- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
föccer #41687 üzenetére
A fegyver sem gyilkol, csak aki használja.. Lehet az szándékos, vagy véletlen... Itt ez is egy fegyver. Robbanószer...
Másrészt mennyi ilyen dolog van, amit az 'átlagemberek' nagyvonalúan kezelve lesz.rnak, és azt se tudják micsoda. Legyen az légkondi, ami sokak szerint maga az ördög, vagy akár a szelektív hulladékgyűjtő, és még sorolhatnánk...
Meg volt valaki hogy miért megy hajnalban a légkondi (csöpög a kondenzvíz..) azért, mert a kontroll-lakásban ahol este 10-től reggel 6-ig keresztben huzatra nyitva van szinte minden, hajnalra 26,8°C-ra hűl le csupán, és ha valaki ettől hűvösebbet akar, az nyilván bekapcsolva hagyja. Nekem is megy, de mivel kicsi a különbség, fogyasztani csak keveset fogyaszt. Attól, hogy kint 23-24 fokra lemegy, bent nem annyi lesz. Ezért megy éjjel is...
-
Integra
titán
válasz
föccer #40999 üzenetére
nem is lakom arra, csak az esett útba
én nem tudom miben fognak tovább korlátozni, de biztos csak idő kérdése, hogy még egy újabbat rúgjanak az emberek életébe..tildy:
aki indiai és valamit is tud, az már rég nincsen indiában. a többi meg olyan, amilyen, egymás között beszélnek angolul indglish-nek hívjuk, érthetetlen maszlag. ez van, szerintem mindenkinek megvan a maga sztorija velük.. én konkrétan ilyenkor mindig azt mondtam, hogy adjanak valakit a telefonba aki beszél angolul és érteni is lehet. bár volt amikor az email maradt... tesco support példának okáért, ha már témánál vagyunk... -
Integra
titán
válasz
föccer #39608 üzenetére
árat nem tudok mondani jelenleg, mert még nem eladó. nyílván nem a piaci ár vagy alatta lesz meghirdetve.
az állapot teljesen gyári. a tulajnak egy saját autószerelő műhelye van, 24/7 csak autókkal foglalkozik, és van egy rendkívül igényesen épített jdm mr2 turbo-ja is, úgyhogy az autóról csak absz pozitívan tudok nyilatkozni.
tankolsz és használod.kukac:
ennek nem nagy az esélye -
DeFranco
nagyúr
válasz
föccer #39325 üzenetére
a Joy-ra gondolsz? Ha igen, most voltam a sugáros üzletükben, nem nagyon volt semmi 50% gyapjú felett. Ami volt, az meg nem úgy állt. Akkor inkább megveszem majd később azt a Diegelt amit kinéztem, rendelésre tudnak hozni még (abból a modellből, amit a Kristófban is kérdeztem). Igaz az nem 30k de úgy áll, mint a parancsolat. Mellesleg nem gyenge minőség... pont félúton van aközött árban, amennyiért meg tudtam volna venni anno (ezért nem vettem meg), és amit most kifzetnék egy másikért megalkuvásból...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
föccer #39322 üzenetére
Teljesen decens szerelésben voltam, nem szakadt, nem koszos, én sem voltam izzadt, frissen borotválva, frissen vágott hajjal
A probléma ott kezdődött, hogy keresem egy konkrét modellt egy konkrét márkából amit tartanak. Ki lettem osztva, hogy ők nem tartják nyilván sem a cikkszámot sem a modellnevet (de igen, tudomásom van róla, de nem kötöttem bele), hanem egy harmadik adatot (ez volt a cikkszám, amit elvileg nem tudnak), amit szintén közöltem (le volt fotózva a gyári biléta). Erre elővett egyet ami nem volt az, sem a név, sem a szám nem stimmelt. Végig kedves és normális voltam, de a színt már szinte ordítva kérdezte (színre - fekete és kódra - 10 is megmondtam) majd miután közöltem vele, hogy ez nem az, amit keresek, közölte, hogy akkor el lehet menni oda, ahol próbáltam.
De frankón tök normális voltam, semmi bunkóság, vagy ilyesmi, nem is tudtam mit csinálni, otthagytam a francba...
Amúgy sem szeretem ezt a láncot, egy szar sznob boltnak tartom, de ezek után az életben többet be nem megyek.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
föccer #39101 üzenetére
Nem ez a helyzet sajnos.
"Az utolsó évadban a tervezett 22 rész helyett csak 19 került legyártásra a sorozat megszűnése, és a forgatókönyv-írok sztrájkja miatt. Az utolsó rész – mivel nem teljes – sok lezáratlan szálat hagyott a történetben" NBC 2008 február 20-án levette a műsorból a sorozatot.
Miért kell nekem olyan sorozatba belefognom ami ilyen szerencsétlenül ér véget
Ja a Las Vegas című sorozatról van szó -
-
-
-
FehérHolló
veterán
válasz
föccer #23034 üzenetére
A figelő már azt is lehozta, hogy változtatnak a Mass Effect 3 végén. (Bár baromira félreinformáltak etéren.)
Mennyi idő lesz ez az indexnek?BlacKSouL: Egyik kedves családtagom körülbelül 3 milkát vesztett egy [moderálva] (és drága) pénzügyi tanácsadó cég miatt. Tudom, hogy mennyit ér egy megbízható fajta.
[ Módosította: 7 ]
-
-
-
-
-
Algieba
őstag
válasz
föccer #20512 üzenetére
Fel fogom piszkálni a húgomat. Ez így bárhogy is számolom, tarthatatlan, és borítékolható az összeroppanása.
Adják el a lakást, adják vissza a tetű banknak a tőkerészt és még egy kis pénzt. Közben menjenek ki külföldre élni és dolgozni. A húgom nagyon tehetséges kézműves. Ráveszem a nyelvtanulásra. Egy tüneményes ember. Ügyes, becsületes, kedves, segítőkész... erre meg összeroppantják, akár egy picike diót, hogy kiegyék a szívét is... -
kételkedem
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- BMW topik
- Napelem
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Windows 11
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Ford topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest