Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deadpool73
csendes tag
Sziasztok!Egy olyan kérdésem lenne, hogy LG C2-n milyen időközönként érdemes pixelfrissitest eszközölni?Csak ha hibát találok vagy kell azért havi szinten egy?
-
Deadpool73
csendes tag
Sziasztok!Mivel nem volt még sosem OLED tv-m ezért ide fukarkodtam..
Tudom,hogy itt vannak akik látták már élőben a különbséget..Sajna nekem nincs lehetőségem látni őket face to face így ezért vagyok itt..Lehetőség van most egy LG C2-re vagy Samsung S95B-re..Mind a kettő 65 colban és nem tudok dönteni melyik legyen..(gyorsaság,képminőség,hang elsősorban)Pénz most nem számít keret van rá de nem szeretnék bukni vele,minimum 5-6 évet tervezem használni.. -
Deadpool73
csendes tag
Sziasztok!Volna egy LG OLED C8-as 3 éves érdemes megvenni?Most adtam el a Tv-met egy Samsung Q60T-t és helyette lenne..Nem tudom,hogy nézzek e egy magasabb kategóriájú Samsung q80T-t vagy legyen az LG C8?Még sosem volt LG Tv-m pláne nem OLED..
-
Deadpool73
csendes tag
válasz
LWhite
üzenetére
Köszönöm a tanácsot!Kikapcsoltam ahogy írtad de nem változott sajnos.. A Tv adás is illetve a külső Hdd-n lévő filmek(már amelyiket felismeri) is ugrálnak.. Egy órát azzal töltöttem hogy mindent kipróbáltam már épp hogy csak a Tv-t nem szedtem szét de nem változott sajnos.. 😔 Holnap megyek vissza az üzletbe..
-
Deadpool73
csendes tag
Sziasztok!Most vásároltam akciózva egy OLED HisenseA8G-t..Nem tudom,hogy én jártam e így csak de valahogy nem fogott meg..Tegnap egész nap próbálgattam de rengeteg hibája van..A kép akár Tv akár külső HDD-vel nézem ugrál..Ugrik a jelenet stb..Az egyik külső HDD-met abszolut nem is ismerte föl mintha nem is csatlakoztattam volna..Kipróbáltam más új idei Tv-kel(Samsung,Sony,Lg)mindegyik fölismerte de ez a Tv nem sajnos..A csatornák nevei teli vannak hibákkal nem megfelelően jeleniti meg őket mintha nem is Magyarul lenne hanem Egyiptomi irásjelek..Ezeket tapasztalta már valaki?Mi lehet a gond?A kép tökéletes,gyönyörű mert mégiscsak OLED de ezek a hibák elég gázak..Azon agyalok,hogy visszaviszem..Igy sem Tv-zni sem filmezni nem tudok rajta nem élvezhető még akkor sem ha gyönyörű a kép..Vagy javíthaóak,kiküszöbölhetőek ezek a hibák?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Eredeti játékok OFF topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Diablo IV
- További aktív témák...
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában 4 év garancia
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gondolom nincs vele gond!