- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
egy apró kérdés: nem vagy Te kicsit bakker látens langyi?
csak, mert ha egy férfi mondja, akkor, a mai társadalmi normákat ÉS magamat ismerve ilyen kapcsolat férfi és nő között létesítendő, ahol a férfi én vagyok (nem, semmi gondom a melegekkel, nehogy ezt hozza ki belőlem valaki, csak éppen ÉN csak nővel csinálom), miért is kell kihozni egy homoszekszuális aktust?
mert ez 16 éves kor felett már, izé, hát, nem vicces.
ezt jólmegaszontam.
-
tiv61us
őstag
aZert van rajtuk ez az ize melleny mert mar azt hiszik ejszaka van
nappal nagyon kell forgalomtol elzart teruleten a konteneren ulva
Ok a nappal latok olyan infravoros szemuveguk van ami nappal sotetet mutat
ez a magyar infra
es ezert dugnanak
de a 2 no most nem akar
eloretekintenek
bar nem tudom mi a fasznak gyalogolnak a Margit hidon mikor van masik6 hid
lehet megis dugni akarnak
\
de lehet a szigeten voltak
dugni
szigeti tulelok -
-
-
-
Tim82
félisten
Max. törlik a linket...
Az általam ajánlott módszerrel a Firefox könyvjelzőket le tudod menteni egy .htm fájlba, majd FF újratelepítés után tudod importálni. Nekem működött FF-Opera viszonylatban is.
Pisztillus módszerét nem próbáltam, szerintem az övé jobb lehet, mert valszeg az esetleges elmentett jelszavaidat, beállításaidat stb. is el tudod vele menteni.
-
Milyen rendszer? XP esetén a c:\Documents and Settings\a_te_userneved\Application Data\Mozilla alkönyvtárban van a firefox minden cucca. Ezt kell valahová elmenteni, majd az új rendszeren ugyanide visszamásolni, akár a firefox telepítése előtt. Arra figyelj, hogy az Application Data rejtett (rendszer) könyvtár, tehát ennek a megjelenítését be kell kapcsolni pl. a total commander-ben.
Vista és win7 esetén ugyanez c:\Users\a_te_userneved\AppData\Roaming\Mozilla alkönyvtárban található, ahol az AppData a rejtett könyvtár.Na de elég volt belőlem ennyi, léptem aludni!
-
-
-
-
-
-
De elég lett volna egy link is, és aki akarja megnézi, aki nem akarja, az nem. Szvsz.
ló úr: Hát ilyen bokával nem fog sűrűn CD-széket készíteni, mert tud ám az fájni rendesen. Lehet, vezetni sem fog tudni rendesen, pedig szép szám áll a megtett kilométereket mutató órán.
Winner: Ezt a mennyiséget te raktad bele a Civic-be?
-
Tim82
félisten
Lehet, hogy ez kicsit durvának és bunkónak fog hatni, de nem tudom másképp megfogalmazni, mert a lényeg elveszne: lehetne, hogy nem itt éled ki a p***hiányodat? Van erre "legszebb nők"-topik is.
Mellesleg az általad linket csajok mindegyike egyéniség, amolyan Brian élete-módon.
-
-
kételkedem
addikt
A legfontosabb, hogy ne ess kétségbe!
Barack lekvár, kakaó, mosatlan szőlő, mosatlan szilva, erős kávé vacsorára.
Lefekvés előtt szűztea kapszula HUNYADI JÁNOS glaubersós gyógyvízzel bevéve
Ha ez sem hoz eredményt, akkor komoly gond van!
-
fokukac
nagyúr
szenvedjen velük az, akinek két anyja van. annyira látszik az ügyfélszolgálaton, hgoy az a cél, hogy minél tovább várakoztassanak... tárcsázol, majd 10 mp csönd, és bemondja egy női hang lassan, hogy "jó napot kívánunk" - majd 5 mp hatásszünet, és elkezd az éppen aktuális akciókról zagyvázni. mire eljutok a választásos menüig, netán az ügyintézőig, az 5 perc...
de csak azért vagyok náluk, mert céges telefon volt, és elhoztam.
hamarosan letelik a próbaidő az új cégnél, és majd átkerülök céges csomagba, és egyből feleannyi lesz a számlám. legalábbis remélem.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest