Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zkerbolt

újonc

Sziasztok!

A véleményetekre lennék kíváncsi, pár napja érkezett egy 48-as LG C3 hozzám, azóta tesztelgetem. Első oledem, szóval alapvetően elégedett vagyok a képével nagyon is, viszont a tinting kicsit bosszant. Láttam teszteket, képeket, de nagyrészt úgy tudtam, hogy inkább oldalról, nagyobb szögből nézve látszik, de nekem majdhogynem fordítva van, oldalról nem igazán, középről viszont láthatóan rózsaszín a panel bal oldala, jobboldalon pedig enyhén kékes. Hogy látjátok, ez minden EVO-s modellnél el kell fogadni, hogy valamennyi van? Csatolok pár képet, ti szemeteknek ez milyen mértékű, hasonló a tiétek is? Nyilván nem tesztképeket fogok nézni rajta, de azért focinál, havas és homogénebb jeleneteknél azon kapom magam, hogy odanézek. Lehet kár volt észrevenni. :) Emellett van egy white dead subpixelem, amit valószínűleg sosem fogok látni valós távolságból és aránylag jó helyen van, fent a képernyő legszélén, jobb oldal környékén.
    Elállhatnék még a vásárlástól, de nem tudom megér-e ennyi macerát hogy visszadobozoljam, visszaküldjem, várjak egy másikra amit megint összerakhatok, amire ugyanúgy nincs garancia, hogy hibátlan lesz. Egyik nap úgy vagyok vele, hogy gyönyörű képe van, mit vesződjek vele, utána meg egy focinál látom bal oldalon a kicsit sárgásabb füvet és eszembe juttatja a hibákat. Az első kép totál középről, a másik kb. fél méterrel balra csúszva készült, a havas kép pedig az igazi tartalom miatt. Kíváncsi vagyok mit gondoltok, köszi szépen. :)

Új hozzászólás Aktív témák