Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oneil85
csendes tag
Látom nem csak nálam vagy ennyire aktív, hanem másoknál is.
Ha vissza olvastál volna a korábbi hozzászólásaimra, akkor láthattad volna, hogy az eredeti kérdés arra irányult, hogy miért nincs lehetőségem megadni a képarányt egy bizonyos szolgáltatónál. Ha kicsit tovább olvastál volna a fórumban, akkot azt is olvastad volna, hogy többen le is írták h eredeti képmódban náluk teljes képernyős a film, nem úgy mint nálam, tehát hogy alul és felül van egy nagy csík. Szóval azért érdeklődtem itt fórumon ezügyben, hátha csak a netflix rosszul érzékeli a megadott formátumot. Amúgy nem bele zoomoltam, csak hozzá igazítottam. Ezért sem vágta le a széleit. De még egyszer leírom, a kérdés nem erre irányult, hogy szakmai oldalról leírd a megjegyzésedet. Ha újra visszatekered a fórumot, azt is leírtam, hogy szakmai oldalról belátom hogy képminőség szempontjából nem szabad ezeket állítani. Szóval ezt én is tudom. Ez ugyanolyan mint amikor Malfroy leírta egy későbbi üzenetben, hogy bőven elég szokott lenni sdr tartalomnál 50-60 -as fényerő, majd te leírtad válaszként, hogy nálad a fényerő 80-100ig szokott lenni, illetve már nem kell tartani a beégés miatt. Arra nem gondoltál, hogy szimplán más okok miatt vette le a fényerőt sdr tartalomnál? Amit le is írt neked. Nekem is szimplán a szememnek kényelmes a 40es fényerő, szóval nekem úgy a pont jó. Valamint azért is lehet ez, hogy nekünk egy alacsonyabb fényerő a nyerő, mert fényesebb maga a panel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Diablo IV
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Eredeti játékok OFF topik
- Filmvilág
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Orionix 32 GB (2 x16 GB) DDR4 3600MHz CL18 ram kit
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha vissza olvastál volna a korábbi hozzászólásaimra, akkor láthattad volna, hogy az eredeti kérdés arra irányult, hogy miért nincs lehetőségem megadni a képarányt egy bizonyos szolgáltatónál. Ha kicsit tovább olvastál volna a fórumban, akkot azt is olvastad volna, hogy többen le is írták h eredeti képmódban náluk teljes képernyős a film, nem úgy mint nálam, tehát hogy alul és felül van egy nagy csík. Szóval azért érdeklődtem itt fórumon ezügyben, hátha csak a netflix rosszul érzékeli a megadott formátumot. Amúgy nem bele zoomoltam, csak hozzá igazítottam. Ezért sem vágta le a széleit. De még egyszer leírom, a kérdés nem erre irányult, hogy szakmai oldalról leírd a megjegyzésedet. Ha újra visszatekered a fórumot, azt is leírtam, hogy szakmai oldalról belátom hogy képminőség szempontjából nem szabad ezeket állítani. Szóval ezt én is tudom. Ez ugyanolyan mint amikor Malfroy leírta egy későbbi üzenetben, hogy bőven elég szokott lenni sdr tartalomnál 50-60 -as fényerő, majd te leírtad válaszként, hogy nálad a fényerő 80-100ig szokott lenni, illetve már nem kell tartani a beégés miatt. Arra nem gondoltál, hogy szimplán más okok miatt vette le a fényerőt sdr tartalomnál? Amit le is írt neked. Nekem is szimplán a szememnek kényelmes a 40es fényerő, szóval nekem úgy a pont jó. Valamint azért is lehet ez, hogy nekünk egy alacsonyabb fényerő a nyerő, mert fényesebb maga a panel.
Vhiktor