van, nagy a piaca, könnyebben fogsz egy valóban jó állapotút találni.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #54785 üzenetére
hi!
van egy swiftem eladó.Alig 15 éves, de tudom, hogy ez a hozzád illő kor. Nagyon megbízható példány, semmi váratlan, csak várt meghibásodás történik vele. Néha gyorsul 100 fölé is, ha nem túl nagy az ellenszél
-------------------------------------
Amúgy én szkippelném a celicát, vegyél valami rendes kocsit, amibe nem csak egy szőkét tudsz beültetni, hanem a barátaidat is
-
Integra
titán
válasz
FehérHolló #54777 üzenetére
no offense, de te tipikusan az a fajta autóvásárló vagy, aki számokat akar megvenni, nem állapotot, mert így érzed magad biztonságban, még ha az ordas hazugság is. pedig utóbbi kellene, hogy számítson.
így is lehet autót vásárolni, de ebbő lesznek a legnagyobb pofára esések is.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #54777 üzenetére
jajjmár, hétvég autó volt.
Azt meg majd még eldöntik, hogy 90 ezerre vagy 97 ezerre tekerik vissza -
válasz
FehérHolló #54767 üzenetére
Nem hiszem, hogy baj lesz, egy olyan orszagban, ahol a dizelek a legnepszerubb ujautok.
-
Integra
titán
válasz
FehérHolló #54742 üzenetére
ha teheted európai modellt vegyél, bár abból viszonylag kevés van. mondanám, ha bp-en vagy, vidd be unokatesómhoz átnézni az autót, mert toyotákat építenek, de ahogy látom kicsit messze vagy. vagy ha valóban komoly autót akarsz, hagyd a celicát a fenébe és vedd meg az épített mr2-jét, garázsban áll kihasználatlanság miatt.. picit drágább mint egy celica, de teljesen más dimenzió. és csak tankolni kell bele és használni.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Az USA verzióban tuti nincs hátul tárcsafék, az ojrópain tehát jobb fék van. Futóműhangolásban is lesz szerintem különbség, illetve abban sem vagyok biztos, hogy az USA verzióba berakták a 6-os manuális váltót - lehet, hogy csak ötös van benne.
Szóval én mindenképp ojrópait vennék belőle!
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #54740 üzenetére
én múltkor oylat csináltam, hogy 1365-ft mondtak be, kivettem 1 marék aprót, hogy már úgyis van egy csomó hátha kifutja és az pont annyi volt. (egy 100as meg egy 50es maradt az aprópénzes részben), én is csak néztem
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #54745 üzenetére
-
bobsys
veterán
válasz
teljesitmeny? Az integranal volt ilyen az usa verzio 140 loeros volt
-
válasz
Egy ev!
Kornyezetvedelmi szint? O.O
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #54717 üzenetére
Van itt Rákné is, aki aszondja: "Kiss Gábor repült! mert ő troll", azonkívül cionista, hazaáruló, de még parazita is... :
patakokban folynak a könnyeim...
ja, és csótányördög
kész, megöltetek, meghaltam, holnap reggel főnixként támadok fel újra....
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #54717 üzenetére
Ja, mondjuk ha elég sok gandzsát tömsz le egy rák torkán, biztos meghal szegény. No, és akkor valami ügyeletes keresőrobot keresse meg plíz a kenyérfogyasztás káros hatásairól szóló összefoglaló anyagot valahol, valamilyen archívumban.
p
-
Integra
titán
válasz
FehérHolló #54709 üzenetére
akkor tuti már az üzemanyag van bekeverve
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #54669 üzenetére
jó amikor ilyen rokonokkal van megáldva az ember
én meg nekiálltam diplomamunkát írni, hát nem mondanám, hogy túl gyorsan megy, 3.5 oldalt sikerült teleírni egy erős nap alatt...
és 50 az alsó határ, de megint én vagyok a hülye, hogy olyanról írok amivel gondolkodni kell, nem rizsázni
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #54649 üzenetére
Egy kézikamerás videófelvétel hangsávja lett feltételezem sima kétkazettás magnóval felvéve audió kazettára, az lett átmásolva egy másikra, és ez állt rendelkezésemre, mindezt úgy, hogy a kazetta életkora kb. a 90-es évek eleje, a felvétel/másolás pedig úgy '97 környékén történt, tehát az azóta ideérkezett napszéltevékenység hatásait is magán viseli.
Tehát igen, nem egy audiológiai élmény,
de arra teljesen megfelel, amire szánom, a dallamot megmenti az utókornak digitális formában, és esetleg ez alapján reprodukálni lehet élőben hangszerekkel, és azt rögzíteni ismét immár digitálisan pl.
mod: egyébként, ha kíváncsi vagy, át tudom küldeni(valahova), de molyolni csak akkor próbálj vele, ha nagyon unatkozol, mert ez a jelenlegi állapot bőven elég arra amire szánom.
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #54642 üzenetére
40Hz és 4000Hz között? Az fincso lesz...
Értem én a logikát abban, amit mondasz, de a végeredmény mérsékelten fog zenére emlékeztetni. Kb. mint nagyanyám békeidőkbeli rádióján, a határmenti, hegyivédéki területek vételi adottságaival fűszerezett Kossuth rádió... -
válasz
FehérHolló #54642 üzenetére
Ebben tok igazad van, ezer' mondtam, hogy 'nem tul jo deckhez'. Mert ha nem egy AZ-7 van elotte, akkor ugyis mindegy, ketkazisrol digizni jo a kettoezer forintos hangkartya is.
Garbage in, garbage out.
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #54640 üzenetére
HI!
sot eyszwr fulre csialtma riaa konvertert meglepoen hasznlhato lett az is:- ))) me kideru;t van benne csak asmhun kerestem
udv
neduddki
-
válasz
FehérHolló #54638 üzenetére
Kazettahoz, nem tul jo deckhez boven eleg szerintem.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #54636 üzenetére
Izé, célszoftver kéne,
amivel az alaplap vonalbemenetén keresztül Hangrögzítővel WMA formátumban rögzített fájlt meg tudom annyira szűrni csak, hogy ne legyen annyira recsegős/sistergős/stb, de ne is tűnjön el a hangsáv értékesebb fele is.
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #54564 üzenetére
jó de valahogy ugye ezt is meg kellett csinálni, hogy ez így legyen.
bobsys, ebben hátul elfér az én verdám kb.
-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló #54548 üzenetére
Akkor rosszul emlékszek hogy ezzel kapcsolatban is akartak valamit alakítani? Mert ez eddig is így volt, nem? De lehet keverem valamivel
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #54548 üzenetére
HI!
szamomra is meglepo modon nem, esz csendes is mellete, nagya feluelt eossza:- )
udv
neduddki
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #54499 üzenetére
u.i.: Németországban útfelújítás, 1.9-es szélkorlát a belső sávban, balra betonfal. A kolléga majdnem szívrohamot kapott, amikor leelőztem egy kamiont. Én is, mert a tükörben máshol volt a Passat, mint érzésre. Soha többet ilyet.
BMW-vel, Mercivel, Peugeot-val és a saját (=családi tojota és nisszan) kocsikkal soha nem volt ilyen gond. -
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #54491 üzenetére
HI!
ha tovabbra is egyfojjtaban nimet nyelvteruleten esz a fene akor nekd vmi jo ki snmyitott kidurrogos tyunin golf ko:- )))
udv
neduddki
-
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló #54477 üzenetére
Most szolnek akkor, hogy nincs kalapom es cseppet sem hasonlitok Sinatrara.
#54491: szard le a racionalitast, ifjonc vagy meg kotottsegek nelkul, elvezd, ne ragodj.
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #54482 üzenetére
Milyen verdát vettél végülis?
-
fokukac
nagyúr
válasz
hi! na, úgy már én is jártam az m1-esen a szuzukival. Mentünk sielni, és nem gyorsult 100 fölé, olyan szél volt, és pont 10 liter lett a gogyasztás, ami abszolút rekord azóta is.
Peeig eltelt azóta 13 év... (de durva még leírni is)Ui. amúgy a látszat ellenére szerintem jön a nyár, most rakatom fel a nyári gumit...
@Nolfi: Kubából?? szabadulni? Guantanamo? :-)
hogy kerülsz te oda? -
BlacKSouL
addikt
válasz
Az beteg, hogy elkezdtem gondolkodni, hogy ha megmondod az autó típusát, akkor ki lehet számolni a teljesítményből, és a 4. fokozat áttételi arányából a légellenállásból, és adott tipikus gördülési ellenállást feltételezve meg lehet mondani hogy hány km/h-s szél jött veled szembe.?
Szerintem az. -
neduddki
nagyúr
válasz
HI!
toem mekkapod agondokodo kezme is:- )))
udv
nediuddki
mod: Hugo: Levi kerdezi hogy halad az alkholimusod???:- )))
-
NoLF
veterán
válasz
Tim nem szoke, en nem vagyok kapucnis kisfiu, te nem vagy hollo.
Hazug vilagban elunk...
-
Tim82
félisten
válasz
Nem vagyok szőke.
Akkor fizessétek FehérHolló lelkigondozását egy csendes, nyugodt helyen.
-
neduddki
nagyúr
válasz
HI!
rende en kezdemm azzla hogy megroizom anmyakad;- )))
udv
neduddki
mod: SzokeBaby: ahhhhnrmkell : "De ezt messzebb ássátok el, mert a múltkori idecsődítette a hiénákat."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Instagram közösségi fényképezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest