- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
Azert mert nincsnenek olyan hangok a nyelvukben. Probalj meg japanul kiejteni a hangokat, nemfog menni, legalabbis nem azt fogod mondani amit szeretnel
Itt van kulon hangkepzesi orajuk a nyelvsulikbanAz angolok peldaul nem tudjak kiejteni a c betut (pl: cili-t peldaul tilinek ejtik)
-
-
BlacKSouL
addikt
Hát most a légvezetékekben is futkosnak a sok elektronok, azok is több méter magasan vannak, mégis gátlástalanul elviszik.
- Há Gazsi, há' honnét van ez az Ifányi derót.
- Jáj, há csak innet a határbó, itt a Záhony-Letenye vasösvényen tanátam. Összeszedtem me' nem szeretem ha szanaszíjjel hagggyák a szemetet. -
lujó55
addikt
igen, jól leírtad amit én is gondoltam.
régen a merci volt a ciki autó, mert minden cigány azzal járt. most a bömös a ciki autó, mert rohadt drága és tisztességes munkából élő ember nem veszi meg, mert mindig van fontosabb helye a pénznek. csak kurvákat futtató, kábszernepper és behajtó kigyúrt iskolázatlan kopasz állatok. tőlük, miért nem kérnek vagyonosodási vizsgálatot? nincs bejelentett lakcím? sebaj! utcán leállni, a kocsit addig nem kapja vissza amíg az adópapírjaival és jövedelemigazolással szépen be nem masíroz a hivatalba. -
BlacKSouL
addikt
a bársonyból én a simát vagy a babdarabost szoktam néha. Ez most Lidl-es J.D.Gross. Abból van 35-81% között, de csak a 46 fölöttiek étek.
Korábban én is csak tejcsokit ettem. De egy ideje ínyenckedek. Mióta visszafogtam magam és edzegetek, fogyogatok, odafigyelek kajára. Ebből elég fél kocka is, régen egy tábla simán beugrott. Régen fehéret is szerettem, de abból pont a kakaó hiányzik ami a legegészségesebb része -
kételkedem
addikt
visszajött?
Stohl András bűnös. Két év négy hónap börtönbüntetést kapott, plusz a perköltség megfizetése. Ezen felül három évre eltiltották a közügyektől, öt évre a járművezetéstől is.
Bár ez még csak elsőfokú ítélet, de ha másodfokon ezt hagyják helyben, az elég vastag lesz! Császár Előd annak idején másfél év fogházat kapott 3 évre felfüggesztve.
-
-
-
BlacKSouL
addikt
Mondj egy gyümölcsöt.
Ha erre nem azt mondod hogy alma..
Illetve a 'mi a kedvenc piád?' kérdésre nem 'skót whiskey' -vel válaszolsz (minden ami Mc vagy Mac).
És a milyen telefonod van kérdésre nem ájfón a válaszod,
Nos ebben az esetben nem vagy eléggé geektrendi. Csak egy szürke kisegér aki beállt a tömegbe.
Ergo ha olyan böngészőt használsz, amit legalább rajtad kívül még vagy 100 millióan, akkor inkább lehúzhatod magad.No kedves vénmyoldman, így jó lesz a flém?
szamárcsacsi! baltaúr!, gepárduc! hol vagytok??
viszont holnap b@sz0tt jó idő lesz napsütéssel úgyhogy minden más le van 5z4rv4
-
pohár
félisten
-
-
-
-
-
Majdnem, csak ez keményebb, ott csak végstádiumban lévő betegeket ölt meg a néni. Itt pedig szegény 60 éves nénikét letolták a sebészetről, mire leértek vele a kardiológiára, már az EKG-re rárakták és nem volt pulzusa. Én már akkor értem oda mikor a doki élesztette újjá, de az a barom telenyomta levegővel a gyomrát (nesze neked e.ü.) és a hányadékát nyelve vissza és csorgatta a padlóra. Ahogy elmondták, elvileg a Rubennel még fújták bele a levegőt, de csak a gyomortataralom szörcsögött benne, inkább azt tolták a beteg tüdejébe (hagy szívja), végül vénát szúrtak és 3* adtak Atropin dózist, azután 3* találtak a géppel mérhető pulzust, de gondolom ahogy a hányadék benne volt, attól szépen megfulladt. Egy kib@szott leszívó volt ott, azzal próbáltuk szívni a kolleginával, de nem működött, egy Ruben szét is esett, végül lett egy normális szívó, amivel le lehetett valamennyit szívni, azután ahogy az orvos kezei közül ki lehetett könyörögni, gyorsan fel is pateroltuk sürgősbe, ott gépre kötve megmaradt. Bár állapota addig se volt 100-as, tehát nem fog már sokáig élni, csak hát leginkább az idegesít hogy miért nem vitték rögtön a sürgősbe ha gondolják hogy szakrendelőbe nem lesz hozzá elég cucc.
-
hagyományos módszer alatt azt, hogy ugyanúgy elérzéstelenítik, és leveszi a köröm felét, csak nem porlasztják el a körömágyat lézerrel, így ugyanolyan vastagságban nő ki. ellenben ezzel a technikával elérzéstelenítik, levesznek 2-4 mm-t a köröm széléből, majd elvékonyítják a körömágyat.
[link] két körömszélet csináltak itt, és egyet ma itt [link]. Így utólag az előzőt ajánlanám, de kellett a változatosság -
lujó55
addikt
ha meg nincs vasrúd, akkor kirugod a közlekedési táblát és azzal adod nekik!
csak nehogy téged kaszlizzanak be rasszista felindulásból elkövetett erőszakért!
a lopós indiaiak jobban tudják a jogaikat, mint a Magyar Gyuri bácsi.Jó hír: vendégek elmentek, nem sok alkohol fogyott, mert "gyógyszert szednek megfázásra". Éljen a fagyos szeles, taknyos időjárás! De ha elkiáltom magam március elsején, akkor legyen tavasz de izibe!
-
ToBeY
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Filmvilág
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- HomeAssistant-hez ideális: Beelink N3450 PC, 6 / 128 GB, Foxpost az árban
- i7-13700 / Z790 / 16 GB DDR4 / 256 GB SSD / 4 TB HDD / RM750X félkonfig
- Dobozos Új gamer MSI Katana 15 /i7-12650H/16GB/1TB SSD/RTX 4070 8GB GB/144Hz/Gari
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest