- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matt89
junior tag
válasz
Pro Koryak #79373 üzenetére
Azért kemény, hogy még 2022-ben a fillérb***ásra asszociálnak az emberek, ha egy random másik ember kevesebb áramot akar fogyasztani.
-
Franky74
aktív tag
válasz
Pro Koryak #79373 üzenetére
Hosszabb időre áramtalanítasz.
Olyankor a beállítások nem nullázódnak? -
Malfroy
aktív tag
válasz
Pro Koryak #79126 üzenetére
Én értem azért írtam hogy felesleges lecserélni
-
Malfroy
aktív tag
válasz
Pro Koryak #79112 üzenetére
Hát igen, elég mindenre szerintem.
-
alaves
addikt
válasz
Pro Koryak #79112 üzenetére
A 2017-2018 modelleket értelmetlen lecserélni, hacsak nem méretváltás, HDMI 2.1 vagy egyéb tudás miatt.
-
Malfroy
aktív tag
válasz
Pro Koryak #79109 üzenetére
bőven elég
-
Pityu89
senior tag
válasz
Pro Koryak #78504 üzenetére
Jeleztem a Media felé, hogy kimaradt a kalibrálás.
Teljesen korrektek voltak. Küldtek egy másik tévét, kalibrálva. Posta fordultával hozták az újat, vitték a régit.
Rákérdeztem a Calman kalibrációra, hogy a Hisense tv elvileg nem támogatja ezt. Megnyugtattak, hogy valóban így van, az automatát nem, ezért manuálisan fogják megcsinálni. Kollégák nem szeretik, mert jóval több idő, de a manager szemelyesen fogja megcsinálni.Íme a jegyzőkönyv. Sajnos még nem sokat értek belőle, de meglátva a képet az állam leesett, hogy mit hoztak ki belőle.
-
jbnd-007
tag
válasz
Pro Koryak #78816 üzenetére
Nálunk az akusztikán lehetne javítani. Nincs szőnyeg és függöny, mert utáljuk takarítani. Cserébe van visszhang. A macskáról eleinte azt hittük, hogy Dolby 7.1-ben tud nyávogni, mert sose tudtuk megállapítani, honnan jön a hang. Valahogy mindenhonnan jött, nem volt iránya. Aztán láttuk, hogy a macska se tudja, mi honnan szóltunk neki, rossz felé fordul a füle.
-
válasz
Pro Koryak #78705 üzenetére
Igen, a 807 már hőelvezetős Expanel-t kapott, csak a 48" nem.
-
válasz
Pro Koryak #78697 üzenetére
Mármint ezt hogy érted, hogy ugyan az?
-
phonefinder
újonc
válasz
Pro Koryak #78621 üzenetére
Erről a kuponról kérhetnék infót?
-
Malfroy
aktív tag
válasz
Pro Koryak #78623 üzenetére
Bár inkább ne kerüljön rá sor.
-
belashx
senior tag
válasz
Pro Koryak #78573 üzenetére
Áldom az eszem, hogy nyáron megvettem a 65OLED806-ot 530e-ért.
Ezek az akciók meg...
Még jó, hogy nem vicc, mert annak durva lenne. -
salapp
addikt
válasz
Pro Koryak #78559 üzenetére
Az ingyé' és a kötsög módon behazudott árról hazudott leárazás között hatalmas űr tátong, én úgy gondolom.
Szerintem inkorrekt üzleti magatartás az ilyen, gazdasági helyzet ide, vagy oda. -
salapp
addikt
válasz
Pro Koryak #78548 üzenetére
Ez mind így igaz. Viszont ez a tévé már náluk dekkolt egy ideje, csak most felnyomták irreálisra az árát, hogy hazudhassanak egy nagy akciót.
Én csak a teljes hülyének nézést nem szeretem, egyébként sajnos termelő kisüzem vagyunk, embertelenek lettek a körülmények energiaköltségek terén. -
madkiller
őstag
válasz
Pro Koryak #78548 üzenetére
Érdekes a 77C1 árán nem emeltek a C2én pedig egykét helyen engedtek kb 200kt.
-
alaves
addikt
válasz
Pro Koryak #78429 üzenetére
Valószínűleg pár száz forintos '3,5mm jack to RCA' átalakítóval.
-
bnorci71
addikt
válasz
Pro Koryak #78174 üzenetére
a közel látásd magad is észreveszed rövid a kezed a telefonhoz, könyvhöz újsághoz, a távol látást orovos hamarabb mondja mint tet észreveszed
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz
Pro Koryak #78174 üzenetére
23 éve (mióta cukros vagyok) járok évente szemészeti kontrollra.
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz
Pro Koryak #78158 üzenetére
Már 15 évesen fél napokat ültem CRT tévé előtt és C64-el játszottam.
Később, vagy másfél évtizedig 27" monitort néztem kevesebb, mint fél méterről, mikor PC-n játszottam. Utána jöttek a "lapos" tévék... Hja, és melóban is napi 8-10 órában monitor előtt ülök. Előtte meg utána itthon gépezek, este film vagy sori és játék a 65"-n 1.2 méterről. Amikor ezek nem játszanak, na akkor nyomkodom a telefon kijelzőjét
Most 45 éves vagyok kutya baja a szememnek. Szóval kb. ez a pont leszarom kategória -
BreamHunter
tag
válasz
Pro Koryak #78162 üzenetére
Én a 48”-ost nézem ~3,5-4/6-8 méterről, ha tévézek. Tökéletes számomra.
-
alaves
addikt
válasz
Pro Koryak #78158 üzenetére
Figyelemmel az SDR referencia fényerőre, ezért is használom ~100 nit-en (33 OLED fény), HDR/DV-ben pedig 75-ös OLED fénnyel, amelynél a csúcsfények már nem bántják a szemem. Ez a használat OLED kijelzővel valószínűleg töredéke a ~30 év CRT TV-zés + ~20 év CRT monitor használat által okozott terhelésnek.
-
lucky750
tag
válasz
Pro Koryak #78123 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Én is hallottam, hogy inkább a felhalmozódott dolgokat szórják ki, de olyan nagy akciókra nem lehet számítani. 479ezerér szerintetek jó ár az LG Oled 55 col C2, üzletből újonnan?
-
powerup2
addikt
válasz
Pro Koryak #78125 üzenetére
tudtommal 2 hónapot
-
powerup2
addikt
válasz
Pro Koryak #78123 üzenetére
Elvileg most figyelik már az árakat hogy nem játszhatják be hogy felviszik az árat majd leakciózzák őket az előző árra.
-
lucky750
tag
válasz
Pro Koryak #78121 üzenetére
Sziasztok. A véleményeteket szeretném kikérni, hogy egy LG Oled 55 col C2 újan boltból 479000ft. Szerintetek érdemes megvenni vagy várjak egy black friday akcióra? Olvastam, hogy a Media-ban 200000 ajándékkártya jár TV mellé, de mintha csak a Samsung TV mellé járna. Ilyenkor szokott egész évben a legalacsonyabb lenni az Oled TV árai. Megvárjam szerintetek egy nagyobb akciót? Esetleg a T-mobile-nál várható valami? Nemsokára Black Friday.
-
kgergo89
tag
válasz
Pro Koryak #77783 üzenetére
Nekem a hálóban van egy 8096 ami kb ugyanez.
Az említett TV konkrétan azt sem tudja mi az, hogy fekete az IPS panel miatt.
GO for OLED! -
NoMagix
addikt
válasz
Pro Koryak #77746 üzenetére
Sajnos ezt látom én is itthon a digivel, egyszerűen gyatra lett a minősége.
Telekomra vissza nem megyek az ugyan az pepitában, plusz még ott van a box is. -
powerup2
addikt
válasz
Pro Koryak #77478 üzenetére
2.5m-re vannak tőlem
-
zozika84
őstag
válasz
Pro Koryak #77427 üzenetére
Így van. Nekem is és még kb 5 ismerősömnek a mai napig hibátlanul megy az LG C9.
-
dropi
senior tag
válasz
Pro Koryak #77030 üzenetére
Az oké, annyira azért én nem vagyok filmőrült, hogy lemezezzek, de remuxokat szoktam mondjuk nézni a filmekből, ha van olyan opció.
powerup2
Oké meggyőztetek, belenézek a hétvégén -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Pro Koryak #76782 üzenetére
Ha ez okozta a tapasztaltakat akkor igen, viszont ez LG esetében a 2019-es modellek óta teljesen testre szabbható/helyre tehető.
-
peu407
senior tag
válasz
Pro Koryak #76692 üzenetére
Srácok... Kár ezen így összevitatkozni és teljesen értelmetlen. Szerintem... Mindkettőtöknek van igazsága, mert nyilván mindkét fajta ember létezik. Én is ismerek olyat, akinek panziói vannak, konkrétan vip ügyfél 2 bankban is, és egy Renault 19-cel jár, az öltözködésén sem látod a jólétet. De ismerek olyat is, akin viszont kifelé igenis látszik, hogy van neki bőven mit a tejbe aprítania, és igen olyan is van aki 5 ft-ért stb, sőt olyan is aki kifelé mutatja közben nincs mögötte igazi háttér. Kinek mi a fontos, ki milyen mérsékletességet, milyen értékrendet követ. Nem kell ezért ilyen módon egymásnak ugrani
-
fulton
addikt
válasz
Pro Koryak #76685 üzenetére
Szerintem ez inkább jellem kérdése ez bizonyos szinten. És ebben benne az átlag kereső és a gazdag egyén is. Ha valakiben ott a hajlam a jobbra vágyás, az meg fogja venni ha pont annyi is van a számláján (nyilván asszonnyal egyeztet
ott még lehetnek számítási áthúzások) .
Így simán el tudom képzelni azt is hogy valaki gazdag, és fogához ver minden garastNem tudjátok a Sony 77A83J készülékeknél, van ez a pixel frissítési dolog, ezt le kell futtatni manuálisan? egyáltalán érdemes ha am minden rendben a tv-vel? vagy a készülék fogja feldobni automatikusan amikor elérkezettnek véli az idejét?
-
válasz
Pro Koryak #76692 üzenetére
Nem értem amúgy, hogy miért annyira hihetetlen ez számotokra, hogy ha valaki gazdag, ettől függetlenül egy tök átlagos életet él, minden féle hívságokat mellőzve
Mindegy én befejeztem, mert most is hazudok biztos
-
válasz
Pro Koryak #76685 üzenetére
Van ilyen barátod vagy legalább ismerősöd? Nekem van, és mind megb*szná az anyját (szebben nem tudom írni) 5ft-ért, nemhogy kiadjanak egy tévére 2 millt
Sőt tovább megyek, egyik legjobb gyerekkori barátom, na ő tényleg "tele van" tévéje sincs😂😂😂
-
válasz
Pro Koryak #76680 üzenetére
Oké, engedjük el szerintem 👍 Ha neked a C1 a legszarabb Oled, akkor nincs miről beszélgetni...amúgy pedig egyáltalán nem ismersz+nem agyaltam hetekig semmin, hirtelen ötlet volt az egész, éppen ott voltam egy MM-nál, nézegettem a tévéket nagyon megtetszett a C1, felhívtam egyik ismerősöm aki tudta, hogy már szemezek régóta az Oledekkel,hogy szerinte jó választás-e egy NeoQled után, megerősített benne, hogy biztosan, így bementem az áruházba és megvettem, kb ennyi a történet...már sokszor leírtam, nekem ez az első Oledem, és mint ilyen teljesen elégedett vagyok vele, amire én használom arra tökéletes!
-
válasz
Pro Koryak #76676 üzenetére
Egyáltalán nem erről beszéltem, hogy ki mennyit keres, mert egyáltalán nem egyenesen arányos, hogy ha az ember milliókat keres havonta, akkor kizárólag mindenből a legdrágábbat veszi automatikusan! Nagyon nem így van, mert van nem egy "milliomos" ismerősöm, és 100x jobban meggondolják ezek az emberek, hogy mire költenek, mint egy átlag keresettel rendelkező hidd el
Amúgy a 90-es években kerestem, az általad írt összegeket! Karib tengeri hajón dolgoztam akkoriban, 9 évet húztam le, 5000$ kerestem havonta(igaz akkor csak 110ft volt a dollár, de minden más is olcsóbb volt), mégis csak egy alja C1-em van, neki is megyek a Dunának most ez miatt
Egyszóval megengedhettem volna most is magamnak bármilyen tévét, tavasszal amikor vettem ezt, de eszem ágában sem volt ennél többet költeni tévére, nem vagyunk egyformák 👍 Ja és maximálisan kielégítő számomra ez is, sőt...
-
tutitibi
senior tag
válasz
Pro Koryak #76660 üzenetére
Szóval a Pana LZ2000-es OLED-je felmosta a padlót a LG G2-vel és a Sony A95-el???
Jó ezt látni a sok LG fan most mit szólhat ???
-
tom14621
csendes tag
válasz
65 col a képátló.
-
törölt tag
válasz
Hát igen, plusz a dolláros árak (vagy amiben a Panasonic elszámol a beszállítóival) is emelkedtek az idén, emiatt is drágábbak a tévék. Cserébe mondjuk legyen is jó.
-
lala666
őstag
válasz
Pro Koryak #76456 üzenetére
Borzasztó, tiszta sötét színű...
-
DVlad
őstag
válasz
Pro Koryak #76456 üzenetére
Én tesztekre, videókra alapoztam a választásomat. Amit leírtam, azok szimpla tények, azokon nincs mit vitatkozni. A számomra fontosabb tulajdonságok alapján választottam azt, amit. Tisztában vagyok a jz2000 előnyeivel, DE a hátrányaival is hz2000-hez képest, és ez alapján döntöttem. Ezek mind elérhető információk a neten.
Még egyszer, nem fikáztam semmit, azt te teszed másokkal itt, rendszeresen. Nagyon unalmas, tenyérbemászó, de ez van, el kell fogadni ezt is, ilyen az anonim fórum varázsa.
-
tutitibi
senior tag
válasz
Pro Koryak #76360 üzenetére
És minek vagy kinek kell az 1000 nit ? A marketingesek hülyét csinálnak sok emberből rábeszélik őket szükségtelen dolgokra.
-
DVlad
őstag
válasz
Pro Koryak #76367 üzenetére
Magyarázd csak az igazadat, de nincsen olyanod most. Tudod, a kontextus és a szövegértés.
Ő arról ír, valóban. De én a jz2000-ről írtam, mint az újabb verziója hz2000-nek, és már sokkal könnyebb. A jz1000 nyilván még könnyebb."Amúgy a JZ2000-ben is van extra hűtés."
Van, csak 10 kg-mal kevesebb. -
krx21
nagyúr
válasz
Pro Koryak #76367 üzenetére
Nincs valahol fotó vagy videó, hogy hogy néznek ki ezek a panel hűtések?
-
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Pro Koryak #75959 üzenetére
Inkább ez:
[link]A mappából:
MP4-2c/Basic Settings/Black Clipping és White Clipping.Csak SDR anyagokhoz jó.
-
REauditor
csendes tag
válasz
Pro Koryak #75868 üzenetére
Köszönöm. Lehet. Majd megfigyelem.
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz
Pro Koryak #75786 üzenetére
Köszönöm
HZ1000 és JZ1000 között nincs nagy különbség? -
válasz
Pro Koryak #75467 üzenetére
Környezetvédelmi technikus vagyok és energetikai cégnél dolgozom másodállásban
Paks. -
válasz
Pro Koryak #75463 üzenetére
legyen ez az én szabad emberi jogom mi a véleményem erről, kit védek és kit támadok. Nem akarok jobban belemenni ,olvastam és dolgozom benne.
-
válasz
Pro Koryak #75457 üzenetére
ne poltitizáljunk, de az meg van ,hogy máshol is elszálltak az árak az ottani fizetéshez képest is többszörösére emelkedett minden. Németek, olaszok, hollandok esnek be az energiaárak miatt, sőt nem csak az ár, hanem az, hogy egyáltalán legyen is probléma.
Lehet most ezt a dolgot politikára kihegyezni, de nem feltétlenül arra kellene. A rezsi eddig alacsony volt nálunk, jó világ volt, most ennek vége sajnos ,de ez Európai szintű válság. amiből mi is kikapjuk a magunk részét sajnos. -
powerup2
addikt
válasz
Pro Koryak #75457 üzenetére
Pedig jó volt hogy évről évre ment lentebb az ára a tv-nek igy egyre többen élvezhették az oled előnyét. Most az euró forint miatt ez is megállt aztán kitudja még mi lesz. Ez a háború rövid távon oroszországnak nagyon kedvező. Nekünk rövid és hosszú távon is rossz. De ahogy olvasom olaszországban is nagy a gáz az meg ha borul rántja az eurót is.
-
cujo69
tag
válasz
Pro Koryak #75421 üzenetére
Nálam Pana HZ2000, működik.
-
válasz
Pro Koryak #75365 üzenetére
Ez vitán felül áll
-
válasz
Pro Koryak #75357 üzenetére
Nem a véleménye zavar, hanem hogy mantraként ismétli hetente - van kereső, mindenki rá tud keresni hogy mi volt múlt héten a véleménye. -
Kratos75
csendes újonc
válasz
Pro Koryak #75317 üzenetére
Köszi a választ!
valahogy én is így gondoltam.... Anno a Panasonic plazmámmal sem kellett sokat bíbelődni beállítások terén..
-
válasz
Pro Koryak #75205 üzenetére
Hosszú napod lehetett..
-
Kaba
veterán
válasz
Pro Koryak #75205 üzenetére
-
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Pro Koryak #74980 üzenetére
Uhh, most nezem en is.
585K-ra jon ki ezzel a 3 kuponnal. Az kb majdnem egy 65C1 ara... Igy viszont elegge megeri. Samsung elkenyeztet benneteket
barmennyire is lehet ekezni.
Sajna USA-ban nincs, csak 30%-al tudtam lecsokkenteni a Samsung Educator programban... Igy $2354 lett volna vege AFA-val (942K HUF). Maradt az LG 77 C1 $2600-ert AFA-val. Az LG panelcsere program meg szerviz azert barati.
-
válasz
Pro Koryak #74980 üzenetére
Én "drágán" vettem.
634.000 körül.
De így se bánom nagyon jó tv.
(LG55C9 helyett vagyis inkább mellé az ment a hálóba)
Hangja is szép gamingre tökéletes.
Galaxy S szériás telóval be lehet kalibárlni -
alaves
addikt
válasz
Pro Koryak #74512 üzenetére
Ezek nyitóárak és a Sony-k általában kiemelt áron kezdenek, majd ha rendeződik, de akkor is drágább lesz a Sony valamennyivel (lsd C1 vs. A80J). Valószínűleg a 707-es lesz ismét a favorit ebben a kategóriában.
-
alaves
addikt
válasz
Pro Koryak #74506 üzenetére
Azért az A75K marad HDMI 2.1 és 100/120Hz-es, valószínűleg piaci megfontolás alapján próbálják a 707 és B2 környékére pozícionálni a készüléket.
-
salapp
addikt
válasz
Pro Koryak #74506 üzenetére
Ja, valamit korábban láttam. Ez a nagy "OLED-et a nép szélesebb tömegeinek" akcióterv?
Pöttyet siralmas lesz, ha ilyen árakon és ilyen 7-es szériákat beszúrva az aljára.
Már a Panasonic is, amit a GZ950 után a HZ980-nal és a paletta széthúzásával csinált, az is gáz volt, erre a Sony is...Ha majd rá akarnám nagybátyámat beszélni egy 42-es OLED-re, akkor melyik lehet árban a legjobb választás? Lesz Philipsnek, LG-nek értelmes áron ilyen?
(Nagyon régimódiak, Pana EX600 LCD-t vettek három éve, minden más már "túl nagy", de egyikük néha teljesen az oldalsó kanapéról nézné és siralmas a látószög :-(. Ezért is gondoltam, mivel nálunk már két OLED-en - két háztartásban meg már három - is láthatják, hogy lényegében akárhonnan nézheti, sose lesz nézhetetlen, hátha legalább egy 42-esre át tudom őket vezetni. Belegondolva mindig Panasonic hívő volt. Azok bizonyosan őrült drágák lesznek, de talán a Philips kellően jól csengene neki, persze ő a húsz évvel ezelőtti PixelPro Matchline készülékek emléke alapján érezne így, de ez most mellékes. Nem magyaráznám túl, hogy TP Vision meg minden.) -
Gorgonka
aktív tag
válasz
Pro Koryak #74431 üzenetére
Hát, én nem mondtam neked, hogy azt mondtad, hogy le kell cserélni.
Egyszerűen csak egyetértettem Salapp kollégával. Társalgok.
-
salapp
addikt
válasz
Pro Koryak #74428 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy simán kivárjuk a WRGB sztorival. Évtizedig nyáladztunk a Pio és Pana plazmákra és két olyan OLED is van már a háztartásban, amelyik bármielyik Pana plazmát sufni-tévé szintre helyezi.
Hát mit akarunk még? Persze tudom, mééég jobb képet, (valaki) mééég több csúcsfényt, retinaszaggató fényerőt, vááá.
Ha a QD-OLED és a mostani EVO leküzdi a gyermekbetegségeit, akkor kánaán. -
madkiller
őstag
válasz
Pro Koryak #74403 üzenetére
Lg C1en.
-
Calogero
addikt
válasz
Pro Koryak #74403 üzenetére
LG E8.
Csak az App Strore-ban jelent meg nálam a Disney+ app, és onnan kellett a telepíteni. Az HBO-t az csak frissíteni kellett HBO Maxra. -
madkiller
őstag
válasz
Pro Koryak #74385 üzenetére
Dedikált gomb is van a távkapcson.
-
válasz
Pro Koryak #74387 üzenetére
Így van nekem is hipp és hopp is volt
-
válasz
Pro Koryak #74385 üzenetére
Ahogy élesedett utána már lehetett egyből használni, nekem alapból fent volt,de ha nincs fent akkor gondolom telepíteni kell😉
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Pro Koryak #74286 üzenetére
Frissítem és megnézem
-
válasz
Pro Koryak #73894 üzenetére
Nem az volt a kérdés nekem megéri-e, hanem van-e tényleges értelme a C1-nek vagy 806-nak a CX-hez képest!
-
salapp
addikt
válasz
Pro Koryak #73853 üzenetére
Na ezt mondom én is. Kell ez? Azért, hogy mrwhostheboss meg mittomki ajnározhassa és az amcsi gémer hülyegyerekek rohanjanak bevásárolni belőle, majd saját videóikban szopkodhassák egymást napszemüvegben bámulva 5%-os területen csúcsfényeket? Legalábbis nekem kb. ennyire erőltetett fäszkodásnak tűnik. Ugyanakkor Samsungtól nem vártam mást. Sőt, már vártam, mikor bukik ki a QD-OLED kapcsán valami disznóság, trükk.
-
alaves
addikt
válasz
Pro Koryak #73848 üzenetére
"Az 500ó meg valószínű nem véletlen lett ennyi, mivel C2-ben semmi plusz hűtés nincs."
Évek óta ezt mondom, hogy a 2000 óránkénti JB komp. lefutása gyakran kevés lehet, tekintettel a napi nagy óraszámra, a nagy fényerőre és a sok statikus elemre. Talán viszonylag sok lehetett a beégés miatti csere és ezért vették le 500 órára.
(...vagy a mérnökök olvasták a kommentjeimet)
Megj.: a mai napon frissült a C1 03.30.06-ra, eddig nincs probléma.
Új opció:
- 'Minimális fényerő' 0-10-ig ha az 'Energiatakarékossági lépés: Automatikus'
korrekt, ha valaki esetleg TV adásokhoz használja -
salapp
addikt
válasz
Pro Koryak #73850 üzenetére
Érdekes dolgok ezek. Ugyanez a jelenet az esti megtekintés során a 65A80J-n is majd kiégeti a szemet.
Ez a nithuszárkodás engem biztosan nem érint, a kis tévéző szobán két nagy ablak és egy ajtó is van. Nyilván a tévével (55A8) szemben levő ablakot le szoktam sötétíteni (azt is csak a glossy felület miatt), de 20-ason is bőségesen elegendő a legnagyobb verőfényben is, amit nyújt a készülék. -
ImACeltic
őstag
válasz
Pro Koryak #73850 üzenetére
Utolsó két sorod eléggé spoileres, én elrejteném.
Amúgy nekem is, szerintem túlzásba is vitték kicsit.
-
salapp
addikt
válasz
Pro Koryak #73848 üzenetére
Vajon nem rövidíti meg - heatsink ide vagy oda - az ilyen csúcs fényerő hajszolás az OLED panelek életét? Lehet, hülye kérdés, csak bennem felmerült.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Pro Koryak #73750 üzenetére
Nálam is ki van kapcsolva ez a pixeleltolás (HZ2000).
Mert tévé adást alig nézünk, viszont a netflix és társaihoz meg minek, ott nincs logó?
Nappaliban lévő sony-n bekapcsolva hagytam...vagy azon nem is lehet kikapcsolni, még sosem néztem.
Más...
Tegnap voltam a Pécsi MM-ban és 499.999.- vagyis 500k volt a 65-ös C11, valami pünkösd akció vagy mi a franc volt ez. -
anrab
addikt
válasz
Amíg nem mondták hogy csinálja ezt a képeltolás, észre se vettem.
-
válasz
2 mm-ről beszélünk 65 " méretben, számomra ez észrevehetetlen, lassan hajtja végre a készülék és nem is állandóan. De persze nem vagyunk egyformák.
Van amúgy egy szerviz menü, ott ki lehet kapcsolni az OLED védelmet, így az eltolást is a saját felelőségre és a garanciát nem tudom hogy befolyásolja illetve azt tudom de azt nem hogy mennyire tudják ezt később kiolvasni. Szerintem ki tudják amúgy.
HDMI forráson be kell írni : 06 25 96 majd ok gomb.
itt olyan dolgok vannak amik valószínűleg a garanciát is semmisé teszik ha látja a szerviz egy esetleges probléma esetén és erre a Tv is figyelmeztet. -
sub71
aktív tag
válasz
"azaz nézzed, hogyan mozog a kép ide-oda."
1, Nem látod, hogy mozog ide-oda.
2, először nekem is furcsa volt, kb 3 nap és észre sem veszed.
3, Nagy tétekben fogadnék rá, hogy 3 év "védelem nélkül", nagyrészt tévéadásokat nézve, már látszik a beégés, ha csak minimálisan is..."Én pl. rühellem, ha valamit rám erőltetnek."
Ez önmegnyugtatásnak tökéletes, amúgy az életed kb 95%-át így éled le... -
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
Pro Koryak #73688 üzenetére
Ki írta , hogy sz@r?! Az 55-ös ag8 most : 250eFt , ez qrva jó vétel.( LCD tévéjük a csúcs , simán lenyomja a Samut , ez így igaz)
-
válasz
Pro Koryak #73585 üzenetére
Vágom, én úgy tudom voltak piacvezetők, de nem is ez a lényeg, nagyon jó tévéket csináltak igen, PioKuro-m volt 12 évig kiszolgált, azt anno annyiért vettem, amiből egy szoba konyhás lakást lehetett venni a belvárosban😳 na annál soha sem fognak jobbat csinálni
Lenne belőle egy vadonatúj simán cserélném rá a C1-et👍
-
válasz
Pro Koryak #73582 üzenetére
Bárcsak így lenne...régi szép idők, amikor a Panasonic volt a piacvezető, hát sajnos már régóta nem így van
Imádtam a tévéiket...
-
ribarszki
őstag
válasz
Pro Koryak #73577 üzenetére
Jó lenne... A boltban sajnos a brutál erős neonfény/fénycsövek/kékes ledfény nagyon megcsalja a szemet. Illetve a többi tv képe akaratlanul is bezavar. Bármennyire szeretném, boltban képtelen vagyok megmondani egy tv képmódjáról, hogy tetszik-e vagy sem...
-
ribarszki
őstag
válasz
Pro Koryak #73574 üzenetére
Egyrészt látom, hogy tetszik-e a kép vagy sem az adott képmódban és fényviszonyoknál. Vannak erzékenyebb filmek ahol azonnal kibukik, ha a fehéregyensúly nincs rendben, vagy a színek elcsúsznak. Másrészt van kalibrátorom, rámérek.
A B8-on is azonnal feltűnt, hogy nincs rendben a kép isf módban sem. Pirosas zöldbe hajlott.
De ha kalibrált (referencia) monitort nézegetsz, akkor elég gyorsan megmondod, hogy más megjelenítőn valami gond van a képpel. Legtöbbször nem is a színeknél tűnik ki, hanem a fehéregyensúlynál. Egy jól kisímított 20ponts wb kalibráció már rengeteg jelent. Sok színt is helyretesz.. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Pro Koryak #73534 üzenetére
--------------------
Egyébként....
Amikor maga a gyártótól rendeled a tévéd ( vagy más műszaki cikket) az mindig sokkal drágább, mint amikor kereskedőkhöz kerül.
Arra leszek kíváncsi, hogy, pl a MEDIA MARKT, vagy EURONICS mennyiért fogja árulni, szerintem kedvezmény nélkül 749-799 ezer ft lesz max áruk.
Addig meg el sem gondolkoznék a samsung tévéjén, amig legalább 4-5 ismert youtuber szarrá nem tesztelte másik oled tévékkel.És az meg főleg nem mindegy, hogy az említett két cég, ha nem tetszik a tv, azonnal visszafizetik az árát, ha beviszed hozzájuk. De ha már futárral kell valahova küldeni egy dög nagy OLED-et, mindig benne van a pakliban, hogy minden futár barom módjára siet és bármi történhet a tévével útközben.
-
Alienwre17R4
csendes tag
válasz
Pro Koryak #73508 üzenetére
Neked rendesen átment és vissza is igazolták?
-
Kisszaboo
junior tag
válasz
Pro Koryak #73508 üzenetére
Csak 2-2- őt?
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Pro Koryak #73435 üzenetére
Kosz, nem neztem meg meg, mert elszakadt a fulesem.
Most beletekertem es tenyleg. A Samsung magasabb peak luminence-t tud heatsink nelkul.
LoL.
Alapvetoen a 950 nit total nem zavarna, de maga a cucc 65 colon 4000 dollar. Ami viszont mar luxus szinten is tularazott. Akkor erre sincs sok ertelme varni. 2500 dodo egy 77 C1. Verhetetlen. -
válasz
Pro Koryak #73394 üzenetére
Én PC-hez nem értek, ahhoz nem tudok hozzászólni,de nem is akarok, amit írsz biztos így van...Ps5 az egy teljesen más téma, mint a videó kártyás👍
-
válasz
Pro Koryak #73390 üzenetére
"sz.rdarab nepperek felverték az árát,"
Köszi én is az lennék akkor, ez a baj, hogy az olyanok mint te is, keverik a Gizikét a gőzekével👍 Nem, nem mi vertük fel az árakat, hanem a piaci helyzet így alakult, tudod kereslet/kínálat...plusz ha MINDENKI drágábban árul egy bizonyos terméket, akkor ki az a marha aki olcsóbban fogja adni szerinted? Na, de ez már itt nagyon OFF, bocsánat!
-
válasz
Pro Koryak #73373 üzenetére
Van egy kis tapasztalatom adás vétel terén, tehát ezzel semmi újat nem mondtál, de azért köszi a jó tanácsot 😅 Amúgy pedig minden használt termék eladásakor, csak "buksz" nem pedig nyersz rajta, de ez is nézőpont kérdése, mert használsz valamit 2 évig utána pedig eladod mondjuk fel áron mint amennyiért vetted, ezt nem nevezném "bukásnak" hiszen használtam 2 évig teljes megelégedéssel👍 De most jutott eszembe, van olyan termék amit még drágábban is el lehet adni mint újonnan, Ps5-nek hívják 😂
-
tthom
senior tag
válasz
Pro Koryak #73284 üzenetére
Fura, mert az rtingsen összevetve a többivel, számok alapján nem teljesít rosszul. Pl. házon belül az AG8 / AG9nél is sokkal jobb, de a C1el is pariban van.
-
Kisszaboo
junior tag
válasz
Pro Koryak #73227 üzenetére
+1
-
tthom
senior tag
válasz
Pro Koryak #73227 üzenetére
Nem tudom mi fáj neked, mivel nem volt még OLED tévém, feltettem egy egyszerű kérdést, ugyanis kb az összes teszt mesterséges fényben történik. Hadd érdeklődjek már, mielőtt kiadok 6-700e pénzt. De kösz az építő jellegű hozzászólást, majd eldöntöm, hogy a kapott plusz infók után ezt választom, vagy az lcdt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest