- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid #59827 üzenetére
Nem, nem a henteseket esszük. A bölléreket meg esetleg a libatömőket azokat igen, de a henteseket nem.
Mottó: kutyából nem lesz szalonna, abból pörkölt lesz.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid #59827 üzenetére
-
Integra
titán
válasz
parandroid #59685 üzenetére
nem barátom az excel mint a google -
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #59522 üzenetére
hát figyelj, ha el kell költeni 100€-t hogy mozogjon, akkor hajrá
ha meglátja benne a challenget, hogy mennyi pontot gyűjt vagy mittoménmi, simán jó
-
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #59478 üzenetére
ezt nyilván megtaláltam, csak sehol 1 szó nem esik arról, hoyg balatonátúszásnál hoygan van, de már tájékoztattak, hoyg lehet azt cisnálni amit írtam
(boglárról átkompolni és utána úszni)
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #59349 üzenetére
what a badbeat
-
Viszlát
addikt
válasz
parandroid #59137 üzenetére
Hiaba az oltony ha messzirol kiszurjak a makkos cipot meg a feher zoknit.
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #59019 üzenetére
a meccs közben volt valami nagy dumm-dumm, megijedtem, hogy erre jöttek, de aztán rájöttem, hogy csak egy bulihajó
-
gaborbol
őstag
válasz
parandroid #58948 üzenetére
En British English-t tanultam anno angliabol erkezett tanaroktol, a mai napig meg szoktak kerdezni, heti egy ket alkalommal, hogy angol vagyok-e ami mindig megnevettet, pedig 5 eve elek itt. Mondjuk sokan meg mindig orosznak gondolnak.
A felesegem itteni szuletesu amerikai es angolt tanit altalanos meg foiskolai szinten, de engem nem tanit
Azt mondja nem akarja, hogy akcentus nekul beszeljek, meg hogy az angolom helyesebb mint az itteni atlag.
Talan jobb is , ha nem tanit, mert valoszinu az oruletbe kergetne, ha mindig kijavitgatna -
Integra
titán
válasz
parandroid #58948 üzenetére
igen, a gyerkőcök...
egy barátnőm két kiskölke (3 és 5) perfekt angolból és magyarból (usa-ban születtek) és már spanyolt tanul a nagyobbik... óriási előnnyel indulnak az életnek.nekem speciel nem volt ilyen gondom, hogy ha angolul beszéltem németeknél, akkor nem voltak hajlandóak, de tudom, hogy másokkal viszont úgy viselkedtek, ahogy te is írtad. azt hiszem ebben nagyon nagy szerepe van annak, hogy kit fogadnak be és kit nem. ha nem tudok valamit németül, akkor azonnal váltok angolra, ahogy ők is. sosem volt gond belőle. magyarországon meg eleve 3 nyelvet beszélünk teljesen vegyesen, mivel a társaság is ilyen, valaki mond valamit magyarul, a válasz angolul, folytatás meg németül, össze-vissza
-
Viszlát
addikt
válasz
parandroid #58639 üzenetére
Olaszoknál is, benzinkúton is, PAYG esetén természetesen.
-
válasz
parandroid #58597 üzenetére
Jaja, koszi, mi is neztuk, de legfeljebb a tulzott babgulyasfogyasztas okoz problemat. Azota egyebkent is folyamatosan eszem/iszom (a harom tanyer gulyas utan egy oraval lementem hekkezni a partra, kesobb negy palacsinta, reggelre harom tojas, ez megy ket napja, de kezdek rendbejonni).
@konkret hape: a nettom egyebkent 5:54, 15 percet eldepozgattam
.
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #58375 üzenetére
a lányok is szellentenek..? na neeee
@beton nyomtató: szvsz nincs olyan, hogy legkoraibb nem korai.
Menekülj, amííííg neeeem kééééésőőőőőőőőő...! -
7
addikt
válasz
parandroid #58331 üzenetére
Egyik sem nagyon akar hozzánk szállítani.
-
bobsys
veterán
válasz
Namost jon a hulye kerdesem. Ezek szerint Nemetorszagban mar van RFID/NFC hitelkartya amit nem kell lehuzni es kezdenek elterjedni?
-
tildy
nagyúr
válasz
Nekem az volt a meglepo, hogy a nemet amazon sok esetben joval olcsobb mint a brit.
-
7
addikt
válasz
parandroid #58327 üzenetére
Én egy ilyen névjegytartót használok, de a sarkai huzamosabb idő után már beleakadhatnak a szövetekbe, mert nincs rendesen eldolgozva.
Ez a secrid protector jónak tűnik ilyen szempontból. Idehaza lehet kapni? A honlapjukon nem látok magyarországi viszonteladót, de hátha...
-
válasz
parandroid #58327 üzenetére
ez is tetszetős megoldás, főleg, hogy egyre több kártyám van érintésmentes technológiával. ez is megfontolandó beruházás
-
lenox
veterán
válasz
parandroid #58241 üzenetére
Miert, ugy hogy eszakolasz litium ujj kigyo, ugy mi ertelme van?
-
kraftxld
félisten
válasz
parandroid #58200 üzenetére
Azaz, de nem tartom be az előírásokat 100%-ban mivel lenyelem
-
kraftxld
félisten
válasz
parandroid #58198 üzenetére
Vissza is térek a gyógyszeremhez, ki kell kúráljam a megfázást
Tegnap jött csomag a gyárból, a sztahanovista éremrend helyett ezt hozta a futár:
[link]
Nagyon jól dolgozik, pucolja a rendszert elég szépen -
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid #58000 üzenetére
Én chrome-ot használok és az origo minden maradt régi,de az indexen fekete képernyő fogadott.
-
válasz
parandroid #57916 üzenetére
Bevagtam a szendvicssutobe, egesz biztato az eredmeny
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #57942 üzenetére
En ma ezt hallottam, kicsit sem Bye Alex - Kedvesem atirat...
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #57849 üzenetére
szerintem simán csak ez a szabály és elfelejtették páran, hogy nem a szabályok betartása az elsődleges feladatuk
1x én is mentem be saját lábon a sürgősségire úgy hogy ráadásul nagyon szarul is néztem ki, komoly volt... raknék ilyen szmájlit
de pont a fogsoromat törtem össze... volt komoly meglepődés, hogy mégis mivel jöttem és hol a mentő
de kb. 2p múlva lekezdtek vizsgálni
-
válasz
parandroid #57815 üzenetére
A tarcsafek dragabb, mint a V, ezert ebben az arkategoriaban a V talán jobban megeri.
-
válasz
parandroid #57811 üzenetére
Szerintem ez jó választás, a haromsebesseges váltó pluszpont, a tarcsafek felesleges ezen a szinten, de oke.
Vedd meg
.
-
válasz
parandroid #57811 üzenetére
Látom elakadtál picit a kerékpáros kínálatban. Semmi baj, itt fognak segíteni, de ahogy látom neked trekking/cross gépre van szükséged. Agyváltótól ne félj,elég régi vágású szerkezet, ráadásul Sram, mindent kibír. Viszont ezen a BQTwin bringán a mechanikus (bovdenes) tárcsafék valami borzalom. Lehetőleg V-fékkel, vagy olcsóbb hidróssal kérném, csak azzal nem! Amelyik boltban nézegettél, onnan nekem ez tettszik, és a 29er-ek nagy része, de árban mennyit szánsz a műveletre? Mennyit használnád aszfalton, földúton, erdei úton, és van-e egyéb igényed?
ui.: Ez a Kona Honzo 29er sem áll távol tőlem (talán slick gumikkal érdemes megnézned), bár az SS Kula 29er mellé felesleges.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid #57639 üzenetére
Azokat a gyerekeket az Apple gép mellett... mit beszélek... a mai gimnazistákat kéne megkérdezni, hogy mondjanak 1 Gloria Estefan számot.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid #57632 üzenetére
Gyerekkorom meghatározó élménye: [link]
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid #57475 üzenetére
Én a Las Vegas sorozattal jártam hasonlóan,mert ott az írói sztrájk miatt nem készült el pár utolsó rész és a sorozatot is kaszálták.
-
válasz
parandroid #57429 üzenetére
Ugye
. Igazából rossz nyomon követési számot kaptam, és a csomag papíron Győrbe tartott.
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid #57429 üzenetére
és akkor a mai sínpúposodásról még nem is beszéltünk.
-
Integra
titán
válasz
parandroid #57367 üzenetére
igazi szar jellemre vall az ilyen, beledurrant a fácánfelhőbe, hogy valamit eltaláljon és aztán ott pöffeszkedjen a fotón egy rakás halomba lőtt előnevelt állat mellett... olyan alak is.. szar és jellemtelen.
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #57367 üzenetére
szóval ez egy igazi fácán-holocaust lesz...
mondjuk normálisan valószínűleg nem is fordulnak elő ilyen sűrűségben a természetben
Amúgy Nolf, igazad van, ez már beteg mértékű gyilkolászás
-
válasz
parandroid #57273 üzenetére
Az multkor egeszen megdobbentett, hogy a varosban koszaltam kocsival, csorog a telefon a kihangositon, ki van irva az egyik baratom neve. Felveszem (a kormanyon megnyomva egy gombot), beszelgetunk par percet, lerakom. Otthon nezem, hogy Skypeon hivott. Nem egy nagy dolog, de ahhoz kepest, hogy a CD-egyseg meg mp3-akkal is bajlodik neha, jo.
-
válasz
parandroid #57273 üzenetére
milyen mazda? szerintem nem kell tőle tartanod, nálunk a toyotában nem volt vele semmi probléma az elmúlt 17k km alatt. az igaz, hogy a felbontása elég gagyi, de a célnak megfelel. meg htc-vel nem volt hajlandó normálisan szinkronizálni magát, de iphone-nal nincs ilyen gond. szóval szerintem ezek az alapvető funkciójukat tökéletesen el tudják látni, inkább egyéni ízlés kérdése, hogy meg tud-e barátkozni vele a user vagy sem.
-
fasyrt
őstag
válasz
parandroid #57081 üzenetére
Engem jó érzéssel tölt el az, amikor más gondol rám.
-
NoLF
veterán
válasz
Volna volna... Ha a kiskutya nem kakalt volna, kidurrant volna.
Nalam happy days, 7kor vegeztem 11 helyett, vidamsag
Borzaszto egyebkent hogy angliaban ha elobujik a nap, az embereknek is azonnal kotelezoen mindenfele parkokba es erdekesebbnel erdekesebb helyekre kell menniuk, ezzel total gallyra teve egy atlag csucsrajaratott penteket/szombatot. <- kerthelyiseg nelkuli vendeglatoegysegek szempontjabol
-
tbs
addikt
válasz
Namost mér'..! Had csukoljon a kolléga..!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid #57005 üzenetére
Megjött a délutáni roham, hanyattgalamb mellé szellőzőfedél, szúnyogháló, redőnyszekció, valami gyors amit nem láttam, és egy csíkos napernyő.
Azt nem tudom, az 5 emelet magas nyírfa hogy nem törik derékba 8-9 méteres amplitúdóval. -
bobsys
veterán
válasz
parandroid #56996 üzenetére
Hagyyad ma, meg a 15 eves suzukijat sem kepes lecserelni
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid #56999 üzenetére
Emlekszem anno a nagyfaluban jelentkeztem vmi viztisztitoberendezessel foglalkozo ceghez termekmenedzsernek (aka porszivougynok) ahol is interju helyett rogtonzott termekbemutatot kaptunk egy csepeli gyarban (bar bortonnek tunt).
Maga a cucc eleg komoly es draga volt, mindenesetre nem akartam ezzel foglalkozni, de a bemutaton maradtam, es eleg erdekes dolgok derultek ki (kamu aligha lehetett).
Probaltunk mindenfele vizet, csap, ezzel tisztitott csap, azzal tisztitott csap, aldokategorias bolti, kozepes bolti, evian es tarsai tipusu draga vizek, elektrolizis es picsafust, a vege az lett hogy en ugy dontottem, iszom a csapvizet es abba doglok bele.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
A házmester (inkább megbízott nyugdíjas mindenes) mondta még délelőtt, hogy körbejárta a háztömböt, és a feleségével ketten 4x fordultak, míg mindent összeszedtek és behordtak, amik feltételezhetően az erkélyekről hullottak le.
-
válasz
Elobb lattam az erkely elott egy egy helyben repulo galambot. Vicces.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid #57001 üzenetére
Most azt nézem, hogy mi nem repült még a levegőben az ablak előtt (7. emelet) Az erkélyeket teljesen letakarította, lábtörlők, virágok, cserepek, felmosók, edények, kuka, ruha, zacskók, hamutartó, galamb hanyatt, meg még sok más is hiányzik mindenhonnan, ami elrepült itt. Az ablak a tetejéig csurom víz, pedig 140 centire kinyúlik fölé minden felső emelet erkélypadlója egybefüggő folyosóként. Tehát alulról esik az eső. Néhányan megunták régi esernyőiket, és felnyitva, mintegy magnéziumporként villannak egyet amikor kifordulnak önmagukból, és szakadnak le ugyanazon mozdulattal a merevítőikről. 5 perc alatt 11 széjjeltépett esernyőt számoltam az utcán, de az embereket nem érdekli, ők kinyitják, mert esik. Huss, volt nincs esernyő.
Azért jó, hogy nem ilyen amerikai papírházban lakom most, bár a 64 lakásos tömb is folyamatosan remeg. -
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid #56999 üzenetére
Elbeszélünk egymás mellett.
A sima Vöslauer ásványvíz 0.69/1.5 EUR/liter.
Az ízesített Vöslauer Balance 1.19/0.75 EUR/liter.Osztrák szupermarketekben, nem benzinkúton.
Más márkákhoz képest mocskosul drágának tartom.Személyes preferenciám a Vöslauer, de ennyit nem fizetek érte. Tonnaszám be szoktam vásárolni belőle, amikor akciós, de csak 2-3 havonta van leárazva.
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid #56988 üzenetére
Haennemtom, vilag eletemben csapvizet es abbol keszult szodat fogyaszottam (amikor nem sort), de azon kivul, hogy nem dobtam ki sok muanyagpalackot, hatranyat nem erzem a dolognak. Amennyiben szerinted mar vizkovesek az erfalaim, igy jartam
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid #56993 üzenetére
huszonnégyesével véve is ennyi az egységára, eurosparban és billában egyaránt. nem benzinkúton..
bármelyik másik másfeles ásványvíz, például az osztrák römerquelle (amit ugyanúgy szeretek), 50 cent alatt van. -
válasz
parandroid #56988 üzenetére
áhh, köszi a statisztikát. azt a vizet a mai napig nagyon sajnálom, egyik ízesített sem olyan jó, mint az volt.
egyébként sima ásványvízből mi is szénsavasat veszünk, naturaquát, nestlét vagy szentkirályit szoktunk. ízesítetlenből meg a lentebb említett vöslauert szoktunk venni. ez az eper-bors dolog nem tudom hogyan jött, mert ez eddig egészen biztos, hogy eper-borsmenta ízesítésű volt. lehet, hogy a kettű ugyanaz, és csak rövidítettek
de a legjobb a szőlős közülük szerintem, aztán amangós-narancsos. interspárban szokott lenni egész baráti áron.
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid #56990 üzenetére
Vöslauerrel egy baj van, itt 0.69 egy másfeles palack.
-
válasz
parandroid #56983 üzenetére
kóstolgatom ezeket az új, ízesített naturaquákat, és eszembe jutott az első ilyen jellegű próbálkozásuk, ami szürkés csomagolásban volt, aloe verával és barackos, meg talán citromos ízben lehetett kapni. ezt miért is állítottátok le anno? ennyire nem vitték? pedig én rohadtul szerettem, még csóró kollégista létemre is csak ezt ittam szinte.
-
aizen92
addikt
válasz
parandroid #56953 üzenetére
+ (#56952) BlacKSouL,(#56951) tope
Köszönöm az ötleteket!
A kutya sajnos múltkor se segített. Dobermann volt akkor még, de sajnos van egy "holttér", ahova nem mehet, és ezt kifigyelték és onnan törtek be.
A falba építhető széf lesz a legjobb megoldás. Régóta gondolkozunk egy ilyen beszerzésén, most meg is van az alapja, hogy mielőbb be is szerezzük.
-
válasz
parandroid #56924 üzenetére
Hazasan mar konnyebb
Szerencsénkre mi irtó komolyan vettük mindig, hogy találkozzunk, 4 het volt talán a max külön 8 év alatt.
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid #56827 üzenetére
Elvigyem neked Bécsig?
Valami köszörű, vagy hidegvágó legyen nálad. -
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid #56823 üzenetére
Ezek után gondolom közös képviselőnek nem csak azért lehet jelezni, mert "nem tetszik", hanem jogi oka is van. Éljen.
Köszi! (+ kukacnak is.)
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid #56764 üzenetére
HI!
csalakozom
udv
neduddki
-
válasz
én sopronba e szerint. ami egyébként nem is olyan nagyon rossz ötlet.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Polgári jómód és osztrák kényelem. Jó levegő és a legjobb fogorvosok. Költözhetnél Bécsbe is, de neked Sopronban a helyed!
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid #56727 üzenetére
Szedd szét és fújd be jól kontakt sprével a mikrokapcsolót. Tocsogjon. Kiszárítás után jobb, mint újonnan.
Lehet, hogy triviális és már próbáltad, de nem segített. Csak gondoltam, hátha.A canga ilyen: [link]. (Tech spec jobb oldalt kinyíló menüben.)
A Duna kanyargását ma nem tudom megnézni idő hiányában, de a Donauinsel északi csücskét meglátogatom. Mindjárt gyüvök.
-
tbs
addikt
válasz
parandroid #56721 üzenetére
Menj el egy rendes bringaszerelőhöz, ne szenvedj! Elmeséled neki hogy mit akarsz, oszt összerakja. Olcsóbb nem lesz (sőt!), de legalább a tiéd.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid #56714 üzenetére
Így van
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #56665 üzenetére
Nekunk volt egy Gepida Alboin ( talan 200-s), altalanos hasznalatra teljesen jo volt varosban.
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #56672 üzenetére
200 €-s teleszkópos bringát se vegyél
bikediscount.de-n nézd meg esetleg, most nem találom hol lehet angolra állítani és csak random klikkelgetek a felületn...
(#56677) jól látod a helyzetet, a legolcsóbb kategóriával tényleg csak a szívás van (olyanok hogy el se tudod képzelni
), azt a +100-150€-t megéri egy picit jobb gép, hidd el
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid #56680 üzenetére
lead designer on customer's side.
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid #56677 üzenetére
Szokás szerint azért támadom az álláspontját, hogy kihozzak belőle egy kicsit többet.
Teljesen egyetértek azzal, amit írt. -
válasz
parandroid #56672 üzenetére
Mindjart keresek neked valamit, most epp nem erek ra, de kesobb este jarok egy kort a neten.
-
válasz
Lentebb irtak a holland bringat, az stilusos, de mint bringa, nagyon rossz megoldas. (Nehez, lassu, kozeptavon kenyelmetlen.)
Amit linkeltel, annal a legnagyobb problemak a gyenge valto, gyenge fek.
Varosba eleve ne vegyel MTB-t, felesleges. Elol-hatul a valto minosege megintcsak keves. 150 euroert nem kapsz ujonnan rendes minosegu biciklit, ez van. (Tenyleg nem sznobkodom.)
-
fasyrt
őstag
válasz
Valami holland vázas bicajt vegyél, az pont olyan amit leírtál. Márka persze nem jut eszembe egy sem.
Vas, kontra, 3-7 sebesség, lemez sárvédő, lámpa. Tökéletes. Nekem egy Magellan Corvus van 24 sebességgel, a legkisebb tányért a Normafán használtam utoljára x éve. Valóban nincs rá nagy szükség.(A villanybicaj nagy divat még az alsószászoknál, kölcsön volt nálam egy, móka. Csak rásegít, de azt választhatod, hogy mennyire: Kvázi üresben pedálozol és húz a villany, vagy éppen hogy csak rásegít. Vagy ki van kapcsolva, de akkor minek, ugye. Tiszta troli, csak búgni kell hozzá. Persze a para bennem volt bárhol letenni.)
tildy: kitartást & jobbulást! (Erőt, egészséget!
)
-
tbs
addikt
válasz
parandroid #56661 üzenetére
Hát, én pl. egy közel 70 éves tanyasi libakergetőt használok.
Párom anyai nagymamájától "örököltem". Acélvázas, kontrás nőibicaj lepra rugós nyereggel, agydinamóval, "gyáriba" épített tuning akkumulátoros led-es világítással, defektmentesítő folyadékkal feltöltött autószelepes belsővel (mert archaikus méretben nincs defektmentes külső).
Mikor elgázoltak vele, irrrrgalmatlan 8as került a hátsójába, de ~3hét múlvára visszarúgta magát egyenesbe.
A többi részének nem lett semmi baja.
Húgom megőrül érte, mert városba igencsakjó a kerékméret + áttétel kombó.
(Ja, nem a budai dombokra gondolok.
)
És igen -> nemeladó. Bocs.
szerk.: Van ezért ittott "rendes" bicaj is -> [link]
-
válasz
parandroid #56661 üzenetére
Mindegyik dologra ervenyes az alapszabaly: ha rossz minosegu (=olcso), akkor jobb, ha nincs is rajta. Ezek a cuccok hasznosak, ha tenyleg kihasznalja oket az ember. Az ulescsovon levo teleszkop orult marhasag.
Lehet kapni nem felcicomazott bringakat, mondj egy arkategoriat es felhasznalasi teruletet, es mar tolom is a linkeket.
Normalis bringat 350 euro alatt nem kapsz ujonnan, innen lehet indulni. A 350 eurosok meg eleg nehezek, de legalabb rendesen ossze vannak rakva.
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid #56630 üzenetére
-
concret_hp
addikt
válasz
diétamentes nap
hát ez kész
-
fasyrt
őstag
válasz
Finnyás... gyerekkori emlék, mikor jöttek hozzánk vendégek, finnyás gyerekekkel. Mindig olyan volt a kaja, amit ők is megesznek, ellenben uncsiii... csokitorta csokival. Gyümölcstorta, vagy esetleg gesztenye vagy citromtorta? na arra rá se néztek. Hogy én milyen pipa voltam.
-
válasz
parandroid #56627 üzenetére
Itt nagyon kicsi gyerekekrol van szo (4 ev alatt), es nem terapiarol, hanem kiserletekrol. Egyebkent nyilvan nem lenne ennyire magas a toleranciaszint
.
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid #56627 üzenetére
Lehet, hogy jobban megnyílnak neki így a gyerekek.
Nem annyira felnőttes. -
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #56573 üzenetére
vágom, de a központi okmányirodában van ilyen kihelyezett hely vagymi ahol adnak 1 nap alatt, azóta megtudtam
-
fasyrt
őstag
válasz
parandroid #56554 üzenetére
A német-magyar átállás egyáltalán nem nehéz, ott nem is váltok át a magyar kiosztásról, van minden. Viszont a török ı, ç, ğ, stb.már elég komplikált, ott nem úszom meg, bár tény hogy nagyon ritkán használom.
tope: Tolvajkergetőket követed a búúkon? Az is agyrém, hogy ők mit kapnak.
bobsys: Blaha-Nyugati viszonylatban vagyok ismerős, ott a Blahán van jó pénzváltó, kvázi a körút-Dohány utca sarkánál, ahol a kerületi ügyfélszolgálat van.
-
fasyrt
őstag
válasz
parandroid #56544 üzenetére
Nekem speciális karakterekre fel van véve pár különböző billentyűzet: en, de, tr, hu. Amit ezekkel nem lehet, az nincs is.
Valóban, korábban olvastam, hogy az Alt Green az a hősidőkben más funkciókkal bírt, de hogy ma mire jó, hát most már akkor tudom. Fel se tűnt eddig, hogy a jobb altra nem jön elő spéci karakter.
És valóban, az Alt + F4... lehet ezt a kombinációt ki kéne tenni egy funkciógombra. Mert pl. az F9-F12-t nem is emlékszem már, hogy mikor használtam utoljára.
-
válasz
parandroid #56513 üzenetére
nekünk az óra/rádió szerepét egy ilyen tölti be [link], csak két dokkolóval. lehet változtatni a fényerőt, éjjel egyáltalán nem zavaró, plusz marha szépen is szól
-
tildy
nagyúr
válasz
Apumnak van ilyen plafonra vetitos ledes oraja. Mondjuk nem tudom mennyit fogyaszt.
Nem ez, de ilyesmi: [link].
A plafonra a mienk kb 40-50 centis szamokat vetit.
-
Tim82
félisten
válasz
Egyszóval még én sem találtam semmi normális (és költséghatékonyság szempontjából is elfogadható) megoldást arra, hogy ha éjjel megébredek, azonnal lássam, mennyi idő, és ne kelljen kisüttetni a szemem a telefon kijelzőjével.
Pár telefonnál - jellemzően inkább AMOLED kijelzősöknél és főleg nem Droid, hanem Nokia (WP, Symbian, MeeGo) -> bár mintha a Moto X is tudna végre ilyesmit - megoldották anno azt, hogy lezárt kijelzőnél halványan, de éjjel jól kivehetően látszik az időjelzés. Valahogy így.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Nekem egy ilyen teljesít szolgálatot, nemtom hány wattot eszik, de 220V-ról megy, és legalább 25 éves. Legalábbis én 10 évesnél nem voltam több, mikor megtaláltam nagyanyáméknál, és akkor már eléggé leharcolt volt. Ez legalább jól látható.
Csakhogy éjszaka a párnámtól legalább ilyen messze van szemüveg nélkül, és éjszaka ennyit látok belőle.És a szuperfejlett űrtechnika világában nem tudnak egy tetves órát összehozni, ami a normális emberek igényeinek megfelelne. Urambocsá normálisan kivetítene.
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #56502 üzenetére
Na, hát mielőtt írtam, háromszor levágta, aztán megpróbáltam negyedjére is, és most jó.
Fura, velem ilyen még nem csinált soha.
@Emvy: a következő az lett volna, hogy elhúzom a tv-állványt, hogy kipróbáljam más hosszabbítóval, de szerencsére így nem kellett.
@Csupor: nem érdekel
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #56502 üzenetére
hi!
danke, igen, van fí-relé is, és az kapcsolódik le, és mivel hátul van a dugalj, símán lehet, hogy ferdén dugtam be.
na mindjárt kipróbálom még egyszer... -
Tim82
félisten
válasz
parandroid #56475 üzenetére
Lehet, hogy nálatok nyilvánvaló. Amikor én vettem, akkor még nem volt más 4:3 arányú, IPS, 8" körüli méretű, 3G-képes tablet a piacon, nekem meg ezek fontos szempontok voltak.
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #56467 üzenetére
Sent from my iPad Mini.
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid #56335 üzenetére
Le ne merj beszelni barkit is egy jo palinkarol, mer' odavagok!
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid #56247 üzenetére
Te robotgép, ott!
Egyrészt közben rájöttem, hogy az első hónapokban valószínűleg még magyar szemmel mérted a felsorolt helyek árait.
Másrészt tudsz-e mondani valami tömény piát, amiről a németek/osztrákok azt hiszik, hogy saját alkotásuk? A snapszon kívül, mert azt nem tartom annak. (Meg különben is, általánosságban is használják az összes töményre.)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid #56275 üzenetére
Nem is lenne ezzel gond, ha olyan sűrűséggel frissítenék, mint mondjuk a Firefoxt, vagy a Java-t, vagy a Flash Playert, csak hogy mást ne mondjak, de lassan új Windows verzió is gyakrabban jön ki
De sajnos 3-4-5 hónapig simán altatják, ami mondjuk pont nem nagyon jó, tekintve, hogy lassan klímaszezon, és ha már egyszer ki tudná használni az ember a lehetőségeket, akkor nyilván ki is akarná. De ha 4 hónapig semmi, akkor mire esetleg megjavul már nem is lesz aktuális. Télen kevésbé van használva az app, direktben otthonról van kezelve.Na mindegy, ez van. Nem is akartam én frissíteni, de hát gondoltam az újabb jobb, több hiba van benne javítva... Csak egyet tettek bele, de attól nem is megy az egész.
-
Integra
titán
válasz
parandroid #56238 üzenetére
a croissant meg a hasonló fehér tésztás, kelt tésztás péksütik sem az egészség mekkája, főleg ha még melegek is, én csak egy fokkal jobb besorolást adok ezeknek mint a mcdonaldsnak
viszont nyugodtan készíthettek szendvicseket otthon, egy gluténmentes pirítós kenyeres rántottás szenya, sok fehérje, laktat és egészséges. gyümölcs és zöldség rágcsálni, sok mindent lehet, 12 óra alatt nem romlanak meg. de ugye kérdés, hogy a lurkók mit esznek meg, mert ugye az édes mindenek felett kicsi korban
gyorsan leszoktam ezekről a nagy utazásokról, inkább bécsben felgurulok az autóvonatra este, másnap reggel kirak hh-ban. oltári nagy találmány, nagyon szeretem.239:
az kicsit durva, annyiért egy korsó wiezent is kapok a legjobb helyekenszerencsére nem iszom kávét
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid #56238 üzenetére
Német és osztrák szakaszon a pálya mellett nagyon sok helyen reprezentálja magát két rendes kajáldalánc is. Nem jut eszembe a nevük így hirtelen, de a bőséges reggeli mellett egész jó főtt ételük is van. Mondjuk fejenként 2 ojróval drágább, mint a kinti mekik.
Az eszpresszó viszont négy és fél euró mindkettőnél.
-
Integra
titán
válasz
parandroid #56226 üzenetére
vicces azért mikor a németek is hőbörögnek ilyen dolgokon (bár jogosan), közben meg gumiból van a paradicsomuk
havi egy burger king meg bőven belefér szerintem is, mert igazából ilyen mennyiségnek nincsen élettani hatása normális, egészséges táplálkozás mellett. mondjuk szerintem nekem is 3-4 hónapja legalább, hogy egy dupla vagy tripla whoppert megettem és nem is hiányoznak ezek a gyorséttermek, mcdonalds meg csak és kizárólag utolsó lehetőség, de szinte mindig akad valahol egy török kajálda
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #56218 üzenetére
lehet hogy csak azzal van összefüggésben, hogy elkezdtem én is figyelni erre, meg rendesen mozogni, de szerintem bőven van fejlődés. tegnap is nem tudtam haladni a vársligetben bringával, mert annyian voltak kint, aminek igen jelentős része futott, bringázott, görgkorizott, gördezskázott, stb.
vagy vivicittán pl 2 héttel korábban megtelt a létszám a félmaratonra 5500, miközben tavaly 4000nél kevesebben voltak ha jól tudom.
rengeteg közösségi futás, bringázás stb, ami 5-6 éve nem volt. vagy pl. Kropkóék idehoznak augusztusban BP-re egy ironman 70.3 eventet, az is elég nagy dolog ám, és pár év alatt tuti érezhető hatása lesz a tömegsportban. -
tildy
nagyúr
válasz
Jol van, nem csak nekem rendetlenkedik a gyomrom akkor Magyarorszagon ezek szerint.
Btw , tegnap itt hurka volt, vettem a magyar boltban. Isteni. -
bobsys
veterán
válasz
picit tobb mint egy het mulva megyunk Magyarorszagra. Anyam mar kerdzte, hogy a felesegnek mit fozzon hisz vegetarianus es akkor a rantott sajt jo lesz-e?
kiegyeztunk egy turo vagy/es szilvas gombocban. Disznot mar regota nem eszem, amit majd megkostolok a majas hurka de disznoporkolt es tarsairol szo sem lehet.
Nagymamak mar oregek ok mar nem csinalnak az altalad leirt "lakodalmat" anyammal pedig meg lehet egyezni etel ugyben szerencsere -
bobsys
veterán
válasz
Nekem mindig azt mondtak, hogy ami a tanyeron van meg kell enni + itt akkora adagokat adnak amiket ezelott meg nem lattam -> +9-10 kilo amit ebben a honapban kezdtem el lefogyni (80 kilo alatt kell lennem elvileg a 178 centi magassaghoz)
-
tbs
addikt
válasz
Huhh.
"Vicces". 2 pillanat alatt politika: párom közalkalmazott. Szervezetének "speciális" táplálási igénye van (értsd: a német átlagnál picit egészségesebb). Mivel nem szeretnénk, hogy 3felé főzzön ezért mindahányan az Ő kosztján vagyunk. Ennek költsége havonta kb. a 1.5x-ese a fizetésének... Ha egyedül élne, már lassan vak hordó lenne a reá vonatkozó egészségügyi protokollok miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Díszdobozos QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest