- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Winner_hun
félisten
válasz
Viszlát #23580 üzenetére
Amúgy a vizslákkal is jóban vagyunk
(lent)
Az egyik kedvenc képem -
lujó55
addikt
válasz
Viszlát #23580 üzenetére
imádom a rózsaszínű orrukat!
Annyira értelmesek, hogy hihetetlen. Elég csak csúnyán ránézni és bemegy az óljába. Viszont mindenütt ott van, ha kereket cserélek, ha gyomlálok, mindenütt. Ő is nézi amit én. Ja, és imádja a sört. Fú, mekkora ugrálást rendez ha zizzentem a dobozost! áááúúúú -
válasz
Viszlát #23574 üzenetére
Hiperaktívak...
Az nem semmi. Vadászaton is nagyon mennek, bele a bozótba, tavakat úsznak át, hegyekre násznak fel, csak mehessenek. Ilyen téren az enyém elég lusti, reggeli séta után alvás volt, délutáni kocogás kimaradt, talán hét közepén megejtjük.
#23575 Winner_hun: Ehhh, tudod te mi a gyengém
. Szép kutyus. Mennyi idős? Neve?
-
fokukac
nagyúr
válasz
Viszlát #23488 üzenetére
nem próbáltam meg... de most, hogy mondod, mindjárt.
amúgy meg azért nem tudja megnyitni, mert nincs ott, neki kéne oda raknia...
de megpróbálom rendszergazdaként, mondjuk ez eszembe nem jutott volna, elvégre egy júzer van a gépemen, én, és én vagyok a rendszergazda is, nem?Szerk: és basszus, működik!
ollé, thx,
láma@
Ui. magamtól sose jöttem volna rá... tegnap éjjel 1-kor egy órát elbasztam erre az életemből, de minek...?
-
tbs
addikt
válasz
Viszlát #23450 üzenetére
A "megvilágításban" egyetértek, de az igazi változásnak belülről kell indulnia... Stb. Ismert rizsa. Hadd főjön, lesz belőle főtt kukorica.
Az emberek többsége(!) bacogatásra befeszül. És ez nem intelligencia kérdése, ez társadalmi probléma. Kellene 3-4 generációnyi élethosszig tartó szabad választási lehetőség, de most is épp visszarendeződünk... Francba...
Elnézést.
-
Mawyx
őstag
válasz
Viszlát #23444 üzenetére
Figyelj itt van hol laknom, nem fogok Fehérvárra cuccolni, ha mondjuk 50ezerrel többet keresnék is, akkor lennék ugyanitt és szakítani kéne a párommal is.
De az meg tényleg nevetséges, hogy csak úgy küldözgetitek az embert vidékről Pestre, onnan meg vidékre. Ha Pesten nem találok a jelenleginél jobbat, akkor majd vidéken igen, ahan persze jó, csomagolok is.
Álom, hogy a fővárosban találjak, jó akkor legyen az. Ahogy ezt találtam, ugyanígy lesz másik is ha oda kerül a sor. -
Mawyx
őstag
válasz
Viszlát #23425 üzenetére
Nem próbálkoztam, az oldalukat nézegetem, de csak nézegetem, kell a jó angol, másrészt meg vidékinek mindenki azt mondja költözzön a fővárosba, itt van meló és jól lehet keresni, aki meg felköltözik az költözzön vidékre? Bp-en szeretnék maradni. Néztem a Merci gyárat is, diplomás melókhoz kell a nyelv, betanítotthoz meg valami szakma, de az is baromi messze van.
Vidéken tök durva, ismerőeim gyári melósok, vagy pl telepen vannak minimálért, kiemelnek közülük egyet, az kap nettó fél millát mint telepvezető, a többi meg ugyanolyan végzettséggel (max gimi, esetleg valami okj) minimált, azt is sokszor feketén. Nem ám kapna mondjuk 200k-t, még az is több mint dupla, nem, fél misi befigyel egy vidéki porfészekben -
lujó55
addikt
válasz
Viszlát #23320 üzenetére
eta gőzönfőtt
Csak a miénk mákos is lesz és sokkal több lesz rajta a dió is.(#23321) tbs: egy nagy frászkarikát fagyasztó! Betolom mind délután.
-
-
Algieba
őstag
válasz
Viszlát #22990 üzenetére
Eleve nem is lottózom, mert rendkívül kicsi az esélye a nyerésnek. Aztán a hiábavaló reménykedéssel hétről hétre, hogy talán most valami csurran-cseppen, vagy megütöm a főnyereményt, ártanék magamnak. Jobb a békesség, ami már így is olyan picike.
Szerintem a sok pénzzel annyit ér el az ember, hogy nagyobb tétet tehet meg a társadalmi játék során. Pl. pár év önképzés után elmehet politikusnak. 2 milliárd forint esetén már független politikusként nyugodtan lehet játszani a nagykutyák játékát.
Érdekes módja lenne a szórakozásnak.
Egyébként meg akkora sokk ekkora pénzösszeg megnyerése, hogy a legtöbb ember roncs lesz tőle, és nem jótékonykodó milliárdos.
Egyáltalán ismer itt valaki lottónyertest?
-
Mawyx
őstag
válasz
Viszlát #22894 üzenetére
Nem vettem, de válaszoltam részletesen és örültem, hogy tipikus nőnek tituláltál
(#22898) Winner_hun: néha hullámokban jön a munka, van hogy rengeteg van és nem győzöm, van hogy nincs semmi, de mást meg nem csinálhatok. Sokszor anyagra várok...
(#22904) transmission: én tapétavágó késsel estem neki, az eredményt inkább nem fényképeztem le
Pedig működhet, ha türelmesebb vagyok, több lapot átvág, egy kanna meg nem olyan bonyolult. Én kézzel szorítottam le és elcsúszott, össze kellene valami kézi satuval szorítani, nemtom milyen szorító a neve. Ha látszik rajta, hogy kézi, az nem baj, ettől sajátkezű ajándék, csak ne cakkos szélű, életlen ollóval széttrancsírozott legyen.
-
Algieba
őstag
válasz
Viszlát #22914 üzenetére
Én levittem az igényeimet a lehető legalacsonyabb szintre, aminél még nem érzem úgy, hogy végleg lecsúsztam, és jobb lenne a kötél mint a küzdés.
Alkotok, kertészkedek, gondolkozok. Aztán sokat alszom, hogy enyhítsem az idegrendszeremre nehezedő nyomást, a folyamatos stresszt.
Összeférhetetlenné váltam az emberek jelentős részével. Valójában a legtöbb emberre potenciális vetélytársként tekintek. Hiszen megfogyatkoztak a szétosztható, megszerezhető javak. Előbb-utóbb egyre többen fognak rabolni és ölni, vagy menekülni.
Én meg felkötöm magamat. Nincs test, nincs gond. -
fokukac
nagyúr
-
Mawyx
őstag
válasz
Viszlát #22886 üzenetére
Tegnap volt munka meg két ismi is írt egész nap+egy infós problémára kellett megoldást találni+gyerekek, ma meg semmi nincs, semmi, de melóban kell ülni fenntartani a látszatot, ahelyett, hogy bealudhatnék vagy benyomhatnék ilyenkor egy filmet és itt lennék kvázi ügyeletben, ha valami kell, szóljanak.
(#22887) lujó55 : már hazajöttem, dolgozni kell, csak hétvégi látogatóban voltam.
-
Mawyx
őstag
válasz
Viszlát #22857 üzenetére
Kötélből vannak az idegeid
No meg aztán tényleg szállítasz bármit, mikor mit
Más: múltkor amikor repültem, találkoztam egy szupernagyival. Sokat kellett várni és szóba elegyedtünk, először ült repülőn, ment a lányához unokanézőbe. Annyira aranyos volt a kockás szatyorjával, büszke voltam rá nagyon
Az előttem lévő külföldiekkel is szót értett activity nyelven, a csőben álltunk már és kérdezgette kellenek-e még a papírok a gépen vagy elpakolhat.
-
Mawyx
őstag
válasz
Viszlát #22853 üzenetére
Csak az a bajom vele, hogy nem én vagyok ovis, hanem dolgoznék
Elmentek végre, de jesszumpepi, ezt a kiabálást, be nem áll a szájuk, a csend rendellenes számukra, képesek brümmögni vagy bármi mást ismételgetni 1 órán át. A recepciós csaj már etette, itatta őket, addig se beszéltek annyit, gondolom már ő is kész volt tőlük rendesen
-
Mawyx
őstag
válasz
Viszlát #22838 üzenetére
He?
Pénzmozgásról jön sms, ha megjön a fizu, ha vásárolok boltban, ha pénzt veszek fel, vagy én vagy egy kártyatolvaj és egyből le tudom tiltani meg nem kell nézegetni netbankon, hogy mejött-e a fizu, nem kell jóváhagyni semmit.
Boltban kártya betol, pin beüt, boltos örül, én meg kevésbé, mert megszabadultam egy csomó pénztől
Látom már írták, olvasgatok vissza, csak közben meló. -
kételkedem
addikt
válasz
Viszlát #22838 üzenetére
Kártyás fizetéskor a számlavezető bank küld egy sms-t.
Mawyx akármilyen kártya. Vásárlás: 1015 HUF. Idő: 2012. 04. 02. 08. 08 Hely Pápa kisbolt. Új egyenleg: 250001 HUF
Arra nagyon jó, hogy az sms-en látod, hogy tényleg annyit húztak le, amennyi jár és nem veled fizettetik ki mondjuk az előtted tankoló számláját is!
-
degu
senior tag
válasz
Viszlát #22117 üzenetére
Hat szerintem is egy mocskos sakal,aki kihasznalja,es megprobalja penzre valtani mas szorult helyzetet...de hat a mai vilagban ezek vannak egyre tobben.
/Egyebkent en sem fogadtam el soha a segitsegert penzt,meg akkor sem,amikor kulfoldon,turistakent,egy francia csoka kocsijat inditottam el,es mindenaron fizetni akart erte-pedig minden filler jol jott volna.../ -
Mawyx
őstag
válasz
Viszlát #21746 üzenetére
Szabadságot min 2 héttel előtte kell kérvényezni, marad az elaludtam verzió. De ha lesz pár interjúm nem lehet mindig eljátszani valamit, de vállalnom kell ha szeretnék új helyet.
Egyébként 1 napos betegségre is a színes táppénzes papír kell?Félig más: a fizu miatt még azért nem nyafogtam, mert késve utalták, így pont nem tudom csökkent-e és mennyivel, mert fizetési papírt nem adtak. Jövő héten talán kiderül.
-
Dany007
veterán
válasz
Viszlát #21506 üzenetére
Ó pontosan tudom mire gondolsz. Nemrég jöttünk meg az Aldiból.
Szinte minden terméknek német neve van, német leírással és így tovább. Akartam zacskós levest venni, de fogalmam se volt melyik milyen (a kép alapján nem tudtam eldönteni). Ahhoz meg már nem volt kedvem, hogy mindegyiknek a hátulját végigbogarásszam hátha ragasztottak rá egy cetlit magyarul.Viszont vettünk valamilyen fagyasztott csokoládéval töltött gombócot. Na, abból is volt 4 féle. Egyedül a csokit ismertem fel. Minden felirat németül volt, az árcédulán se volt kiírva, hogy milyen fajták vannak. Fogalmam se volt milyen a többi.
Azért ez nem kicsit bosszantó. (kell nekem oda menni vásárolni...?)off.: igen a gazdaságpolitikában is benne van a politika szó, plusz én említettem az "állam" szót a törölt hsz-emben. Én hibám.
-
Dany007
veterán
válasz
Viszlát #21504 üzenetére
Így van, Palota Vp között meglepően jól sikerült az az út. Kis "hiba" az egészben, hogy a szomszédos falvak becsatlakozásánál kint a 70-es tábla. De persze mindez érthető. De ott tényleg jól lehet menni. Még "fényzáró" fal is van bizonyos szakaszon. Így este sem olyan kimerítő arra vezetni.
Valamit hallottam én is, hogy M8-ast akarnak csinálni a 8-asból. Hát mit ne mondjak. A fűzfői elágazó rendes kiépítésére is megannyi balesetet kellett kivárni. =/
A másikkal kapcsolatban meglepő. De amint látom politikai témának lett minősítve. Szóval nem folytatom. De pontosan ez az, amiért nem értem azt a bizonyos helyzetet. Ott kint lehet olcsóbban árulni a terméket sokszoros minimálbér mellett. Itthon meg "belepusztulnak" a cégek is, meg a vásárlók is a magas árakba.
-
Dany007
veterán
válasz
Viszlát #21492 üzenetére
Mentél a 8-ason manapság Veszprém és Palota között?
Na én múlt héten csütörtökön mentem Fehérvárra. 8-ason a külső sáv - gondolom a kamionosok miatt - katasztrófa. Hepe-hupás, agyonfoltozott. Úgy dobálta az autót, hogy lassítanom kellett mert megijedtemItt a városban lévő utakkal se vagyok kibékülve. Bár keleti tapasztalatom nincs sok, de ha máshol a helyzet ennél még rosszabb, akkor azt el se tudom képzelni hogy lehet ott közlekedni.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Viszlát #21488 üzenetére
Persze, mindenhol vannak necces utak. Még a hírhedt híres Német autópályákon is vannak hibák néha.
Csak az a nem mindegy, hogy:
-Mennyi idő alatt csinálják meg.
-Összességében az országban milyen rosszak az utak.Amit Te mondasz Spanyolba az lehet csak az ország úthálózatának a 10% ami rossz, de nálunk neccesebb a helyzet. Voltatok már Békés megyében? Néhol olyan utak vannak, hogy veséd leugrik. Néha már a földút jobban járható mint az út. Kaszaper benne volt párszor a TV-be, hogy mennyire kátyús az Orosháza felé vezető útszakaszunk, muskátlit ültettek meg stb... gyalázat na mindegy.
-
Tim82
félisten
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Viszlát #21180 üzenetére
Nein.Oder ein bischen aber das ist nicht sehr gut oder nicht viel für machen grose karrier.
War ich klar?Ej de jo lenne ha a hotel nem 3 km-re lenne a szupermarkettol,ha a supermarket meg nyitva lenne es a japan fonok ablaka nem a parkolora nezne.Igy hiaba van nalam a kulcs,es hiaba tojom le hogy ittam egy sort,nem tudok elmenni bevasarolni meg egy kis szloven sort,sem nemi kis edesseget vagy ragnivalot igy vacsora utanra.
Mondjuk a sult tintahal eloetelnek,meg a lo-steak...azaz ló-szték foetelnek ruccola salataval es parmezannal eleg jo volt.Ra egy uveg Lasko...isteni.Viszont ott nem ettem desszertet,a fonok nem szeret sokaig enni,de legalabb kifizeti a kajankat.Most viszont hianyzik nemi edesseg.A varos folott vagyunk,isteni kilatassal egy remek helyen,van muholdas tv nezhetetlen musorokkal meg wifi es en a desszert miatt picsogok.
Na udv mindenkinek Skofja Loka-bol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest