Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Mivel nem szoktuk az átutalást választani, csak azt tudjuk, ha elutaljuk, akkor azt a másik fél lényegében azonnal meg is kapja, így számomra ez nem volt egyértelmű, hogy erre vonatkozik. A másik, hogy én az ügyfélszolgálatot hívtam, megkapták e, ott pedig egy LG dolgozó azt mondta, a bank tartja vissza a pénzt 3 napig, nem pedig azt, hogy "türelmét kérjük 2-3 nap erejéig, amíg a könyvelés feldolgozza az átutalását". Nyilván ideges lettem, mert a bank nem tarthat vissza pénzt. Ezért indult be a sztori mint egy lavina. Az, hogy a könyvelés miatt van, és nem a bank miatt, ez már egy jóval későbbi szakaszban derült ki, de ezt korábban le is írtam. Ettől függetlenül le a kapalappal, mert segítőkészek voltak és gyorsak, amit szóvá is tettem.
Aki a tv-hez olyan soundbar-t választ, amiben van hátsó sugárzó is, és falra akarja szerelni, itt egy jó minőségű olcsó alternatíva:
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor