- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
FehérHolló #36135 üzenetére
Annyit visszatükrözhetsz neki, hogy sokszor azt érzékeled, mintha megoldáshoz segítséget keresne, és nem tudod eldönteni, hogy ezt most valaki konkrét embertől várja, vagy csak amíg beszél a helyzetéről, addig magában dolgozik így a megoldáson. Talán ez a legdiplomatikusabb visszajelzés erre.
-
Cs.Orsolya
senior tag
Nem teljesen ellenkező értelmű, de nem volt teljes, az biztos. Azt viszont azóta is fenntartom, hogy a bűntudatra nevelés vallási alapokon nyugvó dogmái mérgezik a lelket, és ehhez képest a távol-keleti hozzáállás a hibázás-alapú fejlődést illetően sokkal konstruktívabb.
Itt ragadtam, mert kiderült, hogy alapjában tök értelmes emberek vagytok.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
neduddki #36127 üzenetére
Hát, ugyanazért, amit ma olvashattunk, kritizálták a szakmai hozzáértésemet egy idióta cikk miatt, amit egy telefonos interjúból írtak. Én meg kezdő pszichomókus voltam, aztán néztem ám nagyokat, hogy a gugli azonnal ilyen fikázásokat ad ki a nevem alatt, szóval, kénytelen voltam diszkréten megvédeni magamat, meg a renomémat, ugye... De aki kiemelte a mondatomat vitára nyitóan, az Kalandor volt. Szóval, lehetséges, hogy 4 sír lesz abból.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
Winner_hun #36102 üzenetére
Lövésem sincsen, azóta sem voltam vele szerelőnél... Most már muszáj lesz, mert lassan ezer sebből vérzik szegény...
Uraim, örvendtem! Most mennem kell dolgozni.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
Viszlát #36100 üzenetére
Ha érted az emberi működést, és megfelelő segítséget találsz, akkor szerintem sokat segít a másképpen gondolásban... A pszichológia és a pszichoterápia egy tudomány, nagyon durván sok kísérleti, és megfigyeléses tapasztalatra épülő, releváns eszköztár. Hogy azok a pszichológusok, akik ezen eszközöket használják, önmagukkal hol tartanak, az egy külön kérdés. A terápiában hozott anyaggal dolgozunk. A páciens is hoz valamit, a terapeuta is hoz valamit, a kettő kölcsönhatása pedig alakul, ahogyan alakul. Olykor valaki gyógyult agydaganattal távozik, operáció, besugárzás és kemo nélkül - mint most januárban egy 23 éves páciensem -, és olykor lelép változás nélkül, mert nem tudta feladni a játszmáit. A kettő között meg sok egyéb eredmény születik. Itt be is zártam a hittérítést.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
Viszlát #36091 üzenetére
Ez azért erős kicsit... Az tény, hogy csak addig tudod vezetni a másikat, ameddig te magad eljutottál. Azt hiszem, én elég messzire elmentem már, hogy biztonsággal elvezessek másokat is nem kicsit szép helyekre a lényükön belül. Megvilágosodást viszont nem ígérhetek... Egyelőre.
Honlap linkek: Ja, mert el vagyok maradva a szerkesztéssel, és még nem volt meg a többi oldal, és a link ahhoz, hogy alá szerkesszem. El is lett felejtve. Majd megcsinálom.
-
Cs.Orsolya
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest