- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malfroy
aktív tag
válasz
Quadgame94
üzenetére
Figyelj nekem nem fontos most a tv vásárlás mert jelenleg elégedett vagyok a jelenlegivel is .az hogy tervezem legfőképpen a méret növelése miatt attól függetlenül olyat fogok venni ami minden igényemet kielégíti. És mivel nem sürgős és napról napra jönnek az infók az idei tévékről gyorsan tud formálódni az is hogy mi lesz a legmegfelelőbb választás nekem. Panasonic nál kompromisszum lett volna a 65 col mivel minimum 77 “ akartam venni minimum. Ezt most leírtam de a továbbiakban nyilván senkinek nem fogok magyarázkodni hogy miért mikor és melyik tévét fogom venni mert ez csak rám tartozik. Jelenleg a G4 a befutó nálam . Mint írtam nem létszükséglet hogy most egyik napról a másikra lecseréljem van addig időm gondolkodni melyik lesz a befutó, De elhamarkodottan nem fogok nyilván választani csak ha fix véleményem lesz már az összes új modellről .
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Házimozi haladó szinten
- Egy jó kis májusi horror aranyat ér, végre befut a Directive 8020
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Formula-1 humoros
- Arc Raiders
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- SAMSUNG QE55S90DAEXXH 55" OLED 4K UHD Smart TV, 138 cm
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor