- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló #37317 üzenetére
Exnek vettem onnan alapjárati motort a fókszvágenjébe, itthon a bontott volt legolcsóbb helyen 65ezer magyar pénz, ottan meg 22 EUR. Igaz, rájött még 12 EUR postaköltség, de nagyon nem érdekelt.
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #37315 üzenetére
Én ebay-en nézném, ha a közelben nincs bontó. Illetve én egyáltalán nem nézném, mert nekem egy lengéscsillapítót is el tudnának adni válótként, amennyire értek hozzá...
A szállítás nyilván kérdés, de az eladók nagy részének van EU-n belüli ajánlata. Mivel persze a költség általában súlyfüggő, olcsó nem lesz, de itt legalább van miből válogatni.
p
-
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló #37315 üzenetére
Német eBay.
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #37274 üzenetére
Hát, ha ebből nem lesz újabb turistahullám (lásd még romkocsmák), akkor semmiből.
Ja, ki is találtam az új szlogent, használhatja, aki akarja: minden kátyúra egy kocsmát!
p
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #37274 üzenetére
Obzmeg. Csak nem a nyo'cba' van?
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #37252 üzenetére
jó 1x ittam vmi édes fehérbort, aminek az lett a vége, hogy szinkornba hányt az egész szoba (nem azért mert szar volt, hanem mert a mérték a vödör volt
), azt az 1 kivételt tudom, de ha jól vágom a szakik szerint olyan, hogy édes bor nem is létezik
a többinek meg mind ugyanolyan ízét érzem
most hogy bobsys mondja, télleg még a cidert is megiszom, de van ami abból se adja, pl a strongbow vagymi.
szal asszem az a veszély, hogy alkesz leszek nem nagyon fenyeget
Blacksoul: de ott igazából nem a piáért fizettél
-
Viszlát
addikt
válasz
Örök harag.
Nem túl rég nyitottam ki egy 2000-es évjáratú 6 puttonyos aszút. Nekem az a nem hiszem el, hogy van ilyen íz a világon kategória volt, persze tudatosan, van még belőle pár üveg...
Szerk: a félreértések elkerülése végett muszáj kijelentenem, hogy egyáltalán nem értek a borokhoz.
-
válasz
nekem ami nagyon bejött az olcsóbb kategóriából, az a vince magazinban ajánlott szent istván korona picészet cabernet sauvignon rozéja, és valami 800 pénz körül kapható, próbáld ki ha látsz ilyet.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FehérHolló #37219 üzenetére
Talán a javítsuk a prohardvert topicban.
Engem nem zavar adblock nélkül sem, nem futok bele most semmibe, de ha belefutnék, vagy fogná a gépem, nálam is felkerülne. Így szól az üzlet. Ha jó a szolgáltatás, hajlandó vagyok elviselni a reklámokat, amíg nem zavarnak.
(amúgy mindenhol máshol természetesen fut az adblock, az indexet meg sem ismerem nélküle)
-
válasz
FehérHolló #37198 üzenetére
akkor miről?
meg persze az is kérdés, hogy melyik erőműről van szó.
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #37195 üzenetére
szummára vonatkozó állítást tettem, lévén a gdp-ről volt szó
-
válasz
FehérHolló #37195 üzenetére
ezen nem kell túl sokat győzködni senkit sem szerintem, mert így van, legalábbis rendszerszinten. persze ha nem életbevágó, akkor kazánokat nem szokás csak úgy leállítani, így felétek nyilván mennek ezek hétvégén is, bár valószínűleg még valamilyen stabil részterhelésen.
szerk: a nagyon drága eszközöket (bár ez relatív) pedig nem akkor szokás üzemeltetni, amikor a béka segge alatt van a villany ára.
-
válasz
FehérHolló #37153 üzenetére
miért ne?
vezető beosztásban is dolgoznak magyarok ezen a helyen.
de lehet, hogy nem pont 3 év tapasztalattal, hanem 4-gyel, vagy 5-tel, de abban nincs kihívás, hogy egy mekis állást tűzzek ki célul külföldön, vagy ugyan ezt a pozíciót mint itt.
a következő 3 évet ennek rendelem alá, hogy egy ilyet megcsípjek, aztán ha nem jön össze, vagy csak 5 év múlva, a világ akkor sem dől össze
tbs: köszi, én is ezt kívánom
-
válasz
FehérHolló #37121 üzenetére
mondjuk egy 2800k-s nettó fizu esetén igen, de nem ilyen állásokat nézegetek. amiket én kinéztem magamnak munkát, ott a fizu olyan 5k+ nettótól kezdődik.
tudom a szükséges követelményeket, kompetenciákat, meg azt is, hogy van 3-4 évem ezek közül megszerezni ami hiányzik, innen már csak rajtam múlik, hogy sikerül-e
Montoya:
azért madrid árszínvonala erősen alatta van a párizsinak, minden tekintetben. -
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #37109 üzenetére
Én nem bebaszva-betépve voltam, hanem munkából mentem, és kocsival.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #37109 üzenetére
Gügyögő holló.
-
válasz
FehérHolló #37091 üzenetére
Persze, en csaladostol vagyok. Nalunk se mosogep, se huto, se lampatestek nem voltak. Illetve egy rozzant hutot (meg egy tuzhelyet) itt hagytak ingyen.
Mi is agybol vettunk most egy rendeset, csak jopar het, amig megerkezik. De legalabb gyonyoru.
-
válasz
FehérHolló #37085 üzenetére
3600 euro kauciot fizettem masfel honapja a lakasert, ahol lakom. Csak hogy ne erezd szarul magad.
Ez meg oke is, mert ez a kaucio. De az ugynok dija (most figyelj) 2975 euro volt. Es azt nem kapod vissza. A lakasok 90%-a ugynokokon keresztul megy, szoval megvarhatod, hogy talalj lakast enelkul, csak ha epp mas kulfoldi orszagbol koltozol at (mint mi), akkor erre nincs lehetoseged. Ja, butorozatlan. Ja, es nem egy palota, hanem egy nappali+2 haloszobas lakas, mikrokerttel. Szoval Becs az egy olcso hely.
Johir viszont: sikerult 26 euroert alig hasznalt kanapet vennem az ebayen, az uj kedvenc lakberendezo-cegemtol (Kare Design). Mar csak el kene hozni valahogy.
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #37085 üzenetére
Az egy teljesen normális ár európai nagyvárosban. Ha van türelmed, kitartásod, meg gyomrod a sok elutasításhoz, akkor a províziót megspórolhatod, ha magadnak keresel lakást, és nem ügynökségen keresztül, de készülj fel rá, hogy eltart egy darabig. Ha sürgős, akkor az ügynökségeknél ott vannak a konkrét címek, de mind a közvetítői jutalék, mind a kaució minimum 2-3 havi bérleti díjat tesz ki. Bútorozatlan lakás esetében egyébként go ikea, az itt kint nyugaton átszámítva is olcsóbb, mint Mo-n, és ingyen adnak utánfutót, vagy szállítanak ki, bizonyos értékhatár felett, ami meg nem sürgős, azt meg fillérekért össze lehet vadászni ebay-en, quoka-n, vagy egyéb helyi illetőségű használtcikkes apróhirdetési portálon.
p
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FehérHolló #37081 üzenetére
van gyanúm, hogy itt lesz valami az ajánlottan feladott, és másodszori kísérletre sem átvett levelek kézbesítési vélelmével, de nem merek beleszólni, mert nem értek hozzá
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FehérHolló #37079 üzenetére
Nem. Ők csinálják. Adtál le nyilatkozatot, hogy szeretnéd, hogy megcsinálják?
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #37063 üzenetére
Én is megkérdeztem tőle, amikor beszéltem vele. Most lenne lehetősége másik állást találni, januárban - ameddig szólna a hosszabbítás - nem biztos.
Köszi mindkettőtöknek.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #37014 üzenetére
1 értékeléses eladó ilyen aukciójáról nem is hiszem el, hogy nem jól kitalált marketing, de szórakoztató. (Nem véletlenül érhető el a Vatera főoldaláról is szerintem.)
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #36984 üzenetére
azért a 6perc / 5.4km bringázást városban megnézném
-
Lortech
addikt
válasz
FehérHolló #36992 üzenetére
dupe
-
Lortech
addikt
válasz
Maszkon én is gondolkodtam, aztán rá kellett jönnöm, hogy a megfelelő választás egy por és füstszűrős, kis légzési ellenállású munkavédő maszk lenne. Többe került volna, mint a bicajom.
Én is erre jutottam. Meg cserélgetni benne néhány hetente a szűrőket. Érzékeny a tüdőm erre az asztmám miatt, ezért lemondtam róla, aztán teljesen megoldódott a kérdés, mikor lenyúlták a bicót. Helyette araszolok a dugókban autóval. Kb két hete olyan forgalom van a szokásos útvonalamon, hogy már nem tudok milyen útvonalat kitalálni. Amikor a környéken mindenhol áll a sor reggelente, még a kis egyirányú utcákban is sokszor.. Kitolódott a csúcs is. Mostanában inkább 11 után indulok melóba emiatt, de néha még akkor is dugókba botlok. Ki a franc van ilyenkor az utakon tömegesen? Nem mind fehér furgon, futár stb, emberek egyedül az autójukban. Gondolom nem mindenkinek ennyire szabad a munkaideje. Túl olcsó a benzin.
-
fokukac
nagyúr
válasz
45-ös átlag?
gondolom, ők azok, akik még csak nem is lassítanak a piros lámpánál.
imádom a bicikliseket, mondtam már?Ui. és azt meséltem már, hogy a Hungárián láttam egy hajtáspajtást, aki egy teherautóval huzatta magát a belső sávban...?
-
válasz
egészen pontosan 15,8 km a google maps szerint, am jó esetben tényleg fél óra (nem vagyok olyan jó kondiban szerintem
) ha jobban sietek, akkor azért leizzadok, szóval a zuhanyzás ideje is rájön, plusz hordozhatom magammal a farmert/szövetnadrágot, inget/zakót táskában, ahol jól összegyűrődik. ezekben nyilván bicajozni nem a legkényelmesebb. azt nem is tudom hirtelen, hogy bicikliút meddig van, itt a szentendrei közepén már nincsen szerintem. szóval időben nem vagyok beljebb plusz egészségesebbnek sem egészséges a rakparti meg szentendrei dugó mellett bringával rongyolni
-
Lortech
addikt
válasz
Nem akarnék nagyon kötözködni a példáddal, de BP-n ~50-es átlaggal igen nehézkes volna közlekedni, hacsak nem a ház előtt van a kerékpárút (btw 30 a sebességlimit) és az úticélig vezet, megszakítás nélkül, ami - sajnos - nem a realitás.
15km városi viszonylatban körülbelül 3/4 óra óra reálisan, átlagember számára erős tempóban, kreszt nagyjából betartva. Ezután zuhanyzó, váltásruha alap irodai melóhelyen, ja igen, ezt írtad is. Csináltam ezt egy évig országútival, míg valakinek meg nem tetszett a bringám.Az én példám: Kosztolányi, Bartók Béla, rakparton osztott gyalogos / kerékpárút, Margit híd után kerékpárút, Szépvölgyi út, végül Montevideo utca. 25 perc alá nem nagyon tudtam vinni az időt, pedig raktam neki, ahol lehetett 40+ ; egy-két profin kívül nem is előztek. A tüdőmnek pedig nem tett jót, olyasmi szinten mintha dohányoztam volna. Próbálkoztam maszkokkal is, de kényelmetlen minden szempontból.
-
Tim82
félisten
válasz
Csatlakozom, 15 km az smafu.
-
válasz
FehérHolló #36980 üzenetére
nincsen bicajom, de ha lenne sem hiszem, hogy reggelente 15 km-t tekernék vele, meg vissza du.
az meg, hogy jó üzlet-e, az egyéni preferencia kérdése
valakinek biztosan nem, nekem személy szerint megéri. tök jól jön a szabad hétköznap, amikor intézheted a dolgaid, meg persze az extra pénz sem olyan rossz. plusz itt akartam dolgozni, mert innen arra léphetek tovább, amerre valójában szeretnék. ezért nekem nem nagy ár, hogy 1-2 évig másfél havonta beáldozok egy hétvégét.
-
válasz
FehérHolló #36977 üzenetére
persze
most hétvégén meló van, cserébe kapok két szabad hétfőt. meg a június első hétvégén is. mondjuk nincs bajom vele, elvagyok, ilyenkor egészen nyugi van az irodában. csak így vasárnap a tömegközlekedés elég kellemetlen.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #36945 üzenetére
Az én mondatom helyes nyelvtanilag, még ha elsőre nem is tűnik annak (az "az" szerepe a kihangsúlyozás), a tied nem.
Vagy inkább úgy kellene fogalmaznom, hogy a nyelvészek már elfogadják az ilyen mondatszerkezeteket.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #36941 üzenetére
Definition Nazi, az vagy.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #36939 üzenetére
Legyen igazad,
gondolom, ettől vagy boldog.Ehh, ez úgy hangzik, mintha nem lenne nekem tökmindegy, melyik sorszám van mögötte.
Pedig tök lényegtelen.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #36927 üzenetére
ammikor én voltam 2 dollár volt a Corona sör.
A szállásunk 25 dollár volt éjszakánknt
a legolcsóbb hely volt egész AmerikábanAz egész arra ment ki, hogy gyere oda, érezd jól magad, és játssz...
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #36914 üzenetére
ja, és olyan 4-5-6 ezer Ft egy burger, meg 1200 egy sör, 2000 ft egy desszert, úgy elég könnyen összejön.
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #36659 üzenetére
-
válasz
FehérHolló #36685 üzenetére
én is ezt mondom. csak míg az azonos életszínvonalhoz itthon kell az a 3-5 év gyakorlat, odakint már pályakezdőként is elérheted.
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #36685 üzenetére
főleg ahol zsebbe fizetnek
-
válasz
FehérHolló #36683 üzenetére
mijaza szülőtartás?
hp: köszi
Montoya: csak az a különbség, hogy az említett fizut, amiből nem él jobban, mint itthon 5-600k-ból azt most kapja, nem pedig az említett összeghez szükséges 4-5 év tapasztalattal a háta mögött
-
Dylen
senior tag
válasz
FehérHolló #36673 üzenetére
na ne, morganes?
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #36661 üzenetére
Azert annyira nem eszement sok, brutto 2000-et itthon is lehet keresni. Persze nem juniorkent, hanem 4-5 ev tapasztalattal. Es rohadt nagy elony, hogy nem kell tudni hozza nemetul, ami egy igencsak undorito nyelv.
-
kételkedem
addikt
válasz
légy kemény, ne írd alá!
(gratula!) -
válasz
FehérHolló #36661 üzenetére
köszönöm
-
válasz
grat
olyan amire számítottál, pénz rendben? ha nem tartod túl tolakodónak, egy összeg jöhet priviben, ha igen, akkor sorry
-
ladybug
őstag
válasz
FehérHolló #36632 üzenetére
Ott nagy erdők vannak, rendszeresen vonulnak csordában időnként. Vagy falka?
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #36587 üzenetére
A ló meghalt, a madarak kirepültek.
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #36573 üzenetére
devan
hdsentinel azonnal megmondta, hogy baj van, server event log is, de a seagate sajat tooljanak vegig kell futnia (5 perc alatt talalt 26 hibat), lesz egy jopar ora -
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #36569 üzenetére
pedig a majsztró is a mastercardé, ha jól tudom...
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #36566 üzenetére
és mást elfogadtak ott?
vagy kártyaolvasó se volt..? -
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #36562 üzenetére
Szerintem hotmindegy, hogy rakod fel. Igy is - ugy is csunyan fog fustolni, ha keresztbe kotod.
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #36556 üzenetére
Hol van, a nyulon tul?
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #36469 üzenetére
Na de ne felejtsd el, hogy Terike is iszogatott.
-
válasz
FehérHolló #36459 üzenetére
ezt honnan, hogyan?
egy párszor már utaztam velük, senki nem kérdezte milyen nemzetiségű vagyok
-
Tim82
félisten
válasz
Mármint úgy érted, hogy annak, aki megfizeti. Akár nekem is, már ha hajlandó lennék érte annyit fizetni. (Merthogy rohadtul nincsen ám ott semmilyen kitétel az utasok nemzetiségére vonatkozóan.
)
bandus: ujjából, nyilvánvalóan!
bobsys: két személyre 4790 Ft a lakóhelyemtől. (Anno a WizzAir transzfere több mint egy ezressel volt olcsóbb, de szerintem taxival is pár száz forinttal kevesebb a díj.)
-
fokukac
nagyúr
válasz
azért mosakodj az interjú előtt..! :-)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #36428 üzenetére
Nyilván nem, de sajna ez relatíve sok pénz a "semmire". Persze, akkor meg ne menjek gyorsan, de pont nem vagyok az a csakazértis gyorshajtó. Ezért görcsölök csak.
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #36408 üzenetére
Azért 3 órát ritkán pofázok. Meg van céges telóm, és soha nem sikerült még elérnem, hogy valaki szóljon a számláért.
Mondjuk az tény, hogy EU-n kívül hasznos lehet (Pl. Horvátország, ugye!), mert 2-es roaming zóna, és az azért húzós árban.
Mindenesetre nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak vele, pedig többet is használtam már két autós nyaraláson és autós konvojban is (klubtalálkozó).
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #36361 üzenetére
Én se laktam jól tőle, tény.
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #36296 üzenetére
Ennel joval komplikaltabb volt, csak ez okozta.
Meglehetett volna amugy hamarabb is az ok, de ekkora hulyesegre senkitol nem szamitottam.
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #36294 üzenetére
Ugy hijjak: grep.
Tortenes: config fileban vannak sorok, amikbol nekem az utolso szo kellett. Majd ezt kerestem egy masik fileban, scripttel. Es sajnos az igy file vegerol levagott "valami\r", az bizony greppel nem talahato mashol, hiaba van benne abban a masik fileban a "valami".
Illetve, a dolog pikanteriaja, hogy ez a "valami" egy domain, es feloldani sem tudja a rendszer a "valami\r"-t. Tehat a kijelentesed kisse eros.
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #36239 üzenetére
mert a nem lejártnál nem szokott ott maradni?
-
Szólista
senior tag
válasz
FehérHolló #36206 üzenetére
Nekem csak állandó lakcimem van így nem volt probléma.Szerintem hivd fel azt a munkaügyi központot ahova az ideiglenes lakcimed szerint tartozol.Ők megtudják mondani,hogy ilyen esetben mi az igazság.
Ha nincs ideiglenes lakcimed akkor gáz van. -
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #36158 üzenetére
A munkaviszonyod megszunesetol szamolva meg 45 napig meg tb-vedett vagy, nem kell fizetned.
-
Szólista
senior tag
válasz
FehérHolló #36168 üzenetére
Az állandó lakóhely szerinti illetékes központba kell menni.Itt bp-en akik először mennek regisztrálni azoknak csütörtök kell menni,az az ő napjuk.munkaügyi központ
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #36158 üzenetére
a teljes paksamétát vidd, amit kapsz az előző munkahelyeden.
Amúgy a tb-kiskönyv kell nekik, meg a felmondólevél. Készülj arra, hogy egy napodat elcseszik a sorbaállással, meg ilyen tömeges tájékoztatóval és nyilvántartásba vételi papírok kitöltögetésével.A TB-det ők fizetik, meg valamennyi munkanélküli járadékot is kapsz (asszem a minimálbért), de arra készülj, hogy ebben a csodálatos országban ebből is adózni kell később.
Érted, fizeted a járulékokat meg az adókat, aztán amikor tényleg rászorulnál, kapsz pár hónapig valami kis apanázst, aztán még levonják a ~35%-át.
nekem a felét vonták anno -
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
FehérHolló #36135 üzenetére
Annyit visszatükrözhetsz neki, hogy sokszor azt érzékeled, mintha megoldáshoz segítséget keresne, és nem tudod eldönteni, hogy ezt most valaki konkrét embertől várja, vagy csak amíg beszél a helyzetéről, addig magában dolgozik így a megoldáson. Talán ez a legdiplomatikusabb visszajelzés erre.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
FehérHolló #36111 üzenetére
Ez sok helyen eredménytelen. SŐT még ha a vezetőjüknek borogatod a makkjára is az asztalt akkor is csak megy aBS (mert hülyének néznek) hogy ez nehéz, nem lehet, az nem úgy megy hogy.
Aztán amikor már az igazgatónak panaszkodsz akkor hirtelen óó hát ez pofon egyszerű, miért nem mondtátok!
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #36111 üzenetére
Neheziti a helyzetet, hogy outsourceolt a HPnek, tehat nem trivialis, hogy hol kell borogatni...
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #36108 üzenetére
nem is tudom mikor ittam utoljára
annyira nem elterjedt itt, otthon meg szinte minden boltban kapni.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
FehérHolló #36071 üzenetére
én úgy tudom h abból is él.
tildy: ezt olvastam kb úgy hobbitból mint én hobbitból webfejlesztő.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Ő halálosan komoly pszichomókus
Montoya: ő hobbiból inkább harcművész, pl. két szamurájkardja van, én inkább nem szólnék be neki
-
tildy
nagyúr
válasz
Kb ugy hobbibol, mint en hobbibol webfejleszto
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #36069 üzenetére
Volt régen valamelyik topicban egy Orsi nevű csajszi, aki az volt, de igen sok éve...
Meg is van: Ő az -
ladybug
őstag
válasz
FehérHolló #36035 üzenetére
A német már csak ilyen. Szinte minden időpont, ahol eddig voltunk, percre pontosan kezdődött és akkor volt vége, amikorra ígérték.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #36035 üzenetére
tüchtig
ui. tudsz németül, vagy angol az interjú?
-
Lortech
addikt
válasz
FehérHolló #36004 üzenetére
Egyetértek.
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #35826 üzenetére
Ezek szerint elfersz benne... Jo neked. En sajnos el kellett, hogy felejtsem...
-
EQMontoya
veterán
válasz
Nekem már régóta kialakult vele a viszony, de egyelőre plátói... 5 guriga egy normális. Ha veszek egy 5 millás roadstert a Lexus mellé úgy, hogy nincs lakásom, érzésem szerint agyonvernek és kitagadnak, így ez egy darabig nem fenyeget.
-
válasz
nekem már régóta
de egy darabig még nem kell saját autó, legalábbis amíg megvan az asszonyé
@: válts válts válts
de tényleg. vagy legalábbis én nem tudnék ennyit, ennyi ideig panaszkodni, anélkül, hogy ne törekedjek a változásra. egyszer kell csak meglépni.
más: összeírtuk tegnap a bevásárlólistát, az asszony meg elment vásárolni. segítettem felhozni a cuccokat a kocsiból és ezeket vettük: sör, cider, gabonapehely, ízesített víz, popcorn, chips, tej, bagett, felvágott, energiaital. annyi felesleges cucc, hogy hihetetlen
le kéne szokni erről.
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #35788 üzenetére
tök mindegy, ár/érték arányban jó.
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #35784 üzenetére
egyáltalán nem biztos, hogy a cég adja az utalványt és nem az ikea
ha van 1 kis eszük leglaábbis
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #35685 üzenetére
Erős érdeke, de alapvetően semmi köze hozzá. Elvállalt x munkát y összegért, ennyi. Hogy más ugyanazt vagy hasonló munkát mennyiért végez, az nem igazán tartozik rá szerintem.
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #35638 üzenetére
Na jó, jövő hét Stuttgart.
A volt cégemmel kötöttem megbízási szerződést, de az új munkaadómat képviselem ott. wth...Greed is good, said Gordon Gekko, júnó, pekidzs
-
válasz
FehérHolló #35638 üzenetére
akkor ne sokat hezitálj
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #35585 üzenetére
A lengyel lányzó meg ejtve van? Alig bírom követni.
-
válasz
FehérHolló #35578 üzenetére
én mondottam, bár az ételt még nem kóstoltam egyik helyen sem
de örülök!
és hogyan sikerült a randi második fele? megérte öcsédet színházba zavarni
-
válasz
FehérHolló #35537 üzenetére
-
concret_hp
addikt
válasz
sztem az, bár kéréds a második felére mi a terv
-
fokukac
nagyúr
válasz
ISten királyok vagytok
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #35407 üzenetére
kitartás!
ennél jobb lesz.
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #35379 üzenetére
Hazamegyek jovo heten aztan kirakom az egyik live camet a plasmara
-
7
addikt
válasz
FehérHolló #35267 üzenetére
Nincs.
Most konfirmálta az egyik ismerősöm, aki railjettel megy ki Münchenbe koncertre (kb. 4 órája úton van). Csak az osztrák határtól van wi-fi. -
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #35278 üzenetére
Vadkacsa tojó. A kecskekarámban a jászol alatt fészkel. Bejárta az egész udvart, mire kiválasztotta ezt a fészkelő helyet...
@Viszlát:
Holnap igyekszem több fotót csinálni róluk! -
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #35275 üzenetére
Az túlzás, hogy eszi, de a mindent megszagol és a szájába vesz. Ismerkedik a világgal!
Az iker testvére nem látszik a fotón, ő éppen szopott. A fényképezőm meg galád módon lemerült, annyi erő volt csak benne, hogy ezt a képet megcsinálja. -
válasz
FehérHolló #35271 üzenetére
Szoval nincs rola semmi a neten?
-
válasz
-
concret_hp
addikt
válasz
vagy már annyira alapértelmezettnek számít, hogy azért nicns egy szó sem róla
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #35242 üzenetére
mikor volt feltétel a szakértelem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest