Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy az OLED tévék képernyője, illetve felülete fizikálisan mennyire érzékeny a "tapizásra"? Ujjlenyomat, gyerek zsíros kézzel hozzányúl, stb. Pl. nem tudom, az OLED-eken alkalmaznak-e bármilyen felületi bevonatot, vagy egyszerű üveg, stb.
A kérdés háttere: nekem most egy Samsung Q82R QLED tévém van, ráadásul valamiféle anti-reflective felületi bevonattal. Na most azt nem tudom, hogy a képernyő önmagában is ennyire érzékeny lenne, vagy csak az anti-reflective bevonat miatt ilyen, de iszonyatosan nehéz róla bármiféle nyomot eltüntetni. A legkisebb zsíros ujjlenyomatot is ha óvatosan letörlöm mikroszálas kendővel - próbáltam már szárazon, kis hideg vízzel, kis melegvízzel, gyengéden, erősen, stb - akkor is marad egyfajta homályos folt nyom a képernyőn. Bizonyos ráeső fényben látszik. Egy komolyabb tapizás meg csíkokat, karcokat hagy rajta. Ezek mondjuk működés közben szerencsére nem látszanak, de kíváncsi lennék, hogy ti az OLED-eknél mit tapasztaltatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor