- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Stylewars_kp #21515 üzenetére
jó neked, hogy így ráérsz
biztosan mindig elmész a pékhez, a tejboltba, a henteshez húsért és szalámiért, a piacra zöldségért, a kocsmába sörért, stb
-
neduddki
nagyúr
válasz
HI!
soproni esmerosom fojjamtosan lajtantulrul hozza a mosopot/oblitot mert aszongya sokkal jobb minosegu/tovabbi erzi az oblito illatat: /mondtam nek ihozzason mar nekm is kivancsi vagyok/
udv
neduddki
-
Dany007
veterán
válasz
Én is szívesen tenném ezt, de nincs időm száz felé menni
Amúgy olvastam én is cikket - mást - amiben a külföldi termékek sokkal jobb minőségűek voltak mint ugyan az itthon vásárolva. Azért ez bicskanyitogató. Ja és ugyan az itthon drágább is volt! -
Viszlát
addikt
válasz
Stylewars_kp #21490 üzenetére
Persze, minden országban vannak régiók, ahol különösen elhanyagoltak az utak. Veszprém megyében élek, a mi környékünkön például nem jellemző az ennyire elhanyagolt út, főleg nem a sűrű forgalmú utak, ahol ha hiba is van, viszonylag hamar kijavítják.
Félre ne értsen senki, nem azt akartam kihozni a dologból, hogy minden rendben van MO-n, egyáltalán nem. De egy-két kiemelkedő országtól eltekintve, egyáltalán nem rosszabb a helyzet itt sem.
-
válasz
Stylewars_kp #21480 üzenetére
Én hetente egy fél órát, ennyire redukáltam, pedig anno tinédzser koromban egyhuzamban volt hogy 6-7 óra megvolt, huh, sőt Age of Empires 2-ben még több is...
-
válasz
Stylewars_kp #21475 üzenetére
Nagy hiba volt. Én szeretem ezt a gépet, az első laptop, mely közel tudott hozzám kerülni, nagyon minőségi, és elég erős számomra (90% net, zene, film, 10% Dirt3).
-
válasz
Stylewars_kp #21473 üzenetére
Adatlapon ott van, egy raktáron rekedt modell volt, úgy jutottam hozzá, pár hete vettem, ilyesmi, csak a CPU más.
-
Tim82
félisten
válasz
Stylewars_kp #21468 üzenetére
Magyar billentyűzetes HP Elitebook 8440p-ről, ha jól rémlik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest