- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
Vhiktor #79607 üzenetére
LG-nél 50-en nagyjából minden képmódban (ha ki van kapcsolva minden ezzel kapcsolatos képjavító is) rendben van a szaturáció. S95B esetében műszer, illetve kalibráció nélkül a felhasználó honnan tudhatná, hogy mennyire kell állítani a színt?
C1-en megnéztem, csutka 100-as színmélység (és piros +30 színtelítettség + fényesség) esetén is a szürke szürke marad (WRGB). S95B-nél az RGB-ből vagy a QD-ból eredeztethető, hogy a túlszaturált beállítás rózsaszínesedést okoz?
(A95K videókban nem láttam rózsaszínesedést, valószínűleg ott rendben van a szaturáció is.) -
Pro Koryak
addikt
válasz
Vhiktor #79516 üzenetére
Mert még nem láttál HD tévéadást a román Digi égisze alatt. Nálam az elmúlt 3 évben semmi minőségbeli gond nem volt oled tévén sem! Most viszont kaka szinte az összes HD csatorna + kaptunk egy rakás, agyhalottaknak való szenny csatornát, dikhtv, ewtn, pax, apostol, izaura, jocky, fix, hatoscsat. ....
-
-
alaves
addikt
válasz
Vhiktor #79342 üzenetére
Kíváncsi leszek a mérési eredményeidre. Azért az tényleg furcsa, hogy van aki látja és van aki nem. Véleményem szerint elég agyalágyult tervező mérnöki elgondolás, hogy azért a kismértékkel jobb tükröződés érték miatt (G2:9,3 vs. S95B: 9,5) beáldoznak egy ilyen jó kijelző paramétereiből.
-
alaves
addikt
válasz
Vhiktor #79335 üzenetére
Érdekel, hogy ha világosabb a szoba, vagy pl. este világít a csillárban 2 db 1500 lumenes izzó, akkor az S95B kontraszt, fekete paraméterei ténylegesen (műszeres mérésekkel igazolva) megváltoznak, vagy csak optikai csalódás az egész. Ha eddig nem mérted, jó lenne ha megtennéd. Azért ez elég fontos szempont lehet (WOLED vs QD-OLED), hogy ha világosabb a környezet, akkor 'LCDsedik'-e az S95B.
-
Zsömica
aktív tag
válasz
Vhiktor #79332 üzenetére
Furcsa amit írsz - nekem sokkal közelebbinek tűnik a valóhoz a Természetes mód - mint a Fimmaker, tényleg irreálisan sárgás a kép..!
Más..; Elgondolkodtató hogy ha a Samsung az update-ekkel folyamatosan visszafelé állítgatja a fényerőt.., ha ez igaz akkor az új panel még rizikós ilyen szempontból..?
Ill. azt sem értem miért nem veszik meg a DolbyVision licenszet - sztem min.30%-kal nőne a vásárlói táboruk is; mert alapvetően nem csinálnak rossz kijelzőket..! -
Sliderxy
senior tag
válasz
Vhiktor #79075 üzenetére
Köszönet a felvilágosításért.
Az utolsó mondatot viszont nem nekem szántad, én még csak TV vásárlás előtt állok.Visszatérve a kalibrálásra. Akkor, ha jól értem a kalibrációhoz hozzáértő közreműködésére van szükség, azt egy mezei user nem tudja megcsinálni. Azért lényeges kérdés ez, mert például egy kisebb településen nem szaladgálnak kalibráló szakemberek az utcán.
-
contaxg
veterán
válasz
Vhiktor #79026 üzenetére
Android tévén futtattam a progikat. A tévé volt a renderer. De olyan gondolom nincs, hogy egy fájl ami DV az hipp-hopp HDR lesz. Kérdezem mert totál kuka vagyok hozzá. Én előfizetéseket nézek nem töltikézek csak most kíváncsi lettem
Szerintem ez a Maverick egy szimpla HDR file. -
Yodamest
veterán
válasz
Vhiktor #79004 üzenetére
"amit most itt páran mondanak hogy színes, az a színek nagyobb fenyereje miatt van."
Igen, érdekes látvány, de szerinted ezt a fajta színességet, ami valljuk be a selling pointja ennek a tv-nek, nem lehet, hogy egy C2-ből is kilehet hozni? Én tökre úgy érzem, hogy ha ott a vivid módot finomhangolnám, mondjuk egy 70/100-as színerősséget ráengednék, (lehet alapból is annyi) kb ugyanezt kapnám. Aztán lehet nem, csak agyalok.
-
Yodamest
veterán
válasz
Vhiktor #78995 üzenetére
Amit írtam a HDR-re vonatkozik. Ott tuti nem kapcsolnám ki a kontraszt növelést, az kb ugyan az, mint LG-nél a tone mapping. A C2 is tone mapping nélkül full paszteles HDR alatt, egész egyszerűen nincsenek csúcsfények, olyan, mint egy ips led tv. (nyilván jobb feketével, de értitek)
-
Sliderxy
senior tag
válasz
Vhiktor #78969 üzenetére
Erre gyanítottam én is, a 30% az nagyon sok lenne, eleve az én szememnek az LG élénk opciója (a mostani LED TV-men) túl fényes, bár van ahol ezt használom, de általában éjszaka sötétben a szemem folyna ki tőle.
philips-nél meg elég nagy árkülönbözetet látok most a 806 - 807 között.
Ha a 806-al megy az SSD-s filmnézés, torrentezés, PC mellőzése, akkor lehet hogy inkább azt venném. -
Zsömica
aktív tag
válasz
Vhiktor #78673 üzenetére
Köszi - sokat vegetáltam, tesztek alapján nagyjából én is erre következtettem - de mivel ez a Samu első Oledje, szar a szervíz háttér, DV támogatás sincs, csatlakozói is nekem rosszabbik oldalra (jobbra) estek volna.., így már egy G2 lóg a falon..!
Egyelőre tetszik a képi világa.., Samu Qled-ről váltottam - tény és való eddig a Samu volt a legjobb tv-m.., remélem ez is beválik..! -
Zen_Ronin
tag
-
kkp900
senior tag
válasz
Vhiktor #78508 üzenetére
Amikor a HD csatornákat néztem akkor kiemelt módban néztem. A többi felhasználás is az mivel az Apple TV eszközről nézem általában és az ugye tudja a HDR-t. És hiába írják sokan nem csak nappal kell szerintem legalábbis vagy az én szemem a rossz a max fényerő hanem full sötét szobába is kell sajnos..
A Samsung QE65QN90BATXXH Neo QLED UHD TV is jó lesz akkor ? Mert nem találtam semmilyen különbséget az összehasonítónál a Samung oldalán a QN95B -hez képest. Vagy tudtok esetleg normálisabb összehasonlító oldalt linkelni ahol meg tudom nézni esetleg mi lehet a különbség?
Konkrétan ezt a tv néztem ki ,mert ezt lehet kapni a Telekomnál is a QN95B sajnos nincsen. Nyílván akkor már egy méretet ugornék is felfelé így 55-ről. -
fulton
addikt
válasz
Vhiktor #78376 üzenetére
Sziasztok Van egy Sony 77a83j TV és nagyon kezd elegem lenni ebből a Google tévéből mindig van valami nyűgje legutóbb nem tudtam alkalmazást telepíteni Mert nem indult el a Google store, vissza kellett állítsam a tévét gyári alapértelmezés re újra pakolni mindent, most az a baja hogy nem indul el a hangkeresés de ha a főmenűben a "kereses" opcióra kattintok az sem működik... nem tudom beállítani a képernyő kímélő módot, a beallításokban ennyi fogad: error page
Nem tudja valaki Mi lehet ennek az oka nálatok is vannak ilyen anomáliák? -
-
Calogero
addikt
válasz
Vhiktor #78202 üzenetére
Jelenleg 65E8-am van.
Az újabb készülékek javultak látványosan annyit, hogy érdemes lenne lecserélni rá?
A használat nem változott 2019-óta (Tv nézés, filmnézés főleg DV tartalom (forrás: Disney+, HBO Max + BR lemez), némi játék (Xbox one X, a konzol nem tudja még a HDMI 2.1-et) -
xavix13
őstag
válasz
Vhiktor #78183 üzenetére
Hivatalos itthon nagynak számító műszaki bolt, nem sufniker.
#78185: Nomac91: Elejében még követtem a topikot volt rá példa h az LG cserélt komplett kijelzőket háznál is. Vagy ez csak LG specifikus dolog?
Egyébként ha áruházi 12k óra 0/24ben nem lett beégés rajta nem hiszem hogy otthoni használatnál gond lenne ebből már. De nyilván megkell nézni élőben h van-e baja.
Maskerdes a kondik állapota milyen lehet még a többi alkatrész mennyire fáradt meg az extrém üzemtől. De van rá 2 év gari.. -
Pola-Roid
aktív tag
válasz
Vhiktor #78069 üzenetére
Ezt tudom, de ettől függetlenül legyen már benne DV is. Úgy háborúzzon, hogy jobb nála, ne azzal, hogy nem rak bele a méregdrága (és ennyiért szerintem bőven a túlárazott fos kategóriában játszó) OLED tévéjébe egy világszerte ismert iparági szabványt.
Ez teljesen független attól, hogy a HDR+ vagy a DV a jobb. Ennyi pénzért rakja bele, aztán majd én eldöntöm (vagyis a lejátszott anyag dönti el), hogy melyiket használom. Ha a QD OLED 10x jobb képet ad, mint a "hagyományos" OLED, emiatt a húzás miatt szerintem a Samsung legalja.hu különdíjas.
-
Eugene Roe
őstag
válasz
Vhiktor #78058 üzenetére
Igen, ezt megcsináltam, de így is gyenge a végeredmény, a sötét jeleneteknél, főleg az elején az emberek arcának sötétebbik oldala nem olyan, mint amilyennek 2022-ben lennie kellene, össze van mosódva. Dolbyan a Dolby sötét mód helyett Dolby világosban kell lefuttatnia, hogy ne legyen vállalhatatlan, pedig állítólag a sötét a helyes.
Black Boundary Level a problémám, igaz csak streamelt nagyon sötét tartalmaknál, de igazán vállalhatatlan csak itt volt.
-
Gontart
csendes tag
válasz
Vhiktor #77989 üzenetére
Miaaa?! Oké, tegyük fel, hogy az apróbetűs résszel átverték az embert, mert ugye a csomagoláson 8K HDTV Cable van feltüntetve, de elméletileg 18GBit/s értékkel kellett volna mennie 4K/60Hz-en, ha nem a kábel vagy a tv hibás.
Ami számomra érdekes, hogy ha pc-vel vezeték nélkül kívánok rá csatlakozni wifin keresztül (WEBoS), akkor ugyanazt csinálja mintha átállítanám 1080p-re a kábel összekötettésésnél (csak az asztalt látom tálcával, meg a tálcán lévő éppen megnyitott alklmazást).---> Oke, a WEBoS prbolémát megoldottam a win+p betű egyidejű lenyomásával és kijelöltem a kiterjesztést a másik képrenyőre. Megnézem, hogy Zidoo-val lejátsza-e a 4K-s filmeket, az elvileg tesznek megfelelne?Ezt a kábelt megprobálom visszaküldeni, esetleg itthon lehet kapni megbízható 10 méteres 2.1-es kábelt? A 10 méteren van a hangsúly, mert azt nem igazán találok a hazai oldalakon, csak az esetleges könnyebb visszavétel miatt, ha az újjal is befürdenék.
-
Gontart
csendes tag
válasz
Vhiktor #77976 üzenetére
Alaves által leírt beállításokat ellenőríztem, melyek megfeleltek a leírtaknak.
A kábel linkje:
https://www.ebay.com/itm/265887042418?var=565714961377Kicsit megtévesztett, a német logó, miután kézhez kaptam, láttam hogy a termék maga kínai.
Aiito néven, nem találtam róla semmit, szóval valószínűleg nem hitelesített a kábel. -
-
Yodamest
veterán
válasz
Vhiktor #77900 üzenetére
Nem konzollal használom, hanem pc-n, valószínű emiatt más beállítások lesznek jók nekem.
De amúgy kisilabizáltam, a kontraszt 100 maradt, mert mégiscsak a hdr-nek legyen hová nyújtózkodni, az oled fényerő meg 75. Viszont win11-en a sdr fényerőt lejjebb vettem 40-ről egészen 20-ig. A DTM az Hgigen van, úgy vettem észre az a legtermészetesebb. Így most pazar az egész. -
Yodamest
veterán
válasz
Vhiktor #77888 üzenetére
Ha 100-on van a kontraszttal együtt, akkor nagyon nagy a fényerő. Filmeknél persze nem, azt máshogy érzékeljük, de konkrét 3d grafikánál nekem szemetverő.
Majd megpróbálom alaves módszerével is, hogy oled fény 75-80 körül, viszont kontraszt meg 100.
Viszont még egy dolog, a tv alsó peremén érdekes dolgot vettem észre, szerintetek ez mi? A panel mögötti tartó clampek látszanak vagy mi lehet az? Nem fólia és nem ragasztó, mert próbáltam letörölni, de nem kívül van. Végig fut az alsó "káván".
kép1
kép2 -
alaves
addikt
válasz
Vhiktor #77876 üzenetére
Az is lehet, de nem egy eset van, hogy a játékfejlesztők profi grading monitoron szépen megtervezik a grafikát, színátmeneteket, amely gyönyörűen néz ki. A felhasználó utána meg csak pislog, hogy nála viszont ilyen- olyan megjelenítési problémák vannak. Azt még hozzáteszem, hogy nálam OLED754-en van, C1-en viszont nincs 'near black flicking'.
-
válasz
Vhiktor #77876 üzenetére
amit belinkeltem itt [link] az arra mutat rá hogy gond van a HDR tartalomnál illetve ahogy írod a játékok szín kezelésével Ps5 nél. LG OLED C1 és Acer projektor tulajok is írnak erről a videó alatt a kommenteknél, hogy a poszterizáció érinti őket.
Erre írta megoldásnak a srác a videóban a "4K Video Transfer Rate" -1 re való beállítását Ps5 nél, hogy az segíthet.
redditen is foglalkoznak ezzel. [link] -
alaves
addikt
válasz
Vhiktor #77801 üzenetére
Köszönöm! Az a kódolás beállítás végig látszik a filmen, még a legvilágosabb jeleneteknél is, hogy jóval 'tompább' ('HDR tónusáthelyezés: ki'-vel még gyengébb), a sötét jeleneteket is érinti negatív irányba. A demó-k kódolása nem véletlenül 1000-es, látványosabb.
Ezzel a dologgal csak rámutattam arra, hogy ha gyengébb a kép (helyes TV beállítás esetén is) sokszor a kódolás hibás. Pl. streaming kódolási paraméterek okozta 'color banding', poszterizáció, egyéb zajosodás, láthatósági problémák. -
alaves
addikt
válasz
Vhiktor #77788 üzenetére
Tehát:
1. C1-en 'normális' HDR kép: [link]
-Mastering display luminance : min: 0.0000 cd/m2, max: 1000.0000 cd/m2
2. C1-en 'visszafojtott', 'nem használja ki a csúcsfényt' kép: [link]
-Mastering display luminance: min: 0.0050 cd/m2, max: 4000.0000 cd/m2
-Maximum Content Light Level : 577 cd/m2
-Maximum Frame-Average Light Le : 512 cd/m2Azt értem, hogy 4000 nit-es monitoron masterelték a 2.-at. Gondolom a nézők "óriási többsége" 4000 nites monitoron néz filmet... ja, nem...
-
alaves
addikt
válasz
Vhiktor #77788 üzenetére
Pontosan, két különböző dolog, amiről te írsz az az ASBL, én pedig a helytelen codec beállításokról beszélek, amikor is az egész film alatt nem jó a kép. Az ASBL algoritmuson még fejleszteni kell, hogy a sötét jelenetekben a kis mozgást is értelmezze úgy, hogy nem statikus a kép. Este felé felrakom ide a két sample linket.
-
alaves
addikt
válasz
Vhiktor #77784 üzenetére
Nem az ASBL-ről van szó, hanem arról, hogy 4000 nit-re masterelt és 500-600 nit-es Maximum Content Light Level és Maximum Frame-Average Light Level codec beállításokkal 'buherált' HDR baromira rosszul néz ki C1-en. Azok a filmek, amelyek a gyári demókkal majdnem megegyező codec beállításokkal vannak, azok pedig 'normálisan' jelennek meg.
Küldjek sample-t, hogy megnézd az éppen nálad lévő TV-n? -
alaves
addikt
válasz
Vhiktor #77780 üzenetére
Ja, igen és az LG HDR demo videói (pl. Daylight, Colors of Journey):
-Mastering display luminance: min: 0.0040 cd/m2, max: 1100.0000 cd/m2
-Maximum Content Light Level és Maximum Frame-Average Light Level sincs.
továbbá:
Samsung_Wonderland_4K_UHD_HDR.ts:
-Mastering display luminance: min: 0.0500 cd/m2, max: 1000.0000 cd/m2 -
alaves
addikt
válasz
Vhiktor #77780 üzenetére
Most megnéztem több 'rilíz' beállítást, C1-nél ott van a probléma (belső lejátszóval), hogy ha azt a két paramétert viszonylag alacsonyra állítják. Ha 900-1100 nit-re van állítva (vagy ha nincs), akkor már jó. Értem, amit írtál, de lehet, hogy azért a sok 'sötét' panasz (pl. Sárkányok Háza is), mert a 'streaming' adatfolyamnál sem egyezik a HDR 'értelmezés' a TV és szolgáltató viszonylatában.
-
alaves
addikt
válasz
Vhiktor #77767 üzenetére
"hogy elcseszték-e a masteringet vagy sem."
...vagy a 'rilíz' a kódolási paramétert, pl.:
1. OLED-en remek kép:
-Mastering display luminance : min: 0.0000 cd/m2, max: 1000.0000 cd/m2
2. OLED-en szörnyű kép:
-Mastering display luminance: min: 0.0050 cd/m2, max: 4000.0000 cd/m2
-Maximum Content Light Level : 577 cd/m2
-Maximum Frame-Average Light Le : 512 cd/m2
Egyáltalán a 2. kódolást milyen kijelzőnek szánták és minek az a két plusz beállítás -
Yodamest
veterán
válasz
Vhiktor #77765 üzenetére
Fú jó ilyeneket olvasni, bíztassatok csak.
De amúgy biztos szebb képe van, ezt nem is vitatom, meg egy normális hdr-re is már nagyon kíváncsi lennék. Ami kicsit zavaró -lehet-, hogy a panel szög egyenesen áll, a mostani sonymnál az pl. dől egy kb 10 fokban, ami lehet eleinte hiányozna. A másik aggasztó dolog a beégés körüli mizéria, meg az a sok szoftveres eljárás, amit emiatt végrehajt a tv. Gondolok itt a sokak által panaszolt auto dimm funkcióra, hogy elveszegeti a fényerőt időnként, illetve a sor eltolást is van aki panaszolja, hogy zavaró. Emellett olvastam azt is, hogy a PC módban a betűtipusokat nem jeleníti meg olyan szépen, mint egy hagyományos lcd panel, mert valami másfajta pixeleket használ....
Szóval vannak azért aggasztó dolgok, csak ezeknél sose tudni, hogy in real ez ténylegesen mennyire fog engem zavarni és mennyire csak felfújt lufi. Ez csak vétel után derülne ki kb. Csak azt akarom mondani, hogy biztos sok előnye van, de hátránya is, ha nulla hátránya lenne már vettem volna, túl sok kompromisszumot meg nem akarok ennyi pénzért.
-
Sub-S
senior tag
válasz
Vhiktor #77714 üzenetére
Egy darab rövidítés volt említve a kérdésnél, és pont az hogy miért 'angolos'.
Ahogy én tudom az angol betűszók kiejtésénél a magyarosra kellene törekedni, de persze van olyan betűszó ahol csakis az angolos az elfogadott.
2.1-es HDMI kábelek tesztje videónál pl van egy négyes felsorolás HDR, VRR, ALLM, eARC. Itt magyar, angol, angol, magyar. Ez nekem így picit zavaró, ezeknél így alakult az elfogadott kiejtés? Mi ebben a logika?
-
válasz
Vhiktor #77583 üzenetére
4k streaming adásokat, és 120Hz 4K xbox játékokat néztem, azaz próbáltam nézni , a szomszéd C21LA tévéjén.
Én spec semmi extrát nem vettem észre , amiért érdemes lenne kb 2x annyit fizetni érte ugyan akkora méretben
@Jim-X : nincs meg a távolság a 77"-hoz, kb 4.5 méterem van -
Foglalt név
addikt
válasz
Vhiktor #77441 üzenetére
Nekem sosem volt "tv"-m. Viszont kb. 10 éve használom őket monitornak. Jár vele pár kellemetlenség, de vagy nem kapni megegyező méretben monitort vagy sokszoros áron valós technikai előny nélkül. Ha valakinek grafikai vagy hasonló kifinomult munkára kell, nem áll az előző megállapítás. De kódoláshoz, táblázatokhoz ott a hatalmas felület töredék áron, cserébe távkapcsolóval kell mütyürködni néha.
-
alaves
addikt
válasz
Vhiktor #77418 üzenetére
+1 ...például az rtings a 'gray uniformity' mérésnél nem adja meg a fényerőt amelyen mér (legalábbis én nem látom), illetve eleve legalább három fényerőn kellene mérni (alacsony, közepes, magas). OLED-nél nagyon nem mindegy, különösen a fekete közeli szürkéken a fényerő. Nálam C1-en csutka SDR fényerőn szinte tökéletes még az 5%-os szürke is, 100 nit körül pedig adnék jóindulattal egy 6-ost.
Philips-en a szabálytalan gamma követés szemmel észrevehető, a filmeknél a 'fade in' és 'fade out' esetekben látszik hogy nem teljesen 'folyamatos' az elsötétülés és kivilágosodás megjelenítése (ha esetleg megfigyelted). -
tutis
őstag
válasz
Vhiktor #77418 üzenetére
ezért értelmesebbnek tartom a sima blind tesztet, leültetnek a tv elé, betesznek mindegyik tv-re ugyanolyan tartalmakat, és döntsd el magad neked melyik a jó...Persze kellenek tudományos számminsztikai adatok is, mérések, de otthon nem fogom tudni hogy ez most 730, vagy 750 nittel világít az arcomba
Legyen szép a képe számomra, tartalmazza azokat a szolgáltatásokat amikre szükségem van, ezek a fontosak. Én ezért ajánlottam a philipset. De aki az LG-t választja, azzal is jól jár. Nemrég vettünk LG Nano tv-t is, nekem a webos nem annyira tetszik, pedig jó rendszer az is. De hogy egy Kodit nem tudok rátenni, az már fáj...
-
belashx
senior tag
válasz
Vhiktor #77188 üzenetére
A probléma valós, de (számomra) nem vészes. 1 anyagnál alkotott "maradandót": az Obi-wan egyik részében, ahol sötétben harcol Obi-wan Dart Vaderrel. Ott nagyon durva volt a fénykardok körül.
Virágbolti verzió volt, viszont normális külső eszközzel(Ugoos AM6 Plus). Előfizetés hiányában nem tudtam csekkolni, hogy streamnél is fennáll-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest