- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
kurva volatilis a piac. 3-4 hete 4400 volt, aztán kedd reggel 2680 volt az otp, tegnap meg 3400.
Iszonyat csapkodás megy.
Meg kell várni, míg lenyugszanak, meg a görögök eldöntik, hogy csődbe mennek-e,
És akkor látszani fog, hogy ez most csak pánik, vagy lefee menő trend. Egyelőre utóbbinak néz ki. Ha töri a csökkenő trendet, akkor érdemes belevenni. -
ClayMore
aktív tag
ÉN nem kockáztatok drága! Nekem EZ az árfolyam a hazajöveteli 289-295 höz képest más tökéletes! ma váltottam a maradékot
HA a görög bukásban hiszel arany. a fonttal vigyázz, nem tuti h még sokáig kúszik mostaniban felfelé, mert most az EU a bankrendszerüket szívatja közvetetten. lásd euronews.
cyprusi földgáz-olaj kitermelő részvényekkel óvatosan. a török gazdasági elemzők szerint toxikusak
BlackSoul: vszleg csak annyi a bajod, h hangulat-ember, empata, D-vitamin junkie vagy. legjobb bnőm is ilyen. nincs ezzel baj.
-
tbs
addikt
Zsebembe...
Vegyél aranyat. Leszállóágban van az árfolyama. Fordulóig venni, oszt beleülni pár évre.
A környék (értsd klasszikus nyugati világ + a közelkelet) pénzügyi stabilitása elég necces, szóval pénzben semmi esetre se hagyd. Igazi arany/ezüsttömbök jól mutatnak a megfelelően megerősített könyvespolcon...
-
Pisztillus
senior tag
Ez így igaz, a cukorbetegség - legyen bármilyen jól is beállítva - lassítja a sebgyógyulást. Éppen ezért a gyógyuló seb nagyobb odafigyelést igényel (speciális kötszerek, folyamatos tisztítás, stb.).
De ez nem jelenti azt, hogy nem fog meggyógyulni, csak több odafigyelés kell - időben cserélni a kötést, fertőtlenítés (lemosás hígított hidrogén-peroxid oldattal), ill. amint lehet, akkor sebgyógyulást segítő kenőcsök (Neogranormon, Bepanthen Plus). -
Pisztillus
senior tag
24 órán belül az esetek 80%-ában normális reakció. Azon túlmenően viszont valamilyen fertőzésre utal, ami antibiotikumos kezelést igényel.
Ha jól emlékszem, akkor édesapádnak (mert feltételezem, hogy róla van szó) visszérműtéte volt. Nos, ebben az esetben függ a műtéti technikától is. Ha nem éreltávolítás, hanem mesterséges elzárás volt, akkor annak lehet kísérőjelensége a láz. Ha meg rosszul emlékszem, úgyis kijavítasz majd. -
kételkedem
addikt
Nem volt helyes a szóhasználatom, az alkohol tényleg kemény. Az alkohol gyorsan ki tud alakítani függőséget, nagyon roncsolja a szöveteket, pszichikai és testi elváltozásokat okoz. Azt hiszem Zacher Gábor mondta, hogy ha ma találták volna fel, nem lehetne engedélyeztetni. Viszont a kis alkohol tartalmú italok a szervezet számára is jól tolerálhatóak (sör, bor kisebb mennyiségben). A zacskóban árult porról pedig semmit sem tud a fogyasztó!
-
Cicero
őstag
ja persze biztos...
nem voltam még angliában, főleg nem angol vidéken, de azért szívesen megkérdezném egy nagyobb vidéki város lakóit a betolakodó papírlámpás kínaiakról. persze lehet hogy london más, ott megtűrik még a rózsaszín dildószopókat a kamion tetején is (ha olvastad a topikot tudod hogy vagyok ezzel), nekem ilyenkor csak egy dolog jut az eszembe: "i want to see the whole world burn"
-
ClayMore
aktív tag
pont előtte jöttem haza. megnéztem neten a kérdéseket nem olyan vészes. vállalom a nevem, ha nem kérdeznek utána hülyeségeket. az etnikai hovatartozás meg fontos kérdés->nem mindegy mennyit költ az állam pl a "felzárkóztató" programokra..amire odakint nagy szükség van az erősen rétegelt londonban.nézd meg az itthoni kérdéseket!
Nolf: semmilyen ráhatással nem lehetek->figyelemfelkeltés a magam módján+majd nagyon okos és szép válaszokat fog kapni a kérdezős néni. hehe
széknek majd egy kis picike sámlit fog kapni -
FehérHolló
veterán
Villanymérnök most 1368000 Ft/év (=majdnem másfél milka) lesz nálunk. A tanári képzés is hasonló árban van a PTE-n, ELTE-n és a DE-n.
A különbség csak annyi, hogy a villanymérnököt az 5 év képzés után körülbelül 5 év alatt kitermeled magadnak (megélhetésen felül, kamat nélkül), míg a tanárit akár 15 év alatt sem.
Ennyi pénzből elküldöm a gyerekemet valami nívós külföldi egyetemre.
-
ClayMore
aktív tag
gyerekkori barátom unokatesója 17 évesen halt meg bőrrákban, egy olyan anyajegy bizbasz volt a hunyó amit éveken át mondtak neki h menjen el és nézesse meg. éveken át. nem ment el, nem fájt, nem viszketett stb.
aztán eljutott az erek mélységéig és onnan vese, máj áttétes lett. ennyi.
szval igen maximálisan igazad van h a pasik különlegesen hanyagok és lusták elmenni bármivel orvoshoz. ettől függetlenül sztem a férfi férfi marad. nem fog elmenni semmivel sem orvoshoz csak amikor már nagyon nagy baj van.
ilyenek vagyunk
-
jos3ph
tag
Épp csak benéztem a topikba, van e valami érdekes, és erre látom, hogy mit írtál. Ma gondolkodtam el, hogy elkéne mennem dokihoz kivizsgáltatni a szívelégtelenségemet. De mostanra már mondhatni javult valamit, és így már nem nagyon akarok kivizsgálást, mert nemszeretek dokihoz járni. Bevonzottam, vagy nem tudom, ez egy jel, hogy elolvastam a hsz-od, el kell menem
UI: Apudnak jobbulást kívánok.
-
-
kételkedem
addikt
Szerintem ez nem kirívóan nagy érték. Készpénz max 300 000 volt. Apuka és anyuka megkapta a fizetését... A maradék érték állítólag ékszer volt. 1,2 M az mindössze 200g arany. Ez első hallásra soknak tűnik, de jegy gyűrűk, néhány karlánc és egy szebb nyakék, aztán ott is vagyunk.
Tegnap elkezdtem keresni a garázskulcsot. Hörmann lemezajtó, adtak hozzá 3 db kulcsot. Mivel sosem zártam kulcsra, a kulcsait sehol sem találtam meg, pedig hirtelen szükségét érzem, hogy mindent kulcsra zárjak!
Egy riasztó rendszer szerelővel is beszélnem kellene, kíváncsi vagyok, hogy kb mennyiért lehetne riasztót telepíteni!
Eleve nincsenek nagy értékeink, készpénz előfordul, hogy csak kb 10 000 Ft van az egész házban, de ha bármit ellopnának tőlünk az nagyon hiányozna!
-
Èn már láttam
Persze vannak túlárazott dolgok, de azèrt egèszen más minőségük is van. Ha èppen van miből, èn szívfájdalom nèlkül kiadok ennyit ruhadarabèrt, meg igazából a sokszorosát is. Nem mondom h ez ìgy jól van, de egyre több olyan helyen fordulok meg, ahol számit milyen öltöny van rajtad... ès ilyenkor azèrt nem veheted már fel a szalagavatós szerelèsed
-
-
És ami ki van tömve 20 ezresekkel, az csak megérne annyit ?
Legdrágább cipőm volt vagy 13.000 jó pár éve már, megnyílt a Hervis nálunk akkor vettem 6.000-ért 1-1 cipőt. Kabátra (téli) is 8.000 Ft-ot költöttem max. Valahogy a túlárazott márkás cuccok nem a magyar fizetésekhez vannak mérve. Pólót is az Invázióból veszem, kb 1000 Ft/db áron, és elég jó minőségűek.
Mondjuk most majd vennem kell 1 bakancs szerűséget, lehetőleg olyat ami kihúz pár évet, de itt se akarok 7-8.000-nél többet kiadni. -
pohár
félisten
én tonnaszámra eszem a paradicsomot, szerencsére van saját terméskét éve annyi volt papámnál, hogy kb 30-30 üveg paradicsomlét és pizzakrémet tudtunk főzni belőle
a pizzakrém ilyen kis uncle bens-es meg régebbi pizzakrémes üvegbe volt, a paradicsomlé meg rendes befőttesüvegben -
Mawyx
őstag
Csak azt írtad álom azzal készíteni, mondom a készítés ezzel se gond
Kajak csak annyi? És rendesen megsül olaj nélkül? Ha esm azt mondja tuti, akkor neki tényleg hiszek, mert ő tényleg szereti a sült krumplit
Csak krumplit lehet vele, vagy ugyanúgy bármit, mint normál fritőzzel? -
-
ClayMore
aktív tag
csomagkövetés van? remélem nem magyar DHL! iszonyat szidják őket manapság.
Reggelt! elképesztő h mibe nem botlik az ember önfeledt reggeli wikipediazas közben!
F.-Ugor genetikai alapú öngyilkossági hajlam -
-
Winner_hun
félisten
Ha ilyet ír:
A csomga megjött,de amikor kérdeztem,hogy mikorra várjam kb. arra is csak akkor írt amikor már megjött...
és közben kereken 5 perc telik el a kérdés feltevéstől a válasz megkapásig aklkor azt a tömény hazugságot nem bírom szó nélkül hagyni. Én már csak ilyen vagyok. Mint tegnap leírtam, nem számít ha a stílusom nem tetszik neki, egy idő után néhány ******* már nekem is sok. Plána ha semmibe veszik amit írok (bár már csak kopi-pésztelem, egy idő után rájöttem hogy úgy egyszerűbb
)
-
Mawyx
őstag
Ha nekem is lenne egy jobb, akkor én is könnyen lennék...
De egy sikeres számításelmélet vizsga után is könnyen volt az ember, hogy pfehh, az semmiség volt, holott a fél évfolyam még 2év múlva is ment dékáni engedélyért kuncsorogni, hogy ugyan hadd mehessen már még egyszer vizsgázni, mert csak az hiányzott neki az államvizsgához... Aki nincs benne, annak mindig könnyebb. Mondjuk nyilván és ezt nem is vitatta senki. -
pohár
félisten
a hurka mi a szart keres ott???
tyúkhúsleves csigával, utána birkapörkölt, töltött káposzta, éjfélkor a húslevesből kimaradt főtt tyúk megsütése és egyéb sültek, tört krumplivalén voltam már Székesfehérváron is lagziban, kopp ugyanez a menü
sütit az visz, aki közeli családtag/jóbarát, és megkéri őket az egyik örömanya hogy süssenek valamit, vagy önként ajánlják fel, afféle kedvesség, de hogy tortát is a vendég vigyen??? akkor mire való az esküvői torta??
-
Az állomásnál lévő kis "izére" gondolsz? Igen, sok helyen jártam már eddig de jobbat még nem ettem, hasonlót igen, de jobbat nem. Viszont ettem külföldön is, kicsit másképp csinálják, több zöldséggel, kevesebb fűszerrel és mártással, hozzá tudnék szokni, mert az is isteni volt, de valahogy itt keleten úgy nőttünk fel (népbetegség) hogy fűszerezünk mindent amin megáll a fűszer. A legjobb hamburgeres pedig Szoboszlón van, ha érdekel valakit, privátban átdobom hol.
-
lujó55
addikt
Én gyerekkoromban úgy utáltam a töltött káposztát, hogy amikor valahol az volt a kaja, én tejfölöskenyeret ettem. Azért, mert nem ettem meg semmit ami darálthúsból készült, tele mindenféle nyesedékkel, felismerhetetlenségig átgyúrva. Aztán ahogy mondtam Zsurkon megkóstoltuk ezt az isteni csodát és azóta a feleségem is így csinálja. Aprók, szétpereg a töltelék és csípős, fűszeres, a hús pedig tényleg igazi, nem teszkós. Debrecenben sajna édeskáposztába töltik, akkora, mint az öklöm, nem is tud jól átfőni.
Valamit nem jól csináltak azok a rokonok, ha nem tudták veled megszerettetni -
Cicero
őstag
Az elektromos fűnyírók halkak, csak ugye kompromisszumos a dolog bár engem hidegen hagy hogy a szomszédnak kerülgetnie kell a hosszabbítót. Szurkolnék hogy tolja át egyszer rajta
Kertes háznál még érthető a dolog, egy péntek-szombat délutánban ki lehetne egyezni, de a vasárnap maradjon vasárnap a rohadt életbe is!
Viszont üdülőknél elfogadhatatlan a hétvége! Oldja meg, ha volt pénze üdülőre jöjjön le a hét közepén és nyírja le akkor. Ha meg nem tetszik neki adja el a telkét/házát! Nem azért megyek le a Balatonra hogy ott is munkát halljak.
Ha meg nagyon messzire akarok menni, ugyanígy vagyok a gyerekekkel... -
lujó55
addikt
Csak nyúvasztanák meg a kizsákmányoló kapitalistákat!
(#12991) kételkedem: nekem nem az a bajom, hogy nem tudom törleszteni a hitelt, mert mondjuk úgy, hogy nem kell emiatt éhezni, tudunk mellette félretenni is, csak most akarjuk eladni a lakást és eszem ágában sincs az árfolyamveszteséget realizálni. -
fokukac
nagyúr
-
kételkedem
addikt
A bankok adnának, a kormány nem engedi.
Racionalitást a mostani pénzvilágban ne keress, már mindenki érzelmi alapon kereskedik. Ugrál a tőzsde, a valuta árfolyam. Minden egyes bejelentésre idegesen reagál a pénzpiac. Túl sok a világban a bizonytalanság. Az örök favorit az arany, illetve néhány valuta. Mivel ezek látszólag stabilak, ezért nagy irántuk a kereslet.
Egyébként tényleg most lenne érdemes CHF hitelt felvenni. A nagyon erős frank Svájcnak sem tesz jót, ezért kénytelenek lesznek leértékelni a saját valutájukat. Szerintem a frank legfeljebb addig fog erősödni, míg 1:1 arányba nem kerül az EUR-al. Tehát ha valaki most venne fel CHF hitelt, akkor a törlesztője vélhetőleg nem emelkedne, legfeljebb kis mértékben. Az árfolyam kockázat minimális lenne, kiszámíthatóbb lenne a hitel, mint korábban.
-
BlacKSouL
addikt
Minimum 20 fok lenne legalább!!...ja, és ne lenne naponta 5x felhőszakadás.
Itt meg speciel dél óta esik, de úgy,hogy mindenhol körben ragyogó kék ég, csak felettünk fekete, oszt zuhog megállíthatatlanul.
Mekkora biznisz. Esőtúra. Bárki aki szeretne esőt, jön velem. Nyomja a kezembe a lóvét, én meg csak állok mellette.
Faszkivanmá de amúgy tényleg.
Reggel 10 fok volt. Lassan bekapcsolom a hősugárzót. -
Apollyon
Korrektor
Én úgy vettem észre hogy itt városban elviselhetetlenebb a hőség mint mondjuk vidéken. Ott valahogy frissebb a levegő vagy nem tudom, az biztos hogy szmogosabb a város, lehet ez tesz be.
Fesztiválon meg a nyílt terep miatt ha mondjuk sátrazás van akkor nem olyan jó a nappali max 25 fok, mert este lemegy 15-re(#12883) NoLF: Jah és a nagyobb házak, szűkebb utcák miatt is beragadósabb a levegő.
-
Algieba
őstag
Tudom, hogy gyerekes ilyen mértékű rajongás egy egyszerű étel iránt, de tényleg nagyon ízlett. Teljes kiőrlésű kenyérrel ettem. Semmi lekvár, méz, és egyéb ostobaság. Sósan, magában az igazi, akár a jó tepertőkrém. Az illata tényleg hasonlít a tepertőkrémére.
Mekkora stupid vagyok, szinte csorog a nyálam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Klaus Duran: 2025 dude
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Formula-1
- VoLTE/VoWiFi
- Interactive Brokers társalgó
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest