- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronam
addikt
válasz
tom14621 #78886 üzenetére
Nálam is kikapcsolt állapotban csinálja, én csak azt írtam, hogy amikor bekapcsoltam a tv-t, akkor volt egy kattanás mindig, és kikapcsolás után is. Ma reggel viszont egyfolytában ezt a hangot hallottam 2-3 perces időközökkel, most egyelőre ki van húzva, majd később ránézek.
-
vata666
tag
-
umek
tag
válasz
tom14621 #78380 üzenetére
Visszatérve a kérdésedre, a legfontosabb, hogy 2 emberes!
Az összeszerelésnél arra figyelj szerintem, hogy legalább annyi hungarocellt hagyj rajta, amennyivel biztosítani tudod, hogy meg tudjátok fogni, és akár a falra helyezést is meg tudjátok tenni (ha konzolra teszed, mint én). Elképesztően vékony a kijelző, ezzel nagyon megkönnyítitek a saját dolgotokat.
Be van csomagolva egy csomagolóanyagba, én azt se venném le róla, amíg nem muszáj.
Illetve a fóliát, ami a kijelzőn még pluszban rajta van, azt már tényleg csak akkor, ha a végleges helyén van a készülék.
Miután azt levetted, a kijelzőhöz már ne érj hozzá.
Hirtelen ennyi jutott eszembe. -
ricsip
addikt
válasz
tom14621 #77357 üzenetére
Megint csak kérdezem, minek kell tornagyakorlattal szopatni a vásárlót. Te se hiszed ugye h. a kuponkódgenerálás az egy annyira bennfentes titkos infó h. ezért megérné nekik a 20% kedvezményt megadni? Akkor meg minek a tornagyakorlat elvgézése ahhoz h. az ember megkapja azt a 20% kedvezményt, amit amúgy mindenkinek megadnának, csak kuponkód generálós faszság nélkül?
mert ha teszemazt samsung alkalmazottaknak és családtagjaiknak lenne vmi egyszeri -20%-os akció. Vagy ha vettél az elmúlt 1 évben x százezer ft értékben samsung cuccot, bemutatod róla a számlát, akkor kapsz -20%-ot. Ezekhez ténylegesen kell lenni valakinek, vagy kellett csinálni valami nemtriviálisat korábban, ezért jár a -20%. De az hogy csak azért, mert kattintgat valaki 2-t a szaros oldalukon, és generál vmi kupont, amit bárki generálhat, ezért minek ugráltatják az embert? Adják meg a -20%-ot automatikusan pofára, és felejtsük el egymást. Érzi valaki magát bennfentesnek, komolyan elhiszi h. ezzel mert kattintott egy kuponért, attól ő már VIP vevő lett, és csak így JÁR a -20%? -
-
dni
őstag
válasz
tom14621 #76329 üzenetére
Köszi, és ezeket merre láttad 400k alatt?
Én is kiváncsi leszek az állapotára, remélem nem lesz hibás, nem kell visszaküldenem
Igazából eggyel újabb évjáratot kerestem volna, a 2.1-es HDMi, újabb chip, jobb kép, hosszabb támogatás, stb. miatt, de mivel csak filmezésre használjuk, játékra nem, így nem éreztem dealbreakernek a dolgot ilyen árkülönbség mellett. /OFF]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Renault, Dacia topik
- Bittorrent topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyomtató topik
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged