- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
Sziasztok!
Lenne egy mondhatni hülye kérdésem, Samsung 77S95D tv-vel mennyire lehet mellé lőni?
Korábban már kérdezősködtem a topicban a 77S95C-vel kapcsolatban, akkor még annyira nem voltam meggyőződve a tv hosszú távú strapabírásával kapcsolatban, gondolok itt a beégés veszélyére, meg egyes funkcióira, de az új generáció az első értékelések alapján meggyőzőnek tűnik számomra.Nyilván felmerülhetne a lehetőség, hogy LG vagy más alternatívát vegyek, de ez elég kihagyhatatlan áron lenne. Tudom, hogy nincs Dolby Vision meg 1-2 olyan dolog, ami mondjuk LG fronton megvan, de ez alapvetően nem tart vissza.
Inkább tehát a kérdés a megbízhatóság, eltelt fél év amióta az S95C-ről érdeklődtem, nem tudom azóta van-e bárkinek kifejezetten negatív tapasztalata ezzel kapcsolatban, ami az S95D elől kihúzhatná a szőnyeget.
Illetve néztem alternatívaként a Samsung 75QN95D-t, viszont árban minimális csak a különbség, a képminőség tekintetében viszont gondolom drasztikus.
Nem nézek sokszor statikus tartalmat, esténként kb 3 max 4 órát megy a rendes tv adás, ezen kívül Playstation és streaming menne rajta.
Köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Korábban már kérdezősködtem a topicban a 77S95C-vel kapcsolatban, akkor még annyira nem voltam meggyőződve a tv hosszú távú strapabírásával kapcsolatban, gondolok itt a beégés veszélyére, meg egyes funkcióira, de az új generáció az első értékelések alapján meggyőzőnek tűnik számomra.
Vhiktor