- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Móci
addikt
-
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL #24792 üzenetére
Bizonyos részeim már szét vannak csapva. Határidő előtt sikerült. Most meg nem tudom, hogy merjek-e befizetni a szilvásváradi maratonra, vagy várjak jövő hétig, akkor viszont fizethetek 3 kilóval többet. Viszont ha megveszem most, és egyáltalán nem tudok elmenni, akkor 5k-t bukok. Nehéz okosnak lenni. Jó gyúrást.
Milyen kalács lesz?
-
frame>24
addikt
válasz
BlacKSouL #24645 üzenetére
Namindegy, nálam a különböző alkoholfajták (pl. sör, aztán bacardi-kÓla) keverése önmagában is kiváltja, hogy nem tudok aludni, ~két óra után felébredek, fetrengek, semmi hasznosat nem tudok csinálni, viszont szinte érzem, ahogy a sok hülye gondolat akciós potenciál formájában cikázik ide-oda az agyamban, nyugtalan érzés... Ez vót ma reggel.
És egyre kevesebb kell, hogy ez legyen...A szívedet nyomd majd vissza a mellkasodba, ha ki akarna robbanni. (szinte átérzem, mit dolgozhat szegény
)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #24640 üzenetére
Nene! Basszus, gyerekek, ne csináljatok ilyet, mert k.rvára nem tudtok majd leállni, és pörögtök mint a bolond....
De ha mégis, akkor ne felejtsetek el soksok, tehát, soksok folyadékot fogyasztani, mert kics.szettül ki lehet ám száradni, és nehéz észrevenni. Én is most tesztelési célból csinálom, mnondjuk nem vasárnap éjjel kéne, hétfő előtt, de mindegy.. egy hétig nincs nagyvezír..japán.
Szóval óvatosan bármit is. Az én 84 kilós edzett, gyúrós, de nem tökéletes szervezetemnek általában 4-5 sör, egy rövid szokott megártani, mostanában egy rövid, 3 sör is kicsinál. Ehhez az arányhoz az 1 liter energiaital, meg a kb 1,5 deci vodka, és 2 deci Martini (007, felrázva, nem keverve) pont olyan durván megpörget, hogy most rendesen ugrálok gépelés közben.
Mondom, kísérlet, ne csinálja senki utánam.
És iszonyat hatása van ilyenkor a zenének. Nagyon nem mindegy mit hallgatunk. Ha valaki mégis kipróbálná(ne tegye) akkor csakis pörgős, gyors, bulis zenéket, mert egy Evanescence, vagy egy HIM- Join me. Pl garantált érfelvágás..Na, ezt még véletlenül se!!.
Megyek pörgök tovább, még tart a kísérlet..!! -
zolynet
veterán
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #23904 üzenetére
gratulálok a túlélés abszolválásához
Ott a Kisalföldön - Alpokalján amúgy tényleg mindig süvít a szél, ahányszor odamegyek...Sose felejtem el, amikor 2002 szeptemberének első hétvégéjén havazott, amikor másztunk fel az Irott-kőre...
Viszont cserébe minden tisztább, gondozottabb, muskátlik vannak az ablakokban, egy csomó háznak nincs is kerítése, Ausztria csak egy köpés...
-
Bubu79
addikt
válasz
BlacKSouL #23761 üzenetére
Nem hinném, hogy gondja lenne - a gumi borítás azért elég szoros szokott lenni
A Heineken-es repi ajándék 512-esem is gumi borítású - nem egy kategória a Tiéddel, mégis jól érezhetően szorosan zár a kupakja is és az a fele is, ami magát a memóriát rejti ( ezt egyébként csak ki kell húzni a nagyobbik feléből kis erőfeszítéssel - nincsen rásajtolva a NYÁK-ra
)
Timoka: Már most is késő - ülök itt magamban, egy doboz sör társaságában és holmi finom, foszlós kalácsról elmélkedem, aminek szinte még az illatát is érzem
-
Bubu79
addikt
válasz
BlacKSouL #23757 üzenetére
Egy noname 1GB-os pendrive már nálam is forgott egyet a mosógépben, a nadrágom zsebében - alutokos, gyárilag lyukas, úgyhogy szó nem lehetett arról, hogy ne jusson bele a víz.
Kivettem, szétszedtem, megszárítottam - azóta is üzemel
Timoka: Kaláccsal nem viccelünk - megint kezdek éhes lenni
-
venember83
nagyúr
-
válasz
BlacKSouL #22705 üzenetére
Hát ha IFA-t akarsz venni mindenképp a fater nevére vedd
Ha mondjuk Vectrát, akkor inkább a Tiedre vedd
Valamikor el kell kezdeni különben folyamatosan kereshetsz majd valakit akinek a nevére vehess kocsit és a Te bónuszod sosem lesz meg, bár ez is attól függ ugye, hogy mennyi pénze van az embernek, belefér-e vagy sem
-
NoLF
veterán
válasz
BlacKSouL #22705 üzenetére
nekem így volt az előző. semmi hátránya nincs, hacsak annyi hogy nem a saját bónuszod pörgeted. ezt az autót már a sajátomra írattam, el kell kezdeni egyszer.
a forgalmiban be volt jegyezve hogy én vagyok az üzembentartó és kész. így akartam, mert nem akartam hogy az esetleges rendőri intézkedések alkalmával kérdezgessék hogy miért a fater verdájával nyomulok. így viszont tényleg gazdaságosabb, jóval, azért is csináltam.
okmányirodába meghatalmazással mész, hogy ő a tulaj te az üzembentartó, és így iratod át. -
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #22195 üzenetére
A műszaki részéhez nem értek, ezen lépjünk át.
Fontos az eladó és a kocsi papírjainak megléte.
eladó: személyi igazolvány
autó: forgalmi engedély, "zöldkártya", törzskönyv
Az iratokban feltüntetett adatokat ellenőrizd le. Lehet, hogy hülyén néznek rád, mikor az alvázszámot keresed, de sebaj!
Lehet kapni nyomtatványboltban adásvételi nyomtatványt, de saját magadnak is készíthetsz. A megvásárlást követően el kell menned az önkormányzathoz, be kell jelentened, hogy kocsit vettél. Kötelező biztosítást kell kötnöd az autóra.
Ha kereskedésben vagy neppertől veszed, akkor ők a papírmunkában otthon vannak, azt gördülékenyen lebonyolítják. -
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #22114 üzenetére
Aki a közúton úgy hajt mintha versenypálya lenne, az előb-utóbb szembesül vele, hogy van némi különbség a kettő között.
Aki a városban az 50 km/h két-háromszorosával közlekedik, az ön és közveszélyes.
Ez járműtől független.
A fejben van a gond. Van aki kinövi ezt a viselkedést, van aki belehal. Én mindenesetre nagyon sajnálom a baleset résztvevőit attól független, ki miben hibázott.
Gyalog, kerékpárral, robogóval és autóval is közlekedem, sok oldalát ismerem az emberi hülyeségnek. -
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL #22101 üzenetére
Te jöttél a tényekkel és mondtál hasból kétszázas-kétszázötvenes sebességet. Csak erre akartam érdekességként rávilágítani. Írjak én is valami kommentet oda? Az mennyire tényszerű? Nyilvánvalóan a motoros volt a hibás, ezt szerintem senki nem kétli, meg is bűnhődött érte, szerencsére más nem látta ennek egészségügyileg kárát. Erre több szót részemről nem érdemes vesztegetni. Jó éjt.
-
tildy
nagyúr
válasz
MEg is van a videó .
Jól emlékeztem, ott is szétszakadt a motor. Hivatalosan 130al ment az ütközéskor a vétkes fél .
Természetesen jelen helyzetben nem bocsátkoznék találgatásokba, csak gondoltam elmondom, hogy nemcsak 200-nál de 130as ütközésnél is ketté tud szakadni egy motor.
Ez van.
Sajnos -
válasz
Nyugalom! Venember is tudja, te is tudod, mindenki más is, hogy a motoros volt a hibás, mint sok esetben máskor is. Azzal, hogy felereszted a vérnyomásodat, nem oldasz meg semmit. Sokkal többet ér a higgadt beszéd, ha társaságban, fórumokon, stb. elmondod a véleményed. Peace!
-
Sipi16
őstag
válasz
BlacKSouL #22097 üzenetére
Túlzottan nem figyelem a motoros baleseteket és nem is értek a motorokhoz. Az tény, hogy nagyon sokan 100 levezetett km után máris Rossinak hiszik magukat. Ez a fő probléma... Nameg az, hogy olyan szinten lépik át a sebességhatárokat amikor már a balesetek elkerülése lehetetlen. De ezt nem ebbe a topikba kéne kibeszélni...
Jó éjt mindenkinek!
-
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL #22092 üzenetére
Nem védek én senkit, de honnan tudod, hogy 200-250? Hol vannak a tények? Telepített radar volt a környéken, hogy tudod a motor sebességét? Nekem különben mindegy, csak te hoztad fel a tényeket meg a véleményezett sebességet. Ennyi, kérem lőjön le.
BE: Érdekes elmélet. Lehetséges, hogy csak egyeseknek kétszer akkora az a bizonyos pohár? Vagy legalábbis ők képzelik kétszer akkorának?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #21951 üzenetére
De most komolyan, tényleg, melyik balfasz volt képes azt mondani, hogy egy kanyarodáshoz készülő, (megjegyzem kanyarodósáv van a manőverhez) autóba csak úgy 'hátulról???' belemegy egy motoros, és EZ a végeredmény??? Hol hátulról? És mennyivel kell menni, hogy ne lehessen észrevenni? Ja, hogy a kommentek szerint 200-250?
NEM Nem tudom sajnálni, akkor sem, ha egymillió motoros jön oda sajnálni. Aki fejbelövi magát egy reszelt hegyű golyóval pisztollyal, annak kibaszott nagy az esélye, hogy meghal. A tények kurva makacs dolgok. -
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #21951 üzenetére
egy motor símán ketté tud szakítani egy kocsit, mert olyan, mint egy ék...
Az örült motorosokat pedig le kéne lőni, de ezt csak halkan mondom, mert a télapó megint bannol.
---------------------
Tényleg, a gumiproblémát megoldottad?
Akartam is mondani, hogy aki a liftben kapja el a szép német kislányokat, annak csak nem akadály már szerezni egy gumit. -
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #21740 üzenetére
.. és Jancsi mondja hogy te Juliska, ki kéne próbálni, hogy én beteszem neked. De Juliska szabódik, merthogy az biztos fáj, Jancsi mondja hogy nem fáj az, de akkor csinálják úgy, hogy ő az egyik kezével rámarkol a tövénél, és csak annyit tesz be ami kimarad alóla. Juliska beleegyezik, neki is látnak, Jancsi rámarkol, elkezdi betolni, de elveszti a kontrollt, és hát Julcsa farát is meg kell markolni két kézzel hogy jobban menjen, naszóval elengedi a kezével, véletlen belöki neki tövig, és így folytatja nagy lelkesedéssel. Julcsa nyög egy párat halkan, majd megszólal: - Te Jancsi, tudod mit? Próbáljuk már ki úgy is hogy elveszed a kezed...
Aktív témák
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest