- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
skitzoo
senior tag
válasz
Tothgera30 #56249 üzenetére
Akkor addig már minek aludni?
A biciklizés majd felfrissít. -
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #56152 üzenetére
Csodálkoznék, ha nem lehetne a DriveGuard-on belül állítani az érzékenységen.
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #56150 üzenetére
Olyan, ami mind az Elitebook-hoz, mind a Latitude-hoz jó, nincsen. Ezek jellemzően notigyártó-specifikus utility-k.
Elitebook-oknál a HP 3D DriveGuard utility-t kellene telepíteni.
Latitude-okkal nem vagyok képben, talán freefall sensor driver vagy valami ilyesmi néven kell keresni (gyors rákeresés eredménye a Dell topikban).
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30 #55941 üzenetére
Szeretném azt remélni, hogy nincs olyan elkeseredett ember, aki megveszi.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Tothgera30 #55941 üzenetére
tegnap voltam a fashion street-en a napszemüveg boltban. ott is volt egy akciós (értsd: nem 40-60 ezer egy szemüveg, hanem csak 10e Ft) polc, ahol az összes szemüveg kvázi félig szét volt törve, de legalábbbis mozgott az üveg, a keret, stb...
pedig az nem a teszkó. -
válasz
Tothgera30 #55875 üzenetére
Londonban bruttó fizunak tok reális, ugyanolyan jól lehet belőle elni, mint otthon (szobaberles egy panoramas luxuslakasban 4 bangladeshivel 500 font, közlekedés 100, kaja 100, es ezek utan meg siman belefér 3 este egy strip clubban, ha nem kérsz egynel tobb lapdance-t estenkent).
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #54457 üzenetére
most abban mi a "
", hogy hideg van?
-
válasz
Tothgera30 #54460 üzenetére
A "hegytetőn" azért indokoltabb ^^
-
válasz
Tothgera30 #54457 üzenetére
Indokolatlanul horribilis mértékben fúj a szél
-
fokukac
nagyúr
válasz
Tothgera30 #54391 üzenetére
gratula!
én is felmondtam a héten. -
válasz
Tothgera30 #54396 üzenetére
mostmár azért megkérdezem, hogy ez pontosan milyen munka, és minek is tanulsz, mert ez számomra elképzelhetetlen.
-
válasz
Tothgera30 #54394 üzenetére
az úgy azért meglehetősen kemény menet lesz, azok alapján amit eddig itt leírtál. de addig nincs gond, amíg a teljes állásért járó bért fizetik ki
-
válasz
Tothgera30 #54391 üzenetére
grat hozzá! én nem fogadtam el egyet a héten
-
bobsys
veterán
válasz
Tothgera30 #54179 üzenetére
Ne ess abba a hibaba, hogy forintban szamolsz kulfoldi fizetest ha az illeto ott is lakik, mert semmi ertelme, nulla informacio tartalma van.
(#54184) Viszlát: helpdesken az emberek 90%-a bolcsesz ket idegennyelvel
-
válasz
Nekem is van kint volt osztalytarsam, tanulni.. De a havi 200k epp h eleg a sporolsos eletre..
-
FehérHolló
veterán
válasz
Dániában egy nettó 380k a létminimum alatt van, egy 30 nm-es albérlet egy nagyobb város "gettójában" havi 300k körül mozog, és 6-12 havi kauciót le kell rakni az asztalra kezdéskor.
Persze ha a cég fizet egy "tömegszállást" neki, akkor azért nem rossz pénz, de életet nem lehet rá építeni. -
válasz
Tothgera30 #54173 üzenetére
Akkor már 2-en vagyunk
UI: Hmm hol lehet ilen jól keresni, vagy ezek csak számok ? (költői volt egy kicsit)
-
válasz
Tothgera30 #53802 üzenetére
Hajra
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30 #53800 üzenetére
Te aztán magabiztos vagy.
-
válasz
Tothgera30 #53698 üzenetére
Tul hamar elkezdted, az a baj.
-
tbs
addikt
válasz
Tothgera30 #53627 üzenetére
Megtévesztő a hely. Akármelyik vidéki községben lehetne. Nem csak a keleti országrészben. Kerkáskápolna. Szentimrefalva. Akárhol.
10+ éve a legjobb gyaloglós-túrázós emlékeim keletkeztek Szalonna és Recsk között - ma már nem feltétlenül mernék arrafelé sétálni heteken át éjjel-nappal...
Monty bébi a megmondhatója, hogy kedvelem (kedveltem) Szilvásvárad környékét nagyon. Mióta elszórtak sok10milliónyi EU-s ilyenolyan támogatást megváltoztak ott az emberek. Valahogy nem jó ott mostanság...
-
válasz
Tothgera30 #52917 üzenetére
nem kétlem, de szerintem nem erre van kihegyezve a téma, inkább arról volt most szó, hogy ki-ki, a saját preferenciája és lehetősége szerint mit gondol, mennyiből lehet megélni. valahol e körül van a fizetésből élők átlagkeresete, tehát pont ezen emberek fele örülne neki, másik fele meg kevésnek tartja (sarkítva). ha kevesebbet keresnék, biztosan máshogy gondolnám, és akkor is, ha többet.
-
válasz
Tothgera30 #52917 üzenetére
Hát bevallom én nettó 150-nek örülnék itt helyben, de Pestre pl. 200 alatt fel se mennék (csak nézzük azt, hogy lakni kell valahol, az elvisz legalább 50-et, de inkább többet).
-
B1T3
addikt
válasz
Tothgera30 #52754 üzenetére
Nem tudom, mennyire van valóságalapja a listának, de a tapasztalataim alapján sok ablutofóbiás ember létezik.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Tothgera30 #52116 üzenetére
Tegnapi portó után olyan kómás voltam, hogy a mélygarázsban lekoccoltam egy oszlopot reggel.
-
bobsys
veterán
válasz
Tothgera30 #51983 üzenetére
Kicsi verzio, 3.6L V6
(#51988) peterkeT:
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30 #51777 üzenetére
túl drága szvsz.
bobsys: szállítanak ide is?
Mellesleg unavailable. (és drágább, mintha ide rendelem közvetlen a creative-tól.)
tope: Nincs benne kékfog.
-
3shae
aktív tag
válasz
Tothgera30 #51269 üzenetére
ja.. tavaly már én sem tököltem a 775-tel de 15-ért igazán jó vétel volt..
ha volt
-
3shae
aktív tag
válasz
Tothgera30 #51266 üzenetére
Igen, csak azért ezek a procik 30 felett mennek. És el is mennek
Mindegy, gondolom nem árulni akarta a kolléga, hanem eladni mielőbb
-
válasz
Tothgera30 #50819 üzenetére
Sikerült
. Bios volt elállítva (gyárilag) a kis Lattiban, de most új Biossal egy csoda lett
. Majd pénteken folytatom a driverek telepítésével, addig had pihenjen
.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30 #50825 üzenetére
licenszprobléma?
-
válasz
Ez nem memoriahiba.
Nezd meg, hogy a hattertar milyen modba van konfiguralva a BIOS-ban. Probald AHCI vagy IDE modba allitani. Ha ezektol nem javul meg, akkor toltsd le az Inteltol a legujabb RST drivert, es toltsd be installalaskor.
-
Tim82
félisten
válasz
Memtest86-tal megnézted a RAM-okat? Én legalább 7-8 órán át hagynám futni.
Kukac: az a baj, hogy ebből már rég kikopott a móka és a kacagás...
-
Integra
titán
válasz
Tothgera30 #50616 üzenetére
nagyjából azt írtam, amit JnaR-nek.
ne ess a külsőségek csapdájába, ez a legfontosabb. adj magadnak pár 3-4 évet és azalatt megfelelő funkcionális edzéssel feltudsz szedni 5-6kg tiszta izmot, ami meg is marad, nem fog eltűnni. ha gyors eredményre számítasz, akkor tömni kell a sok port meg szúrni magad. csodák nincsenek, csak kemény munkanézz meg egy ranger-t. nem találsz hegyomlást közöttük. (a nagy darabok kirakat bábuk, diszkó elé az ajtóba, meg ők az elsők, akiket az "elit" alakulatban belöknek a tűzvonalba, a tek kb ilyenekből áll... majd megpusztultak kettlebell demo edzésen..) egy ranger csöndes, szálkás, egyszerű csávók. közben bődületesen kemények, irdatlanul tudnak pusztítani ha kell, és legyalogolnak 100 km-t 30 kg felszereléssel és elképesztően nagy a mentális teherbírásuk, a stressztűrő képességük. ezt sosem fogod a teremben elérni testépítéssel.
a nagy darab test ráadásul nem feltétlenül jár előnnyel, sőt, sokkal inkább több lesz a hátrány.. ha olyat teszel vele, ami nem a genetikádnak való, akkor idővel gond lehet, térd, gerinc, hát, gyengülő izületek, idő előtt elhasználod a tested, elöregíted. ha szeretnél 60 évesen is focizni az unokákkal, akkor érdemes ilyenekre is gondolni néha.és igen, a legtöbb testépítő, ha nem is vallja be sosem, de alapvetően azért kezdi el, mert baszogatják, bántották, nem akarják, hogy beszóljanak neki az utcán etc... ezt a látvánnyal igyekeznek, a nagy testtel ellensúlyozni, ami egyébként igaz is valahol. egy bizonyos rétegnek. és itt nagyon csapdába kerülhet az ember. van ennek egy nagyon komoly pszichológiai háttere.
aki bunyózik és funkcionális edz, azok meg nem nagyon fossák amúgy össze magukat 120kg szúrt izomtól, mert a térd ugyanúgy törik, az arc is, a szem is, az orr is.. ismerek kis nyüzüge napszámos cigánygerekeket, a hungárián ássák a villamosfelújításon a pályát, 60-70kg, közben még boxolgatnak is hobbiból, és úgy megverik ezeket a melákokat ha akarják, hogy azt öröm nézni.. nálunk is a legkeményebb srácok bellezésben, vagy bunyóban, egyikőjük sem a legnagyobb legkidolgozottabb izomzatú. kemény kötésűek, látszik, de inkább átlagosak, mintsem rémisztőek.
mindig azt mondom, box, krav maga, bjj - kell egy jó bunyó alapnak, azt csinálni mindenképpen, amitől már eleve keményen erősödsz is, még ha nem is veszed észre, fizikailag és mentálisan is nagyon képez. és mellé funkcionális edzés, crossfit és kettlebell, kinek mi, milyen arányban, ahogy tetszik. szerintem jelenleg nem létezik ennél jobb kombináció, ha a cél a valóban erős és egészséges test, miközben mindig egyben hazaérsz és vigyázol magadra és a társadra is és megvan az is, hogy nem baszogatnak az utcán, meg nem szólnak be, mert fizikailag már megvan az a megjelenésed, ami ehhez elég. ezt mind elérheted egyben, folyamatosan építkezve. ez a mérleg egyik serpenyője. a másik serpenyőben meg ott a testépítés. hova billen szerinted közép és hosszú távon a mérleg?de neked is szeretném kiemelni, ez saját, szubjektív véleményem, a saját életbeli tapasztalataim, értékrendszerem, világnézetem és céljaim alapján és így nem feltétlen mérvadó
-
Integra
titán
válasz
Tothgera30 #50607 üzenetére
akurvaélet ebbe az új 15 perces módosítási időbe, mi a szar ez?!... és utána vissza sem lehet menni az előző lapra, hogy kimásolja az ember amit írt... odaveszett az egész amit írtam neked
-
válasz
Tothgera30 #50356 üzenetére
Félnek tőled
-
fokukac
nagyúr
válasz
Tothgera30 #50346 üzenetére
A TEK Artisjus-különítménye már útban van feléd. Fuuuuusss, dzsangó, fuuuusss...!
-
válasz
Tothgera30 #50313 üzenetére
uh, nekem meg az a fura, hogy valaki hátrafordulgat, rohadt kényelmetlen egy pozíció, nem is tudom, hogy tolattam-e már így. jah, de igen, amikor megpróbáltam utánozni nagypapámat
amúgy csak és kizárólag tükörből, szerintem semmi probléma nincsen vele, így is sikerült mindenhova beállni a focussal. az aurisnál meg az első körbenézés után gyakorlatialg csak kamerából tolatok, marha kényelmes megoldás, szerintem ez a második legjobb "extra" egy autóban az automata váltó után
-
parandroid
félisten
válasz
Tothgera30 #50315 üzenetére
Nincs azzal gond, hogy ha az ember teheti, akkor hátranéz, hogy tisztábban felmérje, mennyi hely van (minél több perspektíva, annál jobb), hanem azzal, amikor a delikvens kifordítja a teljes felsőtestét, átöleli az anyósülést, és úgy próbál tájékozódni hátrafelé. Lehet, persze, csak nem minden autóban (emelkedő övvonal és lőrésszerű hátsó ablak rulez), meg komoly korlátokkal.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Tothgera30 #50313 üzenetére
A hátranézéssel egyrészt az a baj, hogy nem látod át egyben, illetve gyorsan az egészet (balra konkrétan szinte semmit), másrészt fogalmad sincs, mi van az autó mellett (padka, virágláda, kiskutya, másik autó lökhárítója, ilyesmik). Már persze amellett, hogy ha meg van pakolva az autó, vagy a gyerekek ott ugrálnak hátul, vagy ha esetleg nicns is hátsó ablak (pl furgon vagy van). Ezzel szemben a tükrök használatával nemcsak hátrafelé látsz, hanem az autó melletti térrel kapcsolatban is képben vagy. Szóval ha azt tanítják, hogy hátrafordulva kell tolatni, az nemcsak szakmaiatlan dolog, hanem konkrétan jó nagy gyökérség.
p
-
Mawyx
őstag
válasz
Tothgera30 #50303 üzenetére
Én most nagyon fázok, tegnap se volt annyira jó idö, mint tegnapelőtt.
Főzőcskéztem és utána sikerült 14 fokra szellőztetni a lakást, most egy plédbe vagyok becsavarodva, mint egy múmiaA hajmosással várok délutánig. Kéne egy fogvédő, mert így elkopnak a vacogtatástól.
Tegnap megint lehorzsoltam a kocsit, ívelt az út, én meg tolattam, gondoltam gurulok kicsit csak úgy, aztán majd hátranézek pontosítani, de addigra már odaugrott a kerítés. A lökhárító nem dísznek van nálam.
-
concret_hp
addikt
válasz
Tothgera30 #50202 üzenetére
a dugót valahogy sejtettem, a zsugor részre lettem volna kíváncsi
Mawyx: nekem még nem rég sikerült
-
concret_hp
addikt
válasz
Tothgera30 #50179 üzenetére
A palackot hogyan zárod le így házilag?
-
Integra
titán
válasz
Tothgera30 #50186 üzenetére
full házi cefre rulez
de azért az alma erősen eltér ízben a körtétől, főleg a vilmoskörtétől, hiába azonos az ízvilág. akinek meg ugyanaz, ott baj van a nyelvvel, arról nem is beszélve, hogy a fotón egy bazi nagy körte figyel az üvegek előtt -
válasz
Tothgera30 #50183 üzenetére
Azt hittem, hogy nem ennyire "nagyban" megy, egyébként nyilván nem itt akarom megvenni.
-
Integra
titán
válasz
wow, az alma fain lehet
körte nincsen? -
válasz
Mennyiért adod ?
Előttem most csak egy Tokaji Sárgamuskotály figyel, igaz ezt nem magam palackoztam, nincs szőlőm Tokajnál, sem máshol. -
DonThomasino
veterán
válasz
Ez csak saját részre készült?
-
Mawyx
őstag
válasz
Tothgera30 #49879 üzenetére
Munkanap, figyeljünk a parkolásra!!
-
Melack
veterán
válasz
Tothgera30 #49879 üzenetére
Igen, holnap munkanap 27-e miatt. Én mondjuk 27-én dolgozom, nem holnap.
-
válasz
Tothgera30 #49531 üzenetére
SSD-k mellé szokták adni,HDD mellé is sztem simán jó lenne.
szemből:
angolul 2mm ssd spacer néven találod meg.
Szerk:A felső képen is elvileg "alulról" kell csavarozni,megvannak a lyukak a kereten is. Ha mégse kapsz olyat,akkor fölé rakod,vagy bármi,de sztem megoldható.
-
válasz
Tothgera30 #49529 üzenetére
Nem adtak ilyen 2mm vastag "kitöltő" keretet?
-
válasz
Tothgera30 #49487 üzenetére
Nekem is van rokonom aki nyelvvizsgára szokott felkészíteni diákokat, innentől majd akkor tarthat az apeh mesterektől
-
bobsys
veterán
válasz
Tothgera30 #49341 üzenetére
A ket cpu szinte tokugyanaz nem?
-
válasz
Tothgera30 #49339 üzenetére
A garanciás doksikat olvasd el, leírják, hogy mi a user replaceable.
De a supportot vagy szervizt is felhívhatod. A support azért jobb, mert rögzítik és kikérheted = lesz bizonyítékod, ha mégis gebasz van. -
föccer
nagyúr
válasz
Tothgera30 #49219 üzenetére
Ezzel nem tudsz mit csinálni.
Ha van hozzá pofája, akkor ez van.
üdv, föccer
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30 #49217 üzenetére
Legalább megosztotta, hogy miért lép vissza.
-
cattus
addikt
válasz
Tothgera30 #47787 üzenetére
Juuuuuj
Ez most nagyon fárasztó volt.
-
válasz
Tothgera30 #47435 üzenetére
0 perces elitebook 150k-ért, na az már királyság
-
concret_hp
addikt
válasz
Tothgera30 #47438 üzenetére
új v használt ár tekintetében
-
concret_hp
addikt
válasz
Tothgera30 #47435 üzenetére
1 éves autónál is látványos a különbség
-
válasz
Tothgera30 #47422 üzenetére
ilyen szempontból nem engedek abból, hogy ha cserélem, akkor új gépem legyen
-
válasz
Tothgera30 #47420 üzenetére
igeninge, 4530s-em van, i3-mal, azért is kérdeztem,hogy lehet-e ezt bővíteni. de egyelőre hagyom ezt még, és inkább majd csere a 6os szériára, hátha bele tudok futni jó áron
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #47410 üzenetére
Hordozásra nem néztél esetleg valamilyen 12" Fujitsu Lifebook-ot, vagy F-S Esprimo-t? (Az utóbbiak is egészen korrekt minőségűek és van bennük ODD, pl. Esprimo U9400 vagy U9410.)
joamilestoné: semmi gond.
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #47403 üzenetére
Úgy értettem, van egy s-sel jelölt, hordozhatóbb vonal a sima T400/T410/T420 mellett (T400s/T410s/T420s), ezek majdnem fél kg-mal könnyebbek, miközben a 14" méretet megtartották, tehát 1,8 kg körüli tömegük van. Nem tudom, hogy ezeket ismered-e, erre akartam csak rámutatni. Persze ezek nyilván drágábbak, mint a "sima" T4x0-ek, de ezzel együtt is nem az elkurvult ultrabook-kategória.
Az X-eknél meg - elvileg - tényleg csak az említett billentyűzetváltoztatás a gáz, amúgy egyelőre nem úgy néz ki, hogy kevésbé lennének tartósak az új modellek. (Az X1 vonalat húzzuk ki innen, az ultrabook-vonal, az X2xx-ekre gondolok.)
Az Edge vonal TP-brand alatt árusítása tényleg szomorú, annak idején háborogtak is miatta a keményvonalas TP-fanok. (Ebben semmi lekicsinylés nincs, én is ide sorolom magam.)
Számomra a legrosszabb amúgy is a kijelző képarányának változtatása + a szigetes billentyűzet, de ez pont két olyan dolog, ami nem igazán érinti az összeszerelési minőséget.
joamilestoné: ez már nem az első körük ebben a témában, ebben a topikban - és ha engem kérdezel, a "korrekt" válasza pont provokáció, teljesen kiszámítható volt, hogy erre Tildy így fog reagálni, úgyhogy valóban nem kell védeni Integrát. A suttyóságot ne tekintsük már elfogadhatónak egy nem is személyes dolgokról szóló vitában, ne tévesszük össze az őszinteséggel és ne emeljük már piedesztálra...
Na meg nyilván baromira nehéz dolog elfogadni, hogy másvalaki másmilyen preferenciák alapján választ gépet, tehát bele kell egyet rúgni akkor. Nyilván le lehetett volna úgy is írni a véleményt, hogy az ne legyen bántó, nem véletlenül nem úgy lett mégsem megfogalmazva.
Integra: az utolsó két bekezdés neked is szól.
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #47394 üzenetére
Szvsz T420 után van nagy gáz, köszönhetően a szigetes billentyűzetre váltásnak és a régi kiosztás szétverésének. Az Edge hogy jön ide? Sosem volt az üzleti. T, X, W széria a minőségi, az L már nagyon kompromisszumos, az Edge meg kb. a branddel eladott konzumer vonal.
Ami a hordozhatóságot illeti, az X vonal kimaradt nálad? Vagy a T4xxs vonal? Azért ismerkedj meg velük, mielőtt a T61 után temetnéd a Thinkpad-eket.
Mondjuk ha a numpad mindenképpen kell, akkor neked nem a TP-k a neked kellőek. Személy szerint nem értem, minek kell notira, de ez az én preferenciám.
Integra: általában lehet ilyen dolgokról teljesen kulturált módon is beszélgetni, véleményt nyilvánítani, vitatkozni. Neked ez nem jött össze, sebaj, majd legközelebb!
[link]
-
parandroid
félisten
válasz
"Most ismerősök számára a 2530P pont jó lenne, csak UK ebay.ről nem postáznak."
Továbbra sem értem, miért nem veszed meg Mo-n hatvanpárezer HUF-ért felújítva, átnézve, fél-egy év garival, és miért kéne külföldről hozni. Meglepődnék, ha nem magánszemélytől, garanciás, átnézett darabot találnál 200 EUR alatt, és arra még jön a szállítás, ami 20k alatt nem valószínű, hogy megáll, és az esetleges garis szívás, ha megint küldözgetni kell.
De a te dolgod, ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz.
Jellemzően egyébként itt kint jóval drágábbak a garis, felújított gépek, mint Mo-n, igaz, itt azért alap a jogtiszta oprendszer, és szívesen ajánlgatnak még hozzá pluszpénzért akár egész extrém módon hosszú garanciát is. Mondjuk oprendszerrel és 2 év garival már 400 EUR körül lesz a 2530p szintű gép is, az más kérdés, hogy még mindig inkább ezt a testnedvektől tocsogó, öregecske igáslovat, mint egy csilivili, legfrissebb platformos konzumer középkat vackot ugyanennyiért.
p
-
válasz
Tothgera30 #47396 üzenetére
Nem tudom, épp most gondolkodtam, hogy ki kéne próbálni.
-
válasz
Fehér teát próbáltál már?
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #47375 üzenetére
Aug vegen vettunk egy Samsung 540U3C-t 500 fontert a csaladban, nem volt egy rossz vetel.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Tothgera30 #47378 üzenetére
Ment pm.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Tothgera30 #47375 üzenetére
Miben gondolkodsz? 12"-os, core2-es (épp t9600 vna benne) notim eladó lesz, mert két napja lőttem ebayen egy Vostrot.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Tothgera30 #47231 üzenetére
Beköltöztél a bixbe, testvér?
-
tbs
addikt
válasz
Tothgera30 #47231 üzenetére
Baró.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Tothgera30 #47123 üzenetére
A tegnapi kedvencem 8-ért akart volna t9500-at venni.
-
válasz
Tothgera30 #46972 üzenetére
ez azt jelenti, hogy a 4530s-embe tudok enis pakplni i5-ot? Az nem lenne rossz.
-
Integra
titán
válasz
Tothgera30 #46975 üzenetére
hd-val szerencsére még boldogul, az megy rendesen, nagy melóra szintén ott asztali i7, bár azt inkább skyrim-mel izzasztom
viszont így értem, hogy nem jó neked. próbálj meg egy pár éves w szériás tp-t, hátha.
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #46975 üzenetére
Retinas MacBook pro. Inkabb rafizettunk pluszban, de amig garis a gep, addig nyugodtan alszunk.
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #46968 üzenetére
Sikerult megoldani a problemat, tudjuk helyettesiteni, megerkezett az utodja.
Amint visszater a yoga , teszteljuk, es adjuk elfele, ha jo. Ha nem jo, megy vissza lenovoekhoz meg egy korre. Bukunk rajta, ez van. Tanulopenz. -
Integra
titán
válasz
Tothgera30 #46972 üzenetére
jó dolog, én is elfogadnám, pedig vakon 10 ujjal gépelek, szóval igazából nem hiányzik. én sem áldoznám be a minőségi klavit a világításra, ha döntenem kellene. de fél millióért kötelező lenne mindkettőt beletenniük.
8gb és egy intel ssd- ez a legjobb turbo mindenre. nekem még a régi p8600-as c2d megy a t-ben, de intel x25-m ssd-vel meg 8gb-tal. normális napi használat mellett még egy i5 sem hiányzik, rettenetesen gyors, bármilyen mai i5 vagy i7 gépet megver, ha abban nincsen ssd.. az fhd videoknál azért már erősen baj van, 720p a max teljes képernyőn
de erre nem nagyon használom, max piszlicsáré jútúb videokra, minden másra meg ott a házimozi.
sajnos a lenovo szinte teljesen megszüntette a numpad kiosztásos klavikat. ha veszel mellé egy kékfogad numpad-ot, nem lenne megoldás? -
Integra
titán
válasz
Tothgera30 #46968 üzenetére
anno arra hivatkozott a lenovo, hogy a háttérvilágítás miatt kellett ilyen szigetes iszonyatra csinálniuk.. aha persze, a dell meg simán megoldotta hagyományos klavinál is a világítást.. szóval csak annyit kellene mondani, hogy urak, spórolás van, ezért ilyen. csak amit nem értek, hogy 300-400-500e ft-ot adok egy laptopért, akkor hova spórolnak... ne spóroljanak, arra ott van az alja szutyok szériák. nem szeretem ha hülyének néznek. ezért nyúzom mai napig a t61-et, és könnyen lehet, hogy legközelebb is egy leasingrücklaufer gépet veszek, amit szintén megturbózok..
-
Integra
titán
válasz
Tothgera30 #46958 üzenetére
nekem egy bajom van az x szériával, a szigetes klavi.. nem térek napirendre felette. meg a kis felbontású viccpanel, hiába ips led.. na mindegy, a megturbózott t61-em még mindig parádésan hibátlan, addigra csak lesz már generáció váltás x-nél is
-
szőröscica
addikt
válasz
Tothgera30 #46925 üzenetére
Ez sajnos balszerencse.
Kidőlt a fa, a felsővezeték megsérült, helyre kell állítani, aztán gondolom még a feltorlódott vonatok menetrendjét is valahogy egyeztetni kell. Van ilyen. Nyilván akit erősen érint, az ideges.Egyébként Apám is hívott, Ő is Pesten volt a hétvégén vonattal, de már megbánta, hogy nem kocsival ment. Még mindig a Keletiben ül. Úgyhogy valamikor Őt is taxiznom kell majd. Hosszú éjszakám lesz, rövid alvással. Jó megérzés volt, hogy egy délutáni szunya nem árthat.
-
szőröscica
addikt
válasz
Tothgera30 #46922 üzenetére
Én is az asszonyt várom, 18:29-es érkezés helyett jelenleg 22:16-ra becsülik, de mivel Füzesabonyig mindenhol megáll, ezért lesz ebből minimum fél 11.
És még Ő szokta mondani nekem, hogy miért nem vagyok hajlandó autó helyett néha a tömegközlekedést választani.
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #46665 üzenetére
Nálam 30-35 GB között foglal a W7, barátnőm gépén talán 35-öt (én jobban karbantartom a rendszert, nem telepítek programokat rendszermeghajtóra stb.). Biztonsági mentés mindenképpen lesz a rendszerről, aztán meglátjuk, de az újrahúzás több időt/energiát vesz el, mint a partícióátméretezés.
Az asztali gépbe pl. elég egy 30 GB-os SSD is, bár az azért szűkös már.
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #45920 üzenetére
????
A felugro dolgokat ( pl mindenfele survey-k, amik nem js overlayek) az opera alapbol nem engedi.
Semmifele adblock nincs fenn, be lehet allitani opera nextben jol, mi jelenjen meg, mi nem. A videokat igaz ket kattintassal lehet igy elerni, de meg mindig jobb, mintha alapbol betoltene. -
válasz
Tothgera30 #45920 üzenetére
AdBlock
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #45916 üzenetére
Opera alapbol nem inditja uj verzionala flasht. Innentol kezdve ....
Youtubeon kivul nem is nagyon van szukseg flashre. -
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #45916 üzenetére
2*2 GB DDR2 azért kijön 8-9k-ból, csak kell hozzá némi szerencse és rendszeres HA-keresgélés.
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #45913 üzenetére
Nekunk meg ddr1-es is van
Anyumnak otthon egy p4-es.
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #45913 üzenetére
Eredetileg pedig tényleg azt írtad.
Én nem cserélek évente gépet, mert feleslegesnek tartom (nem használnám ki). A jelenlegi C2D is elég arra, ami nekem kell. Bőven elég 2-3 évente fejlesztenem, ráadásul nincs is nagyobb upgrade-ra keretem (lenne, ha nagyon akarnék, de nem tudom igazolni magamnak, van jobb helye is a pénznek).
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #45908 üzenetére
A DDR2 laptopmemória (amit eredetileg írtál) hosszú ideje ilyen drága. Az én notijaim még bőven DDR2-t használnak, időnként körbenézek emiatt a használtpiacon.
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #45904 üzenetére
Már jó ideje (vagy egy éve) ilyen drága.
-
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30 #45631 üzenetére
Felhők távoznak, levegő melegszik, irány a szabad levegő!
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #45289 üzenetére
Ki volt írva, mégis alig volt jel. Zónázón ellenben jól működött.
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #45234 üzenetére
Teljesen jó volt nekem a tömegközlekedés otthon. Egyik vonat sem késett, sőt még a zónázón is volt wifi kapcsolat. (Bp-Szolnok , Újszász- Bp, BP-Újszász, Kiskunfélegyháza-Szolnok útvonalon közlekedtem)
[link]Egyszer utaznál a londoni metróval , nem így megy-e? Azért nem járt ma sem a Jubilee , csak waterlooig.. (pályafelújítás), de simán signal failure bármikor van. Igaz, itt rögtön mondják mi a gond.
-
válasz
Tothgera30 #45247 üzenetére
Hát mert a buszt nem állítja meg a forgalom, a vonatot meg a zárt pálya (ahol csak vonat megy) igen, FAIL
UI: Tekintsünk el a kábelszakadástól és egyéb ilyen dologtól -
válasz
Tothgera30 #45234 üzenetére
Borsodban nincs túl sok baj a közlekedéssel, megszokott átszállási lehetőségek, tervezett ráhordó járatok a főbb vonalakra, pontos érkezés. Persze a fővárosban sose értettem, egyáltalán mi hajtja azt a rendszert a méretén kívül, miért nem omlott össze eddig o.O
[A mávot nem venném hozzá, ott mindig is érdekes anomáliák voltak]
(#45245) NoLF
Akkor mégis csak jól tippeltem, habár akkor a bal oldali lenne jobb a jobb kezeseknek, biztos csak mazochizmus miatt tértünk át a másikra -
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30 #45241 üzenetére
a német vonatokkal nekem is ez a tapasztalatom, meg az angolokkal is. nekem a buszközlekedéssel van problémám... abból is inkább a helyi a szörnyű, mint a távolsági.
-
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30 #45239 üzenetére
legyen úgy. nekem más a véleményem. igaz, csak a bristoli tömegközlekedésről van mintám, de agyrém.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- hibás WerMamba Phantom roller +ajándékkal! (kivehető akkus, tárcsafékes)
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest