- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
koxminator
üzenetére
Ma elhoztam az LG 42" C3-ast. TFTCentral videója szerint állítottam be a PC SDR, HDR javasolt beállításokat.
Brutál szép képe van, most natív felbontáson, 200% nagyításon használom 100-105 cm-ről. Így az office használat sem rossz, semmilyen furaságokat nem látok a fontoknál, szóval jelen körülmények között ez egyáltalán nem problémás (300%-on sem!).Viszont 1 dologgal most megszenvedtem, mert erre nem gondoltam! Ugye most egy 48C1 mellé jött a szobámba ez a C3. Amikor pedig bekapcsoltam a távirányítóval a C3-at, bekapcsolt a C1 is.
Namármost utánaolvastam, igazán jó megoldás nincs, most annyival oldottam meg, hogy a C3 alján levő IR szenzort leragasztottam 3 réteg fekete szigszalaggal, így csak akkor reagál a távirányítóra, ha konkrétan felé fordulva közelről birizgálom, de szerencsére ilyenkor a C1 tv-m nem reagál. Fordítva is jó, ha a C1 tv felé irányítva használom, nem történik semmi a C3-mal.
Elég fura, de ez van.Ha erre esetleg van még valakinek olcsó megoldása, mert mondjuk pont így járt korábban, mint én, szívesen veszem, ha megosztaná.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Beperelte a BYD Amerikát
- Okos Otthon / Smart Home
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG (77C47LA) 195CM 120HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050 (ELKELT)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Namármost utánaolvastam, igazán jó megoldás nincs, most annyival oldottam meg, hogy a C3 alján levő IR szenzort leragasztottam 3 réteg fekete szigszalaggal, így csak akkor reagál a távirányítóra, ha konkrétan felé fordulva közelről birizgálom, de szerencsére ilyenkor a C1 tv-m nem reagál. Fordítva is jó, ha a C1 tv felé irányítva használom, nem történik semmi a C3-mal.
Vhiktor