- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Apple Watch
- iPhone topik
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Más néven érkezik a Xiaomi kameratelefonja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quadgame94
őstag
Nos kis vélemény S90C-ről és DV kontentről, valamint C2-vel való összehasonlításról.
Sógorom vett egy 65S90C-t nem rég én pedg átvittem a 42C2-met és összehasonlítottam egymás mellett a kettőt. Igazából sima TV adás (neki is HDR-ben jön a telekom) hatalmas differencia nincs. A színek teltebbek és a fényerő jóval magasabb, ami indokolatlan volt pár jelenetnél. Kipróbáltam sok módban mind a kettő tévét és az S90C bőven jobb TV sok embernek, főleg akik világosabb nappaliban akarják nézni. Amit észrevettem, hogy a piros szín elég furán élénk volt. Az én tesztem lényege a DV kontent megjelenítése volt, mert akarok majd váltani hasonló TV-re és itt nálam elvérzett a Samsung.
Sok jelenetnél, amely pl autóban vagy eleve sötétebb helységben volt az S90C még sötétebb volt DV alatt. A világosabb jeleneteknél szépen látszódott a színfényerő magasabb, de ez inkonzisztens volt és a C2 volt, hogy jobban nézett ki egy bár vagy alagút jelenetnél. Egyébként random filmeket néztünk meg Netflix/Disney+ esetében (főleg DV alkotásokat persze), illetve egy DŰNE 4K Bluray lemezt is teszteltünk, ami HDR10-ben futott az S90C-n és DV-ben a 42C2-n. Nos itt sem igazán győzött meg az S90C, mert nem tudta sokszor lekövetni szépen a világos és sötét jelenetek közötti átmenetet. A világos nagyon kicseszte a szemem - jó értelemben - a sötét meg nagyon sötét volt. A C2 meg inkább középen maradt.A B2-met fogom lecserélni, amely túl nagy és azt nem tudtam vinni, de azzal az S90C jóval jobb... viszont gondolkodtam és nem veszek S90C-t helyette, de C3-ért meg sajnálom a pénzt egyenlőre. Nem akkor upgrade nekem. G2 +100-150 nit ehhez képest, szóval az lehet a befutó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Apple asztali gépek
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Hardcore café
- OLED monitor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi haladó szinten
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor