- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Akartam linkelni a megfelelő topikot ehhez, de közben látom bezárták...
Ez már vastagon a szánalmas kategória
-
adalbert1
veterán
Hát most cserélnék veled... Itt be van borulva...
ladybug : ez az allergia is érdekes dolog... Gyerekkoromban én is allergiás voltam pár növényre, hát a tavaszt akkor nagyon tudtam utálni... Állandóan zyrtec + orrspray + szemcsepp éveken keresztül. Utána egyik évről a másikra mintha mi sem történt volna elmúlt szerencsére az egész.
-
neongorack
senior tag
Jó időtöltés a wow nem azt mondom, mindig van mit csinálni benne, meg fantasztikusan nagy a mozgástér,mindaddig amíg nem lesz az ember fanatikusan kocka...
Volt még régen, hogy reggel odaültem gép elé, belogoltam rápillantottam az órára és elment laza 8-10 óra
Azért olyankor az ember úgy elgondolkodik, hogy ez azért mégsem állapot. -
-
BlacKSouL
addikt
Olyan 290k körül volt valami internetes cégtől rendeltük, fater intézte. Helyben is vállalták volna a beszerzést, az egyik boltban 350k-ért, a másikban 370-ért, a hivatalos Sony boltban 399k-ért
És van aki megveszi tőlük...
Node remélem ez is kitart legalább addig mint a régi kitartott (az egyik 26 év után most robbant fel, a másik még vidáman megy 16 év után)
Az tetszett, hogy csak úgy bedugom a pendrájvot, nyomkodok párat a távbirizgán, osztán már nyomatja is az mp3-akat. Hiába no, igazodni kell a korhoz, mert lassan lemaradásban vagyok.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest