-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Bencus88 #78612 üzenetére
Alzás vásárlást elfogadja az LG márkaszerviz. Ezt onnan tudom, hogy nemrég (tán egy hete) intéztem hozzájuk kérdést pont ezügyben és az volt a (írott) válaszuk, hogy habár nem hivatalos viszonteladójuk az Alza, de ettől még ugyanúgy elfogadják garanciában a náluk vásárolt tévéket. Ne az Alzát hívd, hanem az LG központi szervizt, bár talán már meg is tetted.
-
Celtis
veterán
-
alaves
addikt
válasz
Az LG ügyf.szolg-ot kell hívni vagy az LG oldalán elküldöd a hiba fotót, hátoldali címke fotót és a számlát (a számlát később is pótolhatod, mikor már kicserélték). Pár órán belül hívni fog a területi szervizes, hogy megrendelte a kijelzőt és pár nap múlva szól, hogy mikor mehet hozzád kicserélni. A kereskedő csak akkor kell, ha cserutalványt kapsz és visszatérítik a pénzed.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Akit esetleg érdekel, regisztráltam a tévémet LG oldalán, sorozatszám, számla, tÍpus, majd egy 4 lapos javÍtási kérelem oldalon végig mentem, és igényeltem a panel cserét. Azóta beszéltem ügyfélszolgálattal, 24 órán belül felveszik velem a kapcsolatot, és ha minden jó kijönnek és cserélik
-
Madwe
nagyúr
válasz
Bencus88 #51727 üzenetére
Neked válaszolok csak de a beégéses rész az előző kérdezőhöz is kapcsolódik - azt tudtommal lg cseréli gariidőn belül itthon.
Energiatakarékost kapcsold ki első körben.
a képprofil beállításokat minden egyes bemeneten, appban külön lehet beállítáani mind sdr, hdr és dolby vision esetén. Az adott beállítások elvégzése után van egy - beállítások alkalmazása minden bemenetre gomb, azt megnyomva az adott profilt (sdr, hdr, dolby vision) őtmásolja mindenhova, így egyszer elég beállítanod.
gamma 2.2-re szokás kalibrálni, az isf szakértő világos szobánál beállíthatod 1.8ra, ha nem elég az oled fénnyel játszanod (inkább azzal játssz első sorban)
oled fényt sdr tartalomnál sötét szobában 0. Világos szobában 30-33 közötti értékre szokás belőni, az a kalibrált természetes fényerő, azért 60og a fényes helyen elmehetsz ha neked nem elég.
Az oled fény 0-30 közötti használata sdr tartalom esetén jelentősen csökkenti a beégés problémáját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpársportok
- iPhone topik
- Autós topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest